a jednoczesnie jarasz się Onslaught albo zespołami pokroju Riot City
Mi by było wstyd
Patrz a mi nie a jeszcze nagrywam z otwartą przyłbicą na Fuzzie. Bombardować zły gust puki nie uznają Opetha za geniusz xD
Nie musisz ich uważać za geniusz.
Po prostu nudzenie się przy ciekawym zespole i jaranie się absolutnie wtórnymi i monotematycznymi zespołami mnie bawi
Mnie bawi jak ktoś ex cathedra ogłasza kto ma zły gust a kto nie. Dodatkowo robi to na poważnie. Dla mnie to turbo zabawne.
Patrz a mi nie a jeszcze nagrywam z otwartą przyłbicą na Fuzzie. Bombardować zły gust puki nie uznają Opetha za geniusz xD
Po prostu nudzenie się przy ciekawym zespole i jaranie się absolutnie wtórnymi i monotematycznymi zespołami mnie bawi
Mnie bawi jak ktoś ex cathedra ogłasza kto ma zły gust a kto nie. Dodatkowo robi to na poważnie. Dla mnie to turbo zabawne.
Czyli fani Sabatonu i Nocnego Kochanka nie mają złego gustu?
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
Czyli fani Sabatonu i Nocnego Kochanka nie mają złego gustu?
A mają? Nie wiem. Nie znam tego czego całościowo słuchają Ci ludzie. Poza tym mogą mieć zły gust WEDŁUG MNIE ale to wtedy tylko opinia i tyle.
Zakkahletz pisze: ↑czw sie 20, 2020 2:08 am
Nie udzielam się w tej dyskusji, ale czytam z wielką ciekawością (dużo można się dowiedzieć, a nieraz skonfrontować pewne kwestie "wspominkowe" od innych ze swoimi) i przyjemnością, czasem śmiejąc się do łez przez takie perełki jak ta:
Vorgel pisze: ↑śr sie 19, 2020 3:10 pm
Danny Lilkera pamiętam w koszulkach Celtic Frost, Napalm Death, Excel, Voivod. Nie przypominam sobie bym go wdział na jakiejś force w t-shircie Onslaught.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller