Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Właśnie na to czekałem
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Jestem ciekaw jak zmieni się set w Europie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Dla mnie mógłby się już nie zmieniać. Oczywiście chciałbym więcej nowych numerów, ale nie kosztem Freewheel Burning, Bloodstone, czy Tyranta.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Neil Daniels "Obrońcy wiary". Mam ochotę na biografię JP. Dobre to jest? Wiem, że już mocno nieaktualne (rok wydania 2008), ale jakie są wasze opinie?
polać temu panu!
Choć niezmiennie rezygnowałbym z Painkillera
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Miejsce Painkillera powinien zająć Tyrant i kończyć set tak, jak to było lata świetlne temu. Nadal pasuje na zamykacz. I faktycznie za Paina można dać 2 numery. Richie mówił parę dni temu, że szykują więcej nowych kawałków na koncerty, więc w Europie będzie to wszystko pewnie trochę inaczej wyglądało.
Obrońcy Wiary to spoko książka, ale jeśli się siedzi w Judasach od lat, to za dużo się z niej nie wyciągnie. Podstawową wadą jest brak wypowiedzi muzyków, które nie pochodziłyby z wywiadów itp. Ja tam czekam na autobiografię Downinga, bo na pewno będzie nastawiona na jego lata w zespole, a do tego pewnie dowiemy się z niej wielu ciekawostek.
Obrońcy Wiary to spoko książka, ale jeśli się siedzi w Judasach od lat, to za dużo się z niej nie wyciągnie. Podstawową wadą jest brak wypowiedzi muzyków, które nie pochodziłyby z wywiadów itp. Ja tam czekam na autobiografię Downinga, bo na pewno będzie nastawiona na jego lata w zespole, a do tego pewnie dowiemy się z niej wielu ciekawostek.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jesli ma wejść coś z nowej płyty, to stawiam na Never the Heroes, Spectre i może coś jeszcze. Z obecnie granymi da to 6 kawałków z nowej płyty.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Spectre z nowej płyty powinni grać w pierwszej kolejności
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
IMO rzucą coś z puli Spectre/Never The Heroes/Necromancer/Traitors Gate/No Surrender. Trochę tych opcji mają, a w sumie, to na każdej tylko zyskają.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Autobiografia Downinga zapowiada sie sensacyjnie i pewnie spowoduje ostra reakcje JP i ich Managementu, bo pewnie Ken wytoczy ciezkie dziala i wyjawi m.in. kulisy swojego odejscia i kwasow wewnatrz zespolu... Tak czy siak, pewnie ciekawie sie bedzie czytalo.Schizoid pisze: ↑ndz maja 06, 2018 1:04 pmObrońcy Wiary to spoko książka, ale jeśli się siedzi w Judasach od lat, to za dużo się z niej nie wyciągnie. Podstawową wadą jest brak wypowiedzi muzyków, które nie pochodziłyby z wywiadów itp. Ja tam czekam na autobiografię Downinga, bo na pewno będzie nastawiona na jego lata w zespole, a do tego pewnie dowiemy się z niej wielu ciekawostek.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Żebyś się przypadkiem nie zdziwił...WICKER MAN pisze: ↑pn maja 07, 2018 1:20 pm Autobiografia Downinga zapowiada sie sensacyjnie i pewnie spowoduje ostra reakcje JP i ich Managementu, bo pewnie Ken wytoczy ciezkie dziala i wyjawi m.in. kulisy swojego odejscia i kwasow wewnatrz zespolu...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Niezle wtopil...
Judas Priest
Uuu, to bida jak cholera. Posiadłość do sprzedania (nikt mu nie da tyle forsy, ile oczekuje) no i prawa autorskie.
Dziwne, że tak mało osób wyłapało (chyba, bo internet milczy), ale Halford prawdopodobnie szykuje Winter Songs 2 lub inny świąteczny projekt
Polcam obczaić jego IG.
Night Comes Down po raz pierwszy od trasy DOTF!
setlist fm podaje, że na koniec zagrali Rising From Ruins...
Jako otwarcie bisów, ale to nie jedyny z nich. Koncert już chyba się zakończył.