Razi mnie trochę tylko brak symetrii, na tym wcześniejszym zdjęciu, nie było tego aż tak widać
Mnie już możesz wpisać na ostateczną listę zamawiających
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
wydaje mi sie ze moze to byc spowodowane tym ze z lewej strony jest mniej czarnego niz z prawej. Na koszulce bedzie wycentrowane. Jesli chodzi o sam rysunek to lekka asymetria moze byc spowodowana ustawieniem koziolkowzygixxx pisze:Projekt super!
Razi mnie trochę tylko brak symetrii, na tym wcześniejszym zdjęciu, nie było tego aż tak widać
Jest jedna wersja koszulki. W pierwszym poscie masz zdjecie przodu, ponizej jest zdjecie pokazujace przod i tyl koszulki a najnizej koszulka z zeszlego roku z koncertow w Lodzi i GdanskuPapa pisze:Wydra, może zmęczony jestem albo nie śledziłem uważnie wątku. Są dwie wersje koszuli?
Chodzi tylko o rysunek. Edek jajka powinien mieć nad "Z" w napisie "Poznań". Nie widać by było tej asymetrii i by było idealniewydra77 pisze:wydaje mi sie ze moze to byc spowodowane tym ze z lewej strony jest mniej czarnego niz z prawej. Na koszulce bedzie wycentrowane. Jesli chodzi o sam rysunek to lekka asymetria moze byc spowodowana ustawieniem koziolkowzygixxx pisze:Projekt super!

Potwierdzam swoje zamówienie.wydra77 pisze:Negocjacje z drukarnia w toku. Jutro powinienem znac cene
Mała rzecz a cieszywydra77 pisze:Negocjacje zakończone...Powinno byc poniżej stówki