Judas Priest

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Re: Judas Priest

Post autor: blackcocker »

Schizoid pisze: ndz cze 17, 2018 1:26 pm
MaidenFan pisze: ndz cze 17, 2018 1:00 pm
PanPrezes pisze: ndz cze 17, 2018 12:58 pm Może się zjawię na samym JP i zwinę zaraz po koncercie, jeśli uda się zebrać więcej ludzi i zorganizować jakiegoś busa z południa Polski.
Świetny pomysł. Np z Krakowa. Ja bym miał kilka osób chętnych. Bo nie uśmiecha mi się siedzieć na festiwalu dłużej niż ten jeden koncert :D
Też bym jechał z Krk, tylko na pewno bym chciał mieć pierwsze rzędy, więc trzeba by w porę wyjechać.
Również będę z Krk się zabierać :D
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Mr. M »

Barierki były raz na Prodigy pod sceną. Przez dwa ostatnie lata były, ale przed wejściem na teren, natomiast pod sceną pusto, bo tam scena jest na tyle wysoko, że dopiero 5-7 metrów od sceny coś widać, więc tłum się sam ładnie rozkłada :) Podejrzewam, że teraz również ich nie będzie, bo Jerzy po sytuacji z Prodigy (która go do tej pory boli) nie będzie zapraszał bandu, który zażyczyłby sobie barierki. Nawet Bogowie nie przeskoczą tego ego :lol:

Potwierdzeniem nwesa jaram się jak Anakin na Mustafar, koncert roku się szykuje :jee:
Awatar użytkownika
JoxerTeaman
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: JoxerTeaman »

Brak barierek i wysoka scena jest spoko, bo jeśli ktoś źle się poczuje to może się przesunąć pod samą scenę gdzie jest naturalnie mniejszy ścisk, bo nie widać zespołu. Dlatego tłum nie wali aż tak do przodu (sprawdzone w boju).
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Na JP zjedzie się niezła dziadownia, można być tego pewnym. Sam znam takich co mają podejście w stylu: zapłacić za koncert w Spodku? Nigdy w życiu. A za darmoche na brudzie? Jedziemy!! ;) Oby nie było nachalnego wskakiwania ludziom na plecy... Na moim ostatnim woodstoku jakiś koleś wytrącił mi piwo z ręki jak na mnie wpadł przez co się oblalem (mimo że nie stałem w strefie gdzie nastoletnie jabolpunki pogowaly) wysprzęgliłem mu za to w łeb i zaczela się mała spina z jego ziomkami, że ur buurr wośp, owsik, miłość przyjaźń muzyka, a ja szukam zwady z dobrymi ludźmi ;) :)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Emilio pisze: ndz cze 17, 2018 7:31 pm Na JP zjedzie się niezła dziadownia, można być tego pewnym. Sam znam takich co mają podejście w stylu: zapłacić za koncert w Spodku? Nigdy w życiu. A za darmoche na brudzie? Jedziemy!! ;) Oby nie było nachalnego wskakiwania ludziom na plecy... Na moim ostatnim woodstoku jakiś koleś wytrącił mi piwo z ręki jak na mnie wpadł przez co się oblalem (mimo że nie stałem w strefie gdzie nastoletnie jabolpunki pogowaly) wysprzęgliłem mu za to w łeb i zaczela się mała spina z jego ziomkami, że ur buurr wośp, owsik, miłość przyjaźń muzyka, a ja szukam zwady z dobrymi ludźmi ;) :)
Własnie, na brudzie jest najgorsze bydło jakie tylko można spotkać na koncertach. Ja w zeszłym roku zrobiłem błąd idąc w strefę bliżej sceny, tyle razy co w głowę dostałem przez "płynących" na tłumie, że szok. W pewnym momencie to już nie patrzyłem kto nade mną leci i napierdalałem. A później miałem podobną spinę co Ty, jakiś gość się rozpychał po chamsku do tyłu i mi z łokcia walnął, więc bez żalu oddałem. I się zaczęło, od razu dwóch gości do mnie, że co robię, miłość, przyjaźń itd.
Także ja koncert sobie z daleka popatrzę, posłucham itd. I nie zamierzam tam dłużej zostawać - na 90% przyjadę na popołudnie i wyjadę po Arch Enemy...

Jestem ciekaw jakie set będzie, tzn czy będzie bardzo okrojony i co wypadnie...
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Myślę, że Priest wynegocjowali sobie pełny set.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Jaki bus?
Cała frajda to podróż woodstockowym PKP na festiwal :D
Cały trzeba zaliczyć, a co!
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Schizoid pisze: ndz cze 17, 2018 9:06 pm Myślę, że Priest wynegocjowali sobie pełny set.
Czy ja wiem? Na tej trasie nie wszedzie sa chocby co-headem...
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

Myślę, że podobnie jak Accept dostaną gdzieś godzinę i 20 minut, więc wiele nie będą musieć wyrzucać z setu.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Dzosef pisze: ndz cze 17, 2018 9:24 pm
Schizoid pisze: ndz cze 17, 2018 9:06 pm Myślę, że Priest wynegocjowali sobie pełny set.
Czy ja wiem? Na tej trasie nie wszedzie sa chocby co-headem...
Ale na Polandrock będą największą gwiazdą. To będzie w ogóle największy zespół w historii Woodstocka i myślę, że z taką rangą mogli sobie pozwolić na pertraktacje z handlarzem uranu.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

Ale na Polandrock będą największą gwiazdą. To będzie w ogóle największy zespół w historii Woodstocka i myślę, że z taką rangą mogli sobie pozwolić na pertraktacje z handlarzem uranu.
A i tak większość osób zgromadzonych na koncercie i tak będzie miała to w dupie i myśleć o tym w kategoriach czegoś podobnego do Nocnego Kochanka :lol:
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Myślę, ze zagrają max 70 minut, bo dzień później mają Wacken. I z całą pewnością Wacken będzie miało priorytet
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Wacken jest dzień wcześniej, dzień później nie grają żadnego koncertu ;)

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Swoja droga jestem w szoku, że 80-letni Rob brzmi tak dobrze bez dnia odpoczynku

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Nie zapędzajmy się, on w tym roku kończy 67 lat :D

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

zgo pisze: ndz cze 17, 2018 9:21 pm Jaki bus?
A cóż to za frajda? :D
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

blackmailer pisze: ndz cze 17, 2018 10:05 pm
zgo pisze: ndz cze 17, 2018 9:21 pm Jaki bus?
A cóż to za frajda? :D
Zygo lubi takie discopolo klimaty

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Schizoid pisze: ndz cze 17, 2018 9:41 pm Wacken jest dzień wcześniej, dzień później nie grają żadnego koncertu ;)
No to może być lepiej niż 70 minut :)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Na dużej scenie jest wolne okienko między 20.20 a 00.10 . Wtedy na pewno zagra zwycięzca Złotego Bączka i po nich Judas Priest :) W zeszłym roku Hey (zwycięzca Bączka) zagrał ok 1,5 godziny - po nich Amon Amarth też ok 1,5 godziny. Przynajmniej według rozpiski z internetu. I tak by to tutaj też pasowało :)
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Jeździłem pociągiem woodstockowym za szczyla i z perspektywy lat nie widzę w tym nic wspaniałego. Raz miałem tylko fajna przygodę z panienką w kiblu ale w najlepszym momencie jakieś brudasy mi się do kabiny wtranżoliły i zaczeły szczać. Chociaż może mnie przed tryplem uratowali, kto wie? Ale generalnie syf, kiła mogiła. Nie polecam.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ODPOWIEDZ