Ale ja nie napisałem, że źle. Biorąc pod uwagę jego doświadczenia to wszystko się zgadza i ja w pewnym sensie się do tego przychylam. Są tam niuanse o których bym po prostu dyskutował. Ale to insza inszość.Bon Dzosef pisze: ↑pn sie 29, 2022 5:45 pm No ale przecież dobrze powiedział. W każdym topowym zespole 1-2 gości to szefowie, a reszta niezależnie jak genialna jest szczebel niżej. Metafora z drużyną sportową jest bardzo udana.
Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W piątek premiera płyty, jaram się 
Niom ,na spotifaju na razie 3 kawałki ale kupię CD 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W UK w jednym sklepie każdy preorder ma szansę wygrać wiosło Rudzielca i wlotki na Bloodstock, chyba też zapreorderuje tam 
Posluchalem pierwszych recek na JuTubach.
Sa raczej pozytywne, ale nie ma tylko cukrowania.
Sa raczej pozytywne, ale nie ma tylko cukrowania.
Ciekaw jestem czy japońska wersja będzie miała jakiś unikalny numer jako bonus.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na Dystopii z bonusami było ciekawie. Spotify ma inny, Japońska ma inny, a jeszcze deluxe ma dwa inne. Żeby mieć taką optymalną Dystopię trzeba byłoby kupić japońskiego deluxa (14 numerów + 3 bonusowe koncertowe).
Ciekawe jak będzie z setem koncertowym. Dystopia, w porównianiu do Collidera, miała dosyć pokaźną reprezentacje.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tez jestem ciekaw, acz jak Rudy nie wróci do normalnej długości setow to słabo to widzę
Owszem - a ten deluxe teraz wyprzedany. Inna sprawa, że część tych bonusów jest średnia.Bon Dzosef pisze: ↑wt sie 30, 2022 1:42 pm Na Dystopii z bonusami było ciekawie. Spotify ma inny, Japońska ma inny, a jeszcze deluxe ma dwa inne. Żeby mieć taką optymalną Dystopię trzeba byłoby kupić japońskiego deluxa (14 numerów + 3 bonusowe koncertowe).
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Masz go?
Look Who's Talking mega numer, reszta bardzo fajna
MamBon Dzosef pisze: ↑wt sie 30, 2022 2:25 pm Masz go?![]()
Chyba najmniej podobał mi się bonus na Japonię - taki średni w porównaniu do reszty
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A to gratki, pewnie też bym zapolował gdybym zbierał CD
. Na Japonie jest Me Hate You? Moim zdaniem całkiem dobry. Zwłaszcza sola.
Na Japonię jest właśnie Me Hate You. To nie jest zły numer ale reszta bonusów (poza coverem Fear bo to cover) jest IMHO lepsza od tego. Co do CD to w przypadku Mega mam po kilka wydań. Lubię ten band pomimo wszystko 
Tak, Megadeth moze byc, czasami

Gdzieś mi na IG mignęło, że któreś radio ma "tydzień z Megadeth".
Budowanie napięcia pod nowy krążek.
Budowanie napięcia pod nowy krążek.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

Masz rację, to Antyradio. Dodatkowo mają być jakieś konkursy, a jako nagrody przewidziano CD, winyle oraz odsłuch przed premierą.Prodigal Son pisze: ↑śr sie 31, 2022 12:01 pmMoże Antyradio?
Oni zdaje się mają taką akcję typu "tydzień z danym zespołem".
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To chyba się złamię i odpalę.Max323 pisze: ↑śr sie 31, 2022 12:50 pmMasz rację, to Antyradio. Dodatkowo mają być jakieś konkursy, a jako nagrody przewidziano CD, winyle oraz odsłuch przed premierą.Prodigal Son pisze: ↑śr sie 31, 2022 12:01 pmMoże Antyradio?
Oni zdaje się mają taką akcję typu "tydzień z danym zespołem".
Gdzie to można najtaniej kupić?