KOSZULKI EVENT KRAKÓW 2023
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT KRAKÓW 2023
Do mnie również zmierza, niebo jeszcze chwilę poczeka 
Doszły i do mnie. Sztos jak zawsze. Chylę czoła panowie. Świetna robota!
Co wam powiem to wam powiem ale wam powiem koszulki sztos. Też myślałem że nadruk za mały ale jest naprawdę git babula haraszo !!!!!!!! 5 i widzim się na koncercie !!!!!
Właśnie odebrałem moją paczkę, koszulki wyglądają super, dzięki wielkie
Będzie noszone, a moi kumple - towarzysze na koncercie będą mieli fajną niespodziankę
Będzie noszone, a moi kumple - towarzysze na koncercie będą mieli fajną niespodziankę
Koszulka jest cudowna i zabieram ją jutro do Lublany.
Pięknie dziękuję.
Pięknie dziękuję.
prodiża kabel wskazał mi drogę
Tez zabieram
chyba z fttb dupa zbita 
Ja biorę dopiero na Kraków 
Koszulka dotarła, prezentuje się REWELACYJNIE, wydra77 jak zwykle pełen profesjonalizm w kwestii ogarnięcia tematu i realizacji projektu, Budziol dzięki za szybką wysyłkę. Wielkie dzięki.
Większość rozesłana aktulanie jestem w drodze na Slowenie 
wydra77 jak zwykle koszulka mistrzostwo świata, bardzo super wygląda rysunek i unikalny wzór 
łups de IRON
Tez odebrałem, klasa jak zawsze 
Koszulka swietna jak zawsze. Dzieki!
UWAGA!!!! UWAGA!!!! UWAGA!!!
Proszę nie pisać do nie wiadomości, maili i innych zapytań czy są jeszcze koszulki.
SOLD OUT!!!! Koszulki Krakow 2023 wyprzedane do ostatniej sztuki SOLD OUT!!!
Od 10 lat ten sam problem, którego nie chce mi sie w kółko wałkować i powtarzać w nieskończoność. Ja z miła chęcią wydrukuje 200, 300 koszulek. Ale zamawiajcie pół roku a nie 2 tygodnie przed koncertem.
Powiem ostatni raz. Ja nie mam jakiegoś sklepu i nie zajmuje się handlem, żeby mi to zalegało w garażu. Drukuje tylko to co jest zamówione wcześniej plus jakieś dodatkowe sztuki, które w tym roku rozeszły się jak ciepłe bułeczki.
Szacunek i podziękowania za zaufanie dla wszystkich, którzy zamawiają w ciemno i nie czekają do ostatniej chwili, żeby obudzić się z ręka w nocniku.
A przy okazji zastanawiałem się ostatnio czy nie zakończyć serii koszulek Maiden Poland w tym roku.
Proszę nie pisać do nie wiadomości, maili i innych zapytań czy są jeszcze koszulki.
SOLD OUT!!!! Koszulki Krakow 2023 wyprzedane do ostatniej sztuki SOLD OUT!!!
Od 10 lat ten sam problem, którego nie chce mi sie w kółko wałkować i powtarzać w nieskończoność. Ja z miła chęcią wydrukuje 200, 300 koszulek. Ale zamawiajcie pół roku a nie 2 tygodnie przed koncertem.
Powiem ostatni raz. Ja nie mam jakiegoś sklepu i nie zajmuje się handlem, żeby mi to zalegało w garażu. Drukuje tylko to co jest zamówione wcześniej plus jakieś dodatkowe sztuki, które w tym roku rozeszły się jak ciepłe bułeczki.
Szacunek i podziękowania za zaufanie dla wszystkich, którzy zamawiają w ciemno i nie czekają do ostatniej chwili, żeby obudzić się z ręka w nocniku.
A przy okazji zastanawiałem się ostatnio czy nie zakończyć serii koszulek Maiden Poland w tym roku.
Ostatnio zmieniony wt maja 30, 2023 12:16 pm przez wydra77, łącznie zmieniany 1 raz.
I dobrze
Limitowaną koszulkę lepiej się nosi i zwraca większą uwagę
Na koncercie w Lublanie byłem w twojej Senjutsu Polska i usłyszałem kilka razy, że fajna koszulka i pytanie skąd.
Limitowaną koszulkę lepiej się nosi i zwraca większą uwagę
Na koncercie w Lublanie byłem w twojej Senjutsu Polska i usłyszałem kilka razy, że fajna koszulka i pytanie skąd.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ja chodziłem w husarzu z czerwonymi rękawami, a wracałem w wersji z czarnymi. Jak tankowałem pod Mariborem, to gość na stacji się zainteresował
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Nie wiadomo czy obecna trasa będzie kontynuowana w Europie w przyszłym roku i czy będzie kolejny koncert w Polsce. Ale jeśli nie to będę chciał wydać specjalna Polska koszulkę. Jeśli jednak będzie koncert w Polsce, to być może wyjdzie to jako koszulka eventowa. Ale więcej szczegółów podam jak padną daty przyszłorocznej trasy, wiec pewnie jesienią
Nie ma ktoś przypadkiem L-ki, która byłaby za długa?
Moja L-ka skróciła się o kilka centymetrów po praniu w 30 stopniach...
Moja L-ka skróciła się o kilka centymetrów po praniu w 30 stopniach...
- blackcocker
- -#Moderator

Mogę ci dać XL, bo trochę przeszacowałem
Ogólnie wymienię XL na L jakby ktoś chciał
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Chętnie. Moja na mnie jest już na pewno za krótka. Weź swoją do Gdańska - spotkamy się i sprawdzimy