Malmsteen to pompatyczny dupek, traktujący muzyków jak gówno i do tego wpieprzający swoje popisowe durnoty tam gdzie nie powinno ich być. Na pal z nim!
PS. Jest znakomitym gitarzystą od strony technicznej etc. Dalej niech spada
Posłuchaj tego Marching Out, to jest heavy metal najlepszej próby, nieosiągalny dla większości. Choć Rik powiedział mi, że Malmsteen miał kompleks Queensryche,bo oni wystartowali wtedy co on i to było objawienie. Do tego stopnia, że da się słyszeć wpływy, właśnie na Marching Out.
Vorgel pisze: ↑pn sie 24, 2020 11:15 pm
Posłuchaj tego Marching Out, to jest heavy metal najlepszej próby, nieosiągalny dla większości. Choć Rik powiedział mi, że Malmsteen miał kompleks Queensryche,bo oni wystartowali wtedy co on i to było objawienie. Do tego stopnia, że da się słyszeć wpływy, właśnie na Marching Out.
Powinieneś dobrze wiedzieć, że krytykuję rzeczy które znam. W przypadku Malmsteena to w sumie cała jego dyskografia aż do albumów z Ripperem. "Marching Out" to jego krążek który trawię ale za dyskografię jako całość - w dyby i do lochu z nim!
Zdan pisze: ↑pn sie 24, 2020 9:52 pm
Malmsteen to pompatyczny dupek, traktujący muzyków jak gówno i do tego wpieprzający swoje popisowe durnoty tam gdzie nie powinno ich być. Na pal z nim!
Masa muzykow to dupki i co z tego?
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
Zdan pisze: ↑pn sie 24, 2020 9:52 pm
Masa muzykow to dupki i co z tego?
Nic jeśli tylko mogą się podeprzeć muzycznymi dokonaniami. Jak muzyka jest marna i do tego zadufanymi dupkami to dodatkowy strzał przeciwko nim. Coś jak przypadek Skrim Mejka.
Vorgel pisze: ↑wt sie 25, 2020 10:01 am
Żeby porównywać mistrza Malmsteena do Scream Maker to trzeba naprawdę mieć złą wolę, bo nie podejrzewam, że na serio stawiasz ich na równi.
Aż tak to nie Chodzi po prostu o podobny przypadek. Oczywiście Malmsteen nagrał więcej strawnej muzyki niż Skrim Mejka (którzy nic strawnego nie nagrali). To po prostu pewna analogia a ten przykład był mi najbliższy.