Jeden z najlepszych albumów Motorhead.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Udana płyta, początkowo byłem na nie, ale dali radęKronos pisze:Obrazek
Spiritual Beggars - Return To Zero

Ja póki co mam mieszane uczucia, ale to pierwsze przesłuchanie, zobaczymypanzerschreck pisze:Udana płyta, początkowo byłem na nie, ale dali radę

Z tych nie blackowych lubię tylko Lyckantropen Themes , idealnie nadaje się jako tło do np. czytania, kontemplacji .Blood Inside żadnej szczególnej atmosfery nie wytwarza . A możecie polecić jakiś dobry dark ambient lub cokolwiek nadające się do sesji rpg call of cthulhu ? Pytam tutaj bo 90% tych kapel które tu wymieniacie nie znam lub pierwszy raz słyszę . Jakieś kosmiczne wynalazkipanzerschreck pisze:Ulver- Blood Inside
Blackmore ma wzrok psychopaty w tym nagraniu , przypatrzcie się

Lustmord, Summoning, Elend- Umbersun, Bohren. To mi przychodzi do głowy chociaż bohren chyba jednak nie, no ale możesz spróbowaćnumLock pisze:A możecie polecić jakiś dobry dark ambient lub cokolwiek nadające się do sesji rpg call of cthulhu ?

Ale przecież Ulver blackowy to nic, Ulver się zaczął wtedy kiedy przestał grać blacknumLock pisze:Z tych nie blackowych lubię tylko Lyckantropen Themes , idealnie nadaje się jako tło do np. czytania, kontemplacji .Blood Inside żadnej szczególnej atmosfery nie wytwarza .panzerschreck pisze:Ulver- Blood Inside
Płyta jest znakomita, ale geniusz? Chyba nie
A rodzice wiedzą czego słuchasz???Cezarek1998 pisze:Obrazek

Wiedzą , ale ta muzyka nie ma na mnie żadnego wpływupanzerschreck pisze:A rodzice wiedzą czego słuchasz???Cezarek1998 pisze:Obrazek

nie wiem też tak mi się wydaje ale jakoś tak zawładnęła mną ostatnio, mimo że wiem że monotheist to to nie jest.panzerschreck pisze:Elevatorman napisał/a:
Obrazek
geniusz
Płyta jest znakomita, ale geniusz? Chyba nie