Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania
Tutaj jest dementi
https://www.rammsteinworld.com/en/news- ... nouncement
https://www.rammsteinworld.com/en/news- ... nouncement
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Xardas2309
- -#Invader

Hmmm. No szkoda. Ale fajnie by było jakby wpadli. Zanim w chorzowie grali było juz wiadomo ze bedzie warszawa.
Liczę po cichu za rok Rammstein, Metallica, Iron Maiden
Liczę po cichu za rok Rammstein, Metallica, Iron Maiden
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja sądzę, że "MH" się pośpieszył i ktoś ich wypuścił konkretnie. Ale obstawiam, że w przyszłym roku R+ do Europy na stadiony powróci. I wcale się nie zdziwię, jak wspomniana rozpiska będzie identyczna.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

-
Xardas2309
- -#Invader

Ale Scorpions jest w Maju w Łodzi. To raczej nie fejk 
NIe, oficjalnie ogłosili dzień po koncercie w Krakowie
W sumie jeśli chodzi o przyszły rok to mam dwa życzenia. Jedno realne a drugie raczej nierealne
1. Maiden z Senjutsu Tour 2023 ( Festiwale w Europie typu Hellfest, Rock Fest Barcelona, Wacken plus dwie halówki w Polsce )
2. AC/DC na Narodowym i trasą po Europie / USA . Ale to raczej nierealne już.
1. Maiden z Senjutsu Tour 2023 ( Festiwale w Europie typu Hellfest, Rock Fest Barcelona, Wacken plus dwie halówki w Polsce )
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 4876
Dlaczego pkt 2 jest nierealny? Poprzednio jak trasę ogłaszali to bodajże pażdziernik/listopad - także czas mają. Trasa była przecież wstępnie zaplanowana do ogrania ostatniej płyty, ale przyszedł covid. Więc wystarczy odkurzyć wcześniejsze koncepcje - zaktualizować ceny wlotek i cyrk może ruszać dalej.
Boje się że znowu będzie pierdolnik na Jesień/Zimę z covidem, zespół będzie bał się ogłaszać daty etc. Plus kwestia tego czy Brian Johnson zdrowotnie da radę pociągnąć całą trasę i czy Cliff Williams będzie chętny wyruszyć w objazd. Imo jeśli w Pazdzierniku/Listopadzie nie będzie ogłoszenia trasy to w AC/DC na żywo już nie uwierzę.
-
Deleted User 4876
Angus chyba jednak nie odpuści $$$ widząc sukces tegorocznych tras RS i GNR...a to ta sama liga - no i w razie problemów ma zawsze ten backup w postaci AXL/DC ale to Cię raczej nie interesuje
Sam chętnie bym raz jeszcze z Brianem ich zobaczył, chociaż gig z Axlem był całkiem całkiem to jednak wiadoma sprawa, że to nie to samo.
w AXL/DC wierzę mniej niż w trase z Brianem. Axl w 2016 był w totalnym gazie i to po prostu działało. W tym roku Gunsi grali Walk i Black od Australijczyków no i leciał Miki pełna gębąthorgal_30 pisze: ↑pn sie 01, 2022 12:47 pm Angus chyba jednak nie odpuści $$$ widząc sukces tegorocznych tras RS i GNR...a to ta sama liga - no i w razie problemów ma zawsze ten backup w postaci AXL/DC ale to Cię raczej nie interesujeSam chętnie bym raz jeszcze z Brianem ich zobaczył, chociaż gig z Axlem był całkiem całkiem to jednak wiadoma sprawa, że to nie to samo.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Nie wybrałbym się na AC/DC z Rudym bo to nie jest to samo. Liczę na Last Dance z Brianem w 2023 chociaż wątpie w to 
-
Xardas2309
- -#Invader

Myślę że tak będzie. Azja i Europa. Chodź grali kilka festiwali ale chyba nie wszystkie. Dwie może nie ale będą w Polsce. Bardziej też prawdopodobne będzie senjutsu Tour. Ale biorę pod uwagę że mogą całkiem zmienić set. Zostawić kotlety plus kawałki z senjutsu. I będzie legacy part 3, bo powiedzmy sobie szczerze. Takiej trasy już chyba nie powtórzą. Tzn lepszej nie będziemy chociaż kto tam ich wirKevin18 pisze: ↑pn sie 01, 2022 11:43 am W sumie jeśli chodzi o przyszły rok to mam dwa życzenia. Jedno realne a drugie raczej nierealne
Fajnie jakby ACDC zagrali. Ale też myślę że marne szanse. Gdyby jakimś cudem jednak. To pewnie z axlem
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ja się cieszę, że w 2020 roku wydali DOSKONAŁY album, a co do koncertów, to mam wielką nadzieję, że ta księga jeszcze nie jest zamknięta.Xardas2309 pisze: ↑wt sie 02, 2022 9:52 amFajnie jakby ACDC zagrali. Ale też myślę że marne szanse. Gdyby jakimś cudem jednak. To pewnie z axlem
-
Deleted User 4876
Chodzą ploty o U2 w 2023 - z dużych nazw to właśnie Bono i Angus odpuścili 22
No jak będą grać sporo numerów z S to wiadomo, że set będzie slabszy. A jakby spięli dupy i pokombinowali z setem (ahahahaha co ja piszeXardas2309 pisze: ↑wt sie 02, 2022 9:52 am Zostawić kotlety plus kawałki z senjutsu. I będzie legacy part 3, bo powiedzmy sobie szczerze. Takiej trasy już chyba nie powtórzą. Tzn lepszej nie będziemy chociaż kto tam ich wir
www.MetalSide.pl
- Saimon1995
- -#Moderator

O AC/DC też się mówi, jeśli chodzi o 23'. Ja się nie zdziwię, jak niebawem ogłoszony zostanie Narodowythorgal_30 pisze: ↑wt sie 02, 2022 11:38 am Chodzą ploty o U2 w 2023 - z dużych nazw to właśnie Bono i Angus odpuścili 22
-
Deleted User 4876
Śląski lepszy - ale wiadomo - dla LN liczy się głownie Wawa - no i czort wie czy dane z wiki, że w Chorzowie można i 85 tys wlotek sprzedać to prawda. Raczej babol. Bo wtedy słupki w excelu jasno by wskazywały na Śląsk.Saimon1995 pisze: ↑wt sie 02, 2022 1:35 pmO AC/DC też się mówi, jeśli chodzi o 23'. Ja się nie zdziwię, jak niebawem ogłoszony zostanie Narodowythorgal_30 pisze: ↑wt sie 02, 2022 11:38 am Chodzą ploty o U2 w 2023 - z dużych nazw to właśnie Bono i Angus odpuścili 22![]()
Wydaje mi się że łatwiej sprzedać Warszawę ze względu na większą szansę na dużą liczbę randomów na koncerciethorgal_30 pisze: ↑wt sie 02, 2022 1:51 pmŚląski lepszy - ale wiadomo - dla LN liczy się głownie Wawa - no i czort wie czy dane z wiki, że w Chorzowie można i 85 tys wlotek sprzedać to prawda. Raczej babol. Bo wtedy słupki w excelu jasno by wskazywały na Śląsk.Saimon1995 pisze: ↑wt sie 02, 2022 1:35 pmO AC/DC też się mówi, jeśli chodzi o 23'. Ja się nie zdziwię, jak niebawem ogłoszony zostanie Narodowythorgal_30 pisze: ↑wt sie 02, 2022 11:38 am Chodzą ploty o U2 w 2023 - z dużych nazw to właśnie Bono i Angus odpuścili 22![]()
GnR trzeci raz z niemalże tym samym setem wypaliło, Maideni podobnie, a wątpię że jest to spowodowane wzrostem popularnosci tych kapel na przestrzeni czterech lat
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01