The Final Frontier World Tour 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2010
Nie O AC mówię, tylko o MAIDENACH i ich stronce, ale wisz, chciałbym.
... a mi tam rybka, jakoś nie czuję ciśnienia na koncert Iron Maiden w tym roku , szczególnie przed wydaniem nowego albumu bo na bank można się po raz kolejny spodziewać odgrzewanych kotletów [nawet mocno nieświeżych] w obleśnej restauracji [ta sama scenografia] ... w sumie to tak sobie marudzę pod nosem
... bo jak koncert będzie to i tak pojadę
, jednak w przyszłym roku jest mnóstwo po 1000% kroć ciekawszych koncertów tak więc w moim przypadku nie ma totalnego napięcia i oczekiwania na koncert Iron Maiden.
Poza Bayleyem, to w Polsce nie będzie dla mnie ciekawych koncertów, dlatego na Maiden z niesamowicie kurczę ogromną chęcią bym się wybrał. No, ale to moje zdanie 
Przed albumem w okresie maj - sierpień zrobią coś w rodzaju "30 Years - Best Of The Beast Tour" a scena ta sama nie będzie, raczej dość "przekrojowa". Co do starych kawałków, jak grają nowości to fani psioczą i wypisują "Play Classics", jeśli odgrzewają "kotlety", fani chcą nowości, pewnie tym razem usłyszymy po jednej kompozycji,- dwóch najwyżej - z każdego krążka studyjnego. W realiach hali, to może być ciekawe przeżycie.
Po premierze albumu znów ruszą w trasę, nie wiadomo jednak, czy w na jesieni 2010 zobaczymy ich w Europie. Tak czy siak, do areny na Maiden ze starym czy nowym materiałem chętnie się wybiorę, długo już nie pograją.
Mija 30 lat od primery pierwszego LP, mogliby się pokusić o całościową prezentację albumu w sześcio-osobowym składzie, nie pogardzę taka okazją. Cóż, to tylko marzenia - choć, coś na rzeczy może być...
Po premierze albumu znów ruszą w trasę, nie wiadomo jednak, czy w na jesieni 2010 zobaczymy ich w Europie. Tak czy siak, do areny na Maiden ze starym czy nowym materiałem chętnie się wybiorę, długo już nie pograją.
Mija 30 lat od primery pierwszego LP, mogliby się pokusić o całościową prezentację albumu w sześcio-osobowym składzie, nie pogardzę taka okazją. Cóż, to tylko marzenia - choć, coś na rzeczy może być...
Sorry - wiem, że nie ten wątek ale mam pytanie - ile można mielić ten sam temat? Jezus - o potencjalnych trasach, koncertach, płytach już natłukliście sto tysięcy postów. Ten temat jest o koncercie Ironów w Łodzi więc trzymajcie się tematu. A spekulujcie i zastanawiajcie się w temacie World Tour.
... no tak niby masz 100% rację ale tak to już jest z maniakami i wielbicielami danego zespołu kiedy tylko pojawi się jakaś informacja [plotka] o koncercie, identycznie jest na forum czy to Metallica, czy AC/DC ... ludzie po prostu się ekscytują i rozmawiają [choć często zalążkiem takiej dyskusji jest jakiś niesprawdzony news czy zwykła plotka] w końcu to forum dyskusyjne 
-
Deleted User 804
Nowe tematy zakładajcie tylko po potwierdzeniu koncertów. OD tego czasu pisać tu o plotkach
jesper - do Ciebie nie mam pretensji. Był temat koncert w Łodzi. Wchodzę a tam RALF wypisuje to samo co wyczytałem we wszystkich tematach o IM. I mi się lekko przelało. Tutaj możemy sobie pisać, spekulować, debatować. Z tym absolutnie nie mam problemu. Chodzi mi tylko o to by nie pisać tego samego wszędzie.
... no i dobrze, jak koncert zostanie potwierdzony założy się nowy temat, ja tam focha nie stroję
... spekulujmy, informujmy, dyskutujmy ...
jeszcze byś narzekałSzymon pisze:Jak mozna narzekac to do lodzi mam gorsze polaczenie jak np do WawyAle skoro pojechalem 10 tys km zeby zobaczyc ich koncert to moze byc i lodz
![]()
kto walnal ta plote o koncercie w czerwcu w Lodzi
bo nie ma 1szego postu tutaj
a na eventim zadnego ticketalarm o MAIDEN nie ma
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

IRON MAIDEN 27.06.2010 ŁÓDŹ ???
W związku z licznymi zaptaniami skąd wiem i tak dalej, postanowiłem trochę wyjaśnić.
Pierwsze info dostałem z łodzi ze strefy biletów (że rozmowy są zaawansowane na temat 26 lub 27 czerwca), potem pytałem w Live Nations gdzie pani mi nie potwierdziła ale była strasznie zaskoczona skąd znam tę datę i wypytywała przede wszystkim od kogo mam to info tak jakby chciała wiedzieć kto zdradził, potem zadzwoniłem do pani Agnieszki
zajmującej się w EMI Maidenami która powiedziala mi że nie wie dokladnie ale obił jej się o uszy koniec czerwca. Tydzień temu przy okazji bukowania biletów na KISS znajomy Czech pytał mnie czy wiem coś na temat czerwcowych/lipcowych koncertów w naszych krajach bo u nich w dystrybucji biletów SAZKA chodzi taka plotka, że takowe będą -u nich w O2 Arena. Na koniec, na oficjalnym forum przez kilka godzin (przedwczoraj) był temat że zespół na przełomie czerwca i lipca ma zagrać kilka koncertów w halach przed na rozgrzewkę przed letnimi festiwalami, co podobno było potwierdzone przez Roda, że jest coś na rzeczy. Potem temat zniknął. Może nie są to dowody, ale poszlaki : ) które mogą się okazać prawdą. Jeśli nawet nie mam racji i nie trafiłem z datą to przynajmniej rozruszałem towarzystwo.
Pozdrawiam.
Maciej IRONSPARTAN
Pierwsze info dostałem z łodzi ze strefy biletów (że rozmowy są zaawansowane na temat 26 lub 27 czerwca), potem pytałem w Live Nations gdzie pani mi nie potwierdziła ale była strasznie zaskoczona skąd znam tę datę i wypytywała przede wszystkim od kogo mam to info tak jakby chciała wiedzieć kto zdradził, potem zadzwoniłem do pani Agnieszki
Pozdrawiam.
Maciej IRONSPARTAN
Ostatnio zmieniony pt gru 18, 2009 12:52 pm przez IRONSPARTAN, łącznie zmieniany 1 raz.
wow, pożyjemy, zobaczymy ale byłoby super gdyby to się sprawdziło 
a wiec mieszkajac w Lodzi udalem sie do STREFY.
Prawda jest taka, ze choc wszyscy mowia ze tam nic nie wiedza, oni wlasnie jako pierwsi kiedy pytalem 2 miesiace temu o METALLICE powiedzieli ze prowadzone sa rozmowy z MAIDEN odnosnie czerwcwego koncertu w ATLAS ARENA.
I ponoc to prawda
W styczniu ma byc juz oficjlanie ogloszone, do tego czasu to tylko plotki
Prawda jest taka, ze choc wszyscy mowia ze tam nic nie wiedza, oni wlasnie jako pierwsi kiedy pytalem 2 miesiace temu o METALLICE powiedzieli ze prowadzone sa rozmowy z MAIDEN odnosnie czerwcwego koncertu w ATLAS ARENA.
I ponoc to prawda
W tej samej Strefie Biletów dowiedziałeś się o Metallice w Atlas Arena.....Budziol pisze:a wiec mieszkajac w Lodzi udalem sie do STREFY.
I ponoc to prawda![]()
tak, ale to LN przelozyl koncert na lotnisko, zeby konikow zniechecic 
byly rozmowy o Atlas Arenie
zawsze mozna byc sceptykiem, ale fakt jest faktem ze mowili o tym od dawna i w tej chwili podobno tylko na oficjalna wiadomosc w styczniu czekamy
zawsze mozna byc sceptykiem, ale fakt jest faktem ze mowili o tym od dawna i w tej chwili podobno tylko na oficjalna wiadomosc w styczniu czekamy
Budziol pisze:tak, ale to LN przelozyl koncert na lotnisko, zeby konikow zniechecic
taaa, sonisphere w Atlas Arena...
Nie chce być zbytnim realistą ale ta Atlas Arena jest za mała moim zdaniem jak na taki koncert 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Po co grać dla np. 15.000 ludzi jak można zagrać dla 30.000?vyrus pisze:Niby czemu za mała ?
www.MetalSide.pl