Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Trujillo kompletnie nie pasuje do tego zespołu, a jest w nim już 16 lat...
Nie pasuje, bo jest o lata świetlne lepszy od tych cieniasów. Ale za dołączenie do Metalliki dostał milion dolarów. Kto by pogardził taką kasą.
Nie pasuje, bo nie jest metalowcem. Newsted nim był. Trujillo pasuje do wygibasów funkowych.
-
Deleted User 2259
Mimo, że jestem wielkim fanem Metachy, to mi żaden basista tego zespołu nie leżał. Wolę mistrza perki Larsa.
-
Deleted User 2259
Ranking najlepszych instrumentali Mety:
1. To Live
2. Orion
3. Redemption
4. Ktulu <usypiacz>
5. Wynalazek z KEA
1. To Live
2. Orion
3. Redemption
4. Ktulu <usypiacz>
5. Wynalazek z KEA
1. Ktulu (najlepszy na RTL)
2. To Live
3. Orion
4. Suicide
2. To Live
3. Orion
4. Suicide
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 2259
gdyby nie ktulu <imo najgorszy> to bym stawial RTL wyzej niz Ajfa
- Saimon1995
- -#Moderator

1. Orion
2. Ktulu
3. To Live
4. Suicide
2. Ktulu
3. To Live
4. Suicide
-
Deleted User 2259
Metallica – Wydanie Specjalne”. Pismo w ekskluzywnym wydaniu w przedsprzedaży!
https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... eaNIydsgAQ
Kupic trza
Kupic trza
Invader pisze: ↑wt cze 25, 2019 9:38 pm Metallica – Wydanie Specjalne”. Pismo w ekskluzywnym wydaniu w przedsprzedaży!
Kupic trza
Ja to odpuszczam ,już tyle książek i artykułów o Mecie powstało ,że nic tam nowego nie znajdę ,tym bardziej ,że chyba wszystkie wywiady przedrukowali ze starych wydań Tylko Rocka /Teraz Rocka.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ciekawe czy to może zapoczątkuje jakiś nowe czasopismo od nich o historiach znanych zespołów. Pomimo całej mojej niechęci do tego portalu, za robienie z siebie muzycznego pudelka w internecie, to jednak ich kolekcja "Po całości", która kilka lat temu się ukazywała, to był super zestaw ciekawostek i informacji o zespołach zebrany w jednym miejscu. Mam chyba nawet wszystkie numery gdzieś na półce i żałowałem, że zaprzestali publikacji. Może tym razem się uda, zobaczymy po pierwszym numerze.
- Saimon1995
- -#Moderator

To wszystko zależy tylko od jednego: sprzedaży. Jeśli będzie dużo chętnych na pierwszy numer z Metalliką (ruszyła przedsprzedaż i z tego co wiem zainteresowanie jest i to nie małe), to kolejne zespoły się w tej serii pojawią. Tylko niestety pula wykonawców jest ograniczona. Chodzi o te zespoły, które są w naszym kraju na tyle popularne, żeby fani kupili egzemplarz pisma (wiadomo - Maideni, Floydzi, Zeppelini, Black Sabbath, Queen etc.).Mr. M pisze: ↑czw cze 27, 2019 3:16 pm Ciekawe czy to może zapoczątkuje jakiś nowe czasopismo od nich o historiach znanych zespołów. Pomimo całej mojej niechęci do tego portalu, za robienie z siebie muzycznego pudelka w internecie, to jednak ich kolekcja "Po całości", która kilka lat temu się ukazywała, to był super zestaw ciekawostek i informacji o zespołach zebrany w jednym miejscu. Mam chyba nawet wszystkie numery gdzieś na półce i żałowałem, że zaprzestali publikacji. Może tym razem się uda, zobaczymy po pierwszym numerze.
- Metalophil
- -#Moonchild

Takie coś jest teraz w Empikach - "Classic Rock Platinum Series". 145 stron. W sprzedaży są numery o Maiden i Kiss. Super sprawa. Tylko cena wysoka - 89.90, no i to jest z Anglii więc po angielsku. Nie mogłem się powstrzymać i o Ironach kupiłem...Mr. M pisze: ↑czw cze 27, 2019 3:16 pmCiekawe czy to może zapoczątkuje jakiś nowe czasopismo od nich o historiach znanych zespołów. Pomimo całej mojej niechęci do tego portalu, za robienie z siebie muzycznego pudelka w internecie, to jednak ich kolekcja "Po całości", która kilka lat temu się ukazywała, to był super zestaw ciekawostek i informacji o zespołach zebrany w jednym miejscu. Mam chyba nawet wszystkie numery gdzieś na półce i żałowałem, że zaprzestali publikacji. Może tym razem się uda, zobaczymy po pierwszym numerze.
- Saimon1995
- -#Moderator

Dzięki za info. Chyba sobie zamówięMetalophil pisze: ↑czw cze 27, 2019 11:34 pm Takie coś jest teraz w Empikach - "Classic Rock Platinum Series". 145 stron. W sprzedaży są numery o Maiden i Kiss. Super sprawa. Tylko cena wysoka - 89.90, no i to jest z Anglii więc po angielsku. Nie mogłem się powstrzymać i o Ironach kupiłem...
- Metalophil
- -#Moonchild

Tekstu bardzo dużo, ale i zdjęcia są super powybierane - z różnych okresów i w dobrej jakościFaithNoMore pisze: ↑pt cze 28, 2019 4:01 pmDzięki za info. Chyba sobie zamówięMetalophil pisze: ↑czw cze 27, 2019 11:34 pm Takie coś jest teraz w Empikach - "Classic Rock Platinum Series". 145 stron. W sprzedaży są numery o Maiden i Kiss. Super sprawa. Tylko cena wysoka - 89.90, no i to jest z Anglii więc po angielsku. Nie mogłem się powstrzymać i o Ironach kupiłem...A jak się to w środku prezentuje? Dużo tekstu, czy więcej zdjęć?
- Saimon1995
- -#Moderator

No to bardzo dobra informacja. Dzisiaj odbieram zamówienie w takim razie z magazynem 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 2259
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dzisiaj Lars gra "w domu".
Ktoś z Was wie, czy chętnie gada (ze sceny) do publiki po duńsku w takich razach?