Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Re: Teraz słucham...
A wiesz co to młody?

- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Led Zeppelin , jak mógłbym tego nie wiedziećPrzemo142 pisze:A wiesz co to młody?

- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Racja, wystarczy kliknąć w zdjęcie, nie?
Ale skoro jesteś taki obeznany to znasz pewnie i to

-
Deleted User 622
Ziomek, takie zabawy nie mają najmniejszego sensu. Wystarczy użyć http://www.tineye.com/Przemo142 pisze:Racja, wystarczy kliknąć w zdjęcie, nie?
Obrazek
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Hm... nie znałem tego
Więc chyba mamy na sali młodego geniusza
Wiesz, chciałem sprawdzić, bo coś za często "klasyki" słucha 
Alice In Chains - BGWTB
nosz kurna nie mogę
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Mój stary ma tą płytę - Pink FloydPrzemo142 pisze:Racja, wystarczy kliknąć w zdjęcie, nie?
Obrazek

- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Metal podał już tą stronę http://www.tineye.com/ Więc mogłeś sobie darować odpowiedź... Jak chcesz mogę Cię zagiąć w wielu tematach, nie tylko muzycznych...

- IronCezarek
- -#Clairvoyant

to nie znaczy że mój stary nie ma tej płytyPrzemo142 pisze:Metal podał już tą stronę http://www.tineye.com/ Więc mogłeś sobie darować odpowiedź... Jak chcesz mogę Cię zagiąć w wielu tematach, nie tylko muzycznych...

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Te, a co Ty tak cwaniaczysz?Przemo142 pisze:Metal podał już tą stronę http://www.tineye.com/ Więc mogłeś sobie darować odpowiedź... Jak chcesz mogę Cię zagiąć w wielu tematach, nie tylko muzycznych...

Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

To nie było do Ciebie, tylko do PrzemaCezarek1998 pisze:Nie mam zielonego pojęciapanzerschreck pisze:
Obrazek
-
Deleted User 622
Wyrywam się do odpowiedzi!panzerschreck pisze:Te, a co Ty tak cwaniaczysz?Przemo142 pisze:Metal podał już tą stronę http://www.tineye.com/ Więc mogłeś sobie darować odpowiedź... Jak chcesz mogę Cię zagiąć w wielu tematach, nie tylko muzycznych...
Wiesz np. co to za płyta, bez sprawdzania?
Obrazek
Bez sprawdzenia nie wiedziałem co to.
Po sprawdzeniu, odsłuchaniu i przeczytaniu wiki stwierdzam, że mimo iż DOBRE to zdecydowanie nie jest to kaliber tzw. 'klasyki' która w wypowiedzi 'kolegi' miala jednak wiele wspólnego z 'mainstreemem' :>
Podsumowanie nasuwa mi się podobne jak przedmówcy:
Te, a co Ty tak cwaniaczysz?
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

No ale wiesz- Cezary Cezary ma 12 lat, a ktoś tu się chce dowartościować rzucając jakąś tam, nieważne już jaką okładką i się pyta bez powodu co to- mało to poważnemetal pisze:Wyrywam się do odpowiedzi!panzerschreck pisze:Te, a co Ty tak cwaniaczysz?Przemo142 pisze:Metal podał już tą stronę http://www.tineye.com/ Więc mogłeś sobie darować odpowiedź... Jak chcesz mogę Cię zagiąć w wielu tematach, nie tylko muzycznych...
Wiesz np. co to za płyta, bez sprawdzania?
Obrazek
Po sprawdzeniu, odsłuchaniu i przeczytaniu wiki stwierdzam, że mimo iż DOBRE to zdecydowanie nie jest to kaliber tzw. 'klasyki' która w wypowiedzi 'kolegi' miala jednak wiele wspólnego z 'mainstreemem' :>
Podsumowanie nasuwa mi się podobne jak przedmówcy:Te, a co Ty tak cwaniaczysz?
NP:
Tricky- Maxinquaye
-
Deleted User 622
ale czytałeś temat viewtopic.php?p=576236 i wiesz ze uszczypliwosci są 'zasadne'panzerschreck pisze:No ale wiesz- Cezary Cezary ma 12 lat, a ktoś tu się chce dowartościować rzucając jakąś tam, nieważne już jaką okładką i się pyta bez powodu co to- mało to poważnemetal pisze:Wyrywam się do odpowiedzi!panzerschreck pisze: Te, a co Ty tak cwaniaczysz?Wiesz np. co to za płyta, bez sprawdzania?
Obrazek
Podsumowanie nasuwa mi się podobne jak przedmówcy:Te, a co Ty tak cwaniaczysz?Toteż celowo podkręciłem trudność testu, stosownie do okoliczności pod jakie Przemo zapewne podpada (czyli dużo więcej niż 12 lat). Inna sprawa jeszcze, że tego wtedy akurat słuchałem, pomysł nie wziął się znikąd
NP:
Tricky- Maxinquaye
zeby nie było... rozumiem pobudki każdej ze stron, ale wojna domowa tu chyba nie jest potrzebna
Dorwałem się do polskiej oficjalnej wersji pirackiego winyla jedynej płyty, jaką wydał Kryzys 
No i zakupiłem sobie to:
w idealnym stanie za ciężkie pieniądze. Kocham tę płytę i w końcu musiałem zainwestować w winyla
No i zakupiłem sobie to:
w idealnym stanie za ciężkie pieniądze. Kocham tę płytę i w końcu musiałem zainwestować w winyla
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Na niedzielną pobudkę