Koncertowe przewidywania

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: Koncertowe przewidywania

Post autor: Max323 »

A
B
C
D
E
Xardas2309
-#Invader
-#Invader

Post autor: Xardas2309 »

Hmmm. No szkoda. Ale fajnie by było jakby wpadli. Zanim w chorzowie grali było juz wiadomo ze bedzie warszawa.

Liczę po cichu za rok Rammstein, Metallica, Iron Maiden
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Też liczę na trasę w lecie 23'
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

Ja sądzę, że "MH" się pośpieszył i ktoś ich wypuścił konkretnie. Ale obstawiam, że w przyszłym roku R+ do Europy na stadiony powróci. I wcale się nie zdziwię, jak wspomniana rozpiska będzie identyczna.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Xardas2309 pisze: czw lip 28, 2022 10:17 amLiczę po cichu za rok Rammstein, Metallica, Iron Maiden
+ 1
Xardas2309
-#Invader
-#Invader

Ale Scorpions jest w Maju w Łodzi. To raczej nie fejk :)
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Xardas2309 pisze: ndz lip 31, 2022 8:53 pm Ale Scorpions jest w Maju w Łodzi. To raczej nie fejk :)
NIe, oficjalnie ogłosili dzień po koncercie w Krakowie
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kevin18 »

W sumie jeśli chodzi o przyszły rok to mam dwa życzenia. Jedno realne a drugie raczej nierealne

1. Maiden z Senjutsu Tour 2023 ( Festiwale w Europie typu Hellfest, Rock Fest Barcelona, Wacken plus dwie halówki w Polsce )

2. AC/DC na Narodowym i trasą po Europie / USA . Ale to raczej nierealne już.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Dlaczego pkt 2 jest nierealny? Poprzednio jak trasę ogłaszali to bodajże pażdziernik/listopad - także czas mają. Trasa była przecież wstępnie zaplanowana do ogrania ostatniej płyty, ale przyszedł covid. Więc wystarczy odkurzyć wcześniejsze koncepcje - zaktualizować ceny wlotek i cyrk może ruszać dalej.
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Assassin
-#Assassin

Boje się że znowu będzie pierdolnik na Jesień/Zimę z covidem, zespół będzie bał się ogłaszać daty etc. Plus kwestia tego czy Brian Johnson zdrowotnie da radę pociągnąć całą trasę i czy Cliff Williams będzie chętny wyruszyć w objazd. Imo jeśli w Pazdzierniku/Listopadzie nie będzie ogłoszenia trasy to w AC/DC na żywo już nie uwierzę.
Deleted User 4876

Angus chyba jednak nie odpuści $$$ widząc sukces tegorocznych tras RS i GNR...a to ta sama liga - no i w razie problemów ma zawsze ten backup w postaci AXL/DC ale to Cię raczej nie interesuje ;) Sam chętnie bym raz jeszcze z Brianem ich zobaczył, chociaż gig z Axlem był całkiem całkiem to jednak wiadoma sprawa, że to nie to samo.
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

thorgal_30 pisze: pn sie 01, 2022 12:47 pm Angus chyba jednak nie odpuści $$$ widząc sukces tegorocznych tras RS i GNR...a to ta sama liga - no i w razie problemów ma zawsze ten backup w postaci AXL/DC ale to Cię raczej nie interesuje ;) Sam chętnie bym raz jeszcze z Brianem ich zobaczył, chociaż gig z Axlem był całkiem całkiem to jednak wiadoma sprawa, że to nie to samo.
w AXL/DC wierzę mniej niż w trase z Brianem. Axl w 2016 był w totalnym gazie i to po prostu działało. W tym roku Gunsi grali Walk i Black od Australijczyków no i leciał Miki pełna gębą :D
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Assassin
-#Assassin

Nie wybrałbym się na AC/DC z Rudym bo to nie jest to samo. Liczę na Last Dance z Brianem w 2023 chociaż wątpie w to :)
Xardas2309
-#Invader
-#Invader

Kevin18 pisze: pn sie 01, 2022 11:43 am W sumie jeśli chodzi o przyszły rok to mam dwa życzenia. Jedno realne a drugie raczej nierealne

1. Maiden z Senjutsu Tour 2023 ( Festiwale w Europie typu Hellfest, Rock Fest Barcelona, Wacken plus dwie halówki w Polsce )

2. AC/DC na Narodowym i trasą po Europie / USA . Ale to raczej nierealne już.
Myślę że tak będzie. Azja i Europa. Chodź grali kilka festiwali ale chyba nie wszystkie. Dwie może nie ale będą w Polsce. Bardziej też prawdopodobne będzie senjutsu Tour. Ale biorę pod uwagę że mogą całkiem zmienić set. Zostawić kotlety plus kawałki z senjutsu. I będzie legacy part 3, bo powiedzmy sobie szczerze. Takiej trasy już chyba nie powtórzą. Tzn lepszej nie będziemy chociaż kto tam ich wir

Fajnie jakby ACDC zagrali. Ale też myślę że marne szanse. Gdyby jakimś cudem jednak. To pewnie z axlem
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Xardas2309 pisze: wt sie 02, 2022 9:52 amFajnie jakby ACDC zagrali. Ale też myślę że marne szanse. Gdyby jakimś cudem jednak. To pewnie z axlem
Ja się cieszę, że w 2020 roku wydali DOSKONAŁY album, a co do koncertów, to mam wielką nadzieję, że ta księga jeszcze nie jest zamknięta.
Deleted User 4876

Chodzą ploty o U2 w 2023 - z dużych nazw to właśnie Bono i Angus odpuścili 22
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Xardas2309 pisze: wt sie 02, 2022 9:52 am Zostawić kotlety plus kawałki z senjutsu. I będzie legacy part 3, bo powiedzmy sobie szczerze. Takiej trasy już chyba nie powtórzą. Tzn lepszej nie będziemy chociaż kto tam ich wir
No jak będą grać sporo numerów z S to wiadomo, że set będzie slabszy. A jakby spięli dupy i pokombinowali z setem (ahahahaha co ja pisze :lol:) to i byliby w stanie przebić LotB z pierwszej części ;)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

thorgal_30 pisze: wt sie 02, 2022 11:38 am Chodzą ploty o U2 w 2023 - z dużych nazw to właśnie Bono i Angus odpuścili 22
O AC/DC też się mówi, jeśli chodzi o 23'. Ja się nie zdziwię, jak niebawem ogłoszony zostanie Narodowy ;)
Deleted User 4876

Saimon1995 pisze: wt sie 02, 2022 1:35 pm
thorgal_30 pisze: wt sie 02, 2022 11:38 am Chodzą ploty o U2 w 2023 - z dużych nazw to właśnie Bono i Angus odpuścili 22
O AC/DC też się mówi, jeśli chodzi o 23'. Ja się nie zdziwię, jak niebawem ogłoszony zostanie Narodowy ;)
Śląski lepszy - ale wiadomo - dla LN liczy się głownie Wawa - no i czort wie czy dane z wiki, że w Chorzowie można i 85 tys wlotek sprzedać to prawda. Raczej babol. Bo wtedy słupki w excelu jasno by wskazywały na Śląsk.
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

thorgal_30 pisze: wt sie 02, 2022 1:51 pm
Saimon1995 pisze: wt sie 02, 2022 1:35 pm
Śląski lepszy - ale wiadomo - dla LN liczy się głownie Wawa - no i czort wie czy dane z wiki, że w Chorzowie można i 85 tys wlotek sprzedać to prawda. Raczej babol. Bo wtedy słupki w excelu jasno by wskazywały na Śląsk.
Wydaje mi się że łatwiej sprzedać Warszawę ze względu na większą szansę na dużą liczbę randomów na koncercie :) warszafka pójdzie na "duże wydarzenie" u siebie, a na Śląsk nie pojedzie, a mentalność tych randomow tamże jest nieco inna

GnR trzeci raz z niemalże tym samym setem wypaliło, Maideni podobnie, a wątpię że jest to spowodowane wzrostem popularnosci tych kapel na przestrzeni czterech lat
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
ODPOWIEDZ