Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Co tu sie stao się z tym aeroplanem 
-
paulek
- -#Lord of the flies

Benzyna droga, wojna kosztuje, wina Putina... 
Nawet samolot już nie ma siły sluchac Brusa na tym Aces High
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No zepsuł się, walneli tyle dymu że nie mogłem zrobic lepszej foty
Dobra 5 szt zostalo.
Kończcie ten LOTB, bo juz nawet samolot ma dosc
I dawajcie resztę koncertów na 2023
Kończcie ten LOTB, bo juz nawet samolot ma dosc
I dawajcie resztę koncertów na 2023
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

U mnie jesscze 3, niestety zapowiada się ze bez barierek
Chciałbym aby była potrzeba wyprodukowania nowego samolotu / kosztowna naprawa balonu. Fajnie by to się zestawiło z cięciem kosztów na FC (brak wysyłki koszulek i magazynów w abonamencie). Miałem też wrażenie, że Crew jest mniejsze niż przed Covidem na Legacy ale może mi się wydawało.
Bez przesady - w 90% gigów zaśpiewał poprawnie, czasami rewelacyjnie. Szacun, że tak fajnie zareagował. Niektórzy RockStarzy to by rzucili w balon mikrofonem/gitarą, by pokazać jaka to tragedia i słaba ekipaSardi z Batumi pisze: ↑wt paź 18, 2022 5:55 pm Nawet samolot już nie ma siły sluchac Brusa na tym Aces High
Pisz otwarcie - Rose/Mustaine 
Ostatnio zmieniony wt paź 18, 2022 10:03 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy na tej trasie zaśpiewał to rewelacyjnie?remi pisze: Bez przesady - w 90% gigów zaśpiewał poprawnie, czasami rewelacyjnie.
Wtf? Kto by psuł mikrofon/wiosło, żeby rzucić w jakiegoś dmuchańca? xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Rose może 30 lat temu. Mimo dużo gorszego wokalu po reunion jest prawdziwym profesjonalistą
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Tak, wiem 
To niech zostanie Rudy Dzban, Heta trzeba bardziej podkurwic, zeby pokazal agreche.
Kiedy Doris rozpadala sie na kawalki, to nie narzekal
To niech zostanie Rudy Dzban, Heta trzeba bardziej podkurwic, zeby pokazal agreche.
Kiedy Doris rozpadala sie na kawalki, to nie narzekal
Ostatnio zmieniony wt paź 18, 2022 10:14 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam prawie doszlo do odwolania reszty koncertow Legacy of the Beast ale udalo sie samolot naprawic
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
-
Deleted User 5490
A wiela taśmy klejącej i kurwiów poszło?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Co do Worcester.
Było nas 3 traveling fans, na barierce z 4 flagi. Jako jedyny regulars na lewej byłem regularnie wyłapywany przez Adriana, Murraya i Stefana. Niesamowite doświadczenie, jak na klubówce. Nawet Dickinson wymienił Poland przed BB bo nie było czego wymieniac xD
Aces oczywiście wyszlo slabo, ale Brus się dużo wyglupial i udawał samolot żeby nadrobić.
Trochę fantow wpadlo, mam z 7 frot po 4 koncertach. Pałek kilka... dużo tego
Sharon też przefajna, dużo wspólnego spiewania + była ubrana w skórę, a nie kiecke - fajnie.
A teraz czekam na barierce.
W Nowym Jorku.
Na moje czterdzieste Maiden.
Nigdy bym w to nie uwierzył jeszcze kilka lat temu.
15 minut do Sharon, a potem licze na piekny show!
Było nas 3 traveling fans, na barierce z 4 flagi. Jako jedyny regulars na lewej byłem regularnie wyłapywany przez Adriana, Murraya i Stefana. Niesamowite doświadczenie, jak na klubówce. Nawet Dickinson wymienił Poland przed BB bo nie było czego wymieniac xD
Aces oczywiście wyszlo slabo, ale Brus się dużo wyglupial i udawał samolot żeby nadrobić.
Trochę fantow wpadlo, mam z 7 frot po 4 koncertach. Pałek kilka... dużo tego
Sharon też przefajna, dużo wspólnego spiewania + była ubrana w skórę, a nie kiecke - fajnie.
A teraz czekam na barierce.
W Nowym Jorku.
Na moje czterdzieste Maiden.
Nigdy bym w to nie uwierzył jeszcze kilka lat temu.
15 minut do Sharon, a potem licze na piekny show!
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Piekny koncert
sam srodek, super widok, mnóstwo prezentów.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No to już po Newark.
Najpierw NY: koncert wyjatkowy, bo mój czterdziesty. Kiedy patrze pare lat wstecz: miejsce i liczba niewyobrażalne. Sam koncert dopisal, a do tego poza kostkami i frotkami udało mi się namówić Nicko na sprezentowanie naciagu, co prawdopodobnie nigdy nie zdarzyło się na barierce. Wszyscy byli tak w szoku, że mi się udało, ja zresztą też. Wycialem z materialu, który mi został po flagach z Hello i BG taki naciag, dokładnie wymierzyłem, dodalem potem detale no i prośbę Can I Have One?. Wiem, że zaraz ktoś mi pojedzie Thorgalem, natomiast czym innym jest żebranie podczas gigu, a czym innym prosba po gigu, skoro i tak kazdy wtedy drze ryja
. Anyway, bo tak tylko wspominam, żeby nikt mi hipokryzji nie zarzucił. Nicko podszedl do tematu bardzo humorystycznie, kilka koncertow się droczył, ale w końcu po przejechaniu 1500km, nie mowiac o 9h locie udało się
.
Koncert w Newark bardzo na luzie, sporo zabawy. Sharon widzac mnie na lewej pokazywala co ja tam robie, czemu nie srodek
. Słodziak. Dodali do seta What Have You Done. Ujdzie, ale dalej nie jest to Faster. Pierwszy raz cała trase dobrze się bawię na supporcie Maiden i mocno mnie to fizycznie doświadcza.
Samo Maiden wesoło, taka typowa sztuka Legacy w USA. Bruce jak zwykle spojrzal na polska flage i zignorowal, trochę przedłużyli Feara i Hallowed. Tym razem jakiegoś mocnego kontaktu nie udało się zlapac, ale secie podstawowym Nicko mnie poznał i troche się powygłupiał.
Został jesscze jeden koncert. W miedzyczasie trochę pozwiedzałem, troche było przygód, do noclegu wiózł mnie murzyn z rejestracja STOLEN XD.
Osobny akapit o fttb. O 5:30 był numer 15. Ludzie ze spiworami. Ja odmawiam brania udziału w tym cyrku, przychodze o 9. Barierka już była zajebana z moim numerkiem, udało się tylko dzięki temu że wszyscy mnie znaja i (prawie) wszyscy lubia, wiec jak było miejsce na rękę wokół dwóch fajnych ziomkow to mi pomogli wejsc.
Jak na razie wpadlo mi 5 kostek, 4 drumsticki i skromne 10 frot
Najpierw NY: koncert wyjatkowy, bo mój czterdziesty. Kiedy patrze pare lat wstecz: miejsce i liczba niewyobrażalne. Sam koncert dopisal, a do tego poza kostkami i frotkami udało mi się namówić Nicko na sprezentowanie naciagu, co prawdopodobnie nigdy nie zdarzyło się na barierce. Wszyscy byli tak w szoku, że mi się udało, ja zresztą też. Wycialem z materialu, który mi został po flagach z Hello i BG taki naciag, dokładnie wymierzyłem, dodalem potem detale no i prośbę Can I Have One?. Wiem, że zaraz ktoś mi pojedzie Thorgalem, natomiast czym innym jest żebranie podczas gigu, a czym innym prosba po gigu, skoro i tak kazdy wtedy drze ryja
Koncert w Newark bardzo na luzie, sporo zabawy. Sharon widzac mnie na lewej pokazywala co ja tam robie, czemu nie srodek
Samo Maiden wesoło, taka typowa sztuka Legacy w USA. Bruce jak zwykle spojrzal na polska flage i zignorowal, trochę przedłużyli Feara i Hallowed. Tym razem jakiegoś mocnego kontaktu nie udało się zlapac, ale secie podstawowym Nicko mnie poznał i troche się powygłupiał.
Został jesscze jeden koncert. W miedzyczasie trochę pozwiedzałem, troche było przygód, do noclegu wiózł mnie murzyn z rejestracja STOLEN XD.
Osobny akapit o fttb. O 5:30 był numer 15. Ludzie ze spiworami. Ja odmawiam brania udziału w tym cyrku, przychodze o 9. Barierka już była zajebana z moim numerkiem, udało się tylko dzięki temu że wszyscy mnie znaja i (prawie) wszyscy lubia, wiec jak było miejsce na rękę wokół dwóch fajnych ziomkow to mi pomogli wejsc.
Jak na razie wpadlo mi 5 kostek, 4 drumsticki i skromne 10 frot