Maiden on tour 2025 - spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: Maiden on tour 2025 - spekulacje, marzenia, urojenia
Trochę na "Phantoma..." czekać musieliśmy 
Czyli całkowite olanie 25 lecia Brave New World, położenie lachy na X-Factor i Virtual XI, żadnych szans na perełki takie jak Dance Of Death, Brighter Than A Thousand Suns czy When The Wild Wind... Pewnie wrzucą Killers , Phantoma, Bring Your Daughter... Rime w centrum setu i tyle. Słabo.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Emilio
- -#Lord of the flies

Dokładnie, liczyłem na coś z BNW czy DoD właśnie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Śląski wrzucił na fejsa że niebawem muzyczne ogłoszenie.... 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Liczę, że w końcu usłyszę klasyki z pierwszych płyt i BYDTTS z Prayer, jeśli tak - super.Kevin18 pisze: ↑śr wrz 18, 2024 10:16 pm Czyli całkowite olanie 25 lecia Brave New World, położenie lachy na X-Factor i Virtual XI, żadnych szans na perełki takie jak Dance Of Death, Brighter Than A Thousand Suns czy When The Wild Wind... Pewnie wrzucą Killers , Phantoma, Bring Your Daughter... Rime w centrum setu i tyle. Słabo.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Może na otwarcie BQobD...
I kto to zagra na bębnach?
Miałeś iść spać
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Z prawnych źródeł wiem że Śląski
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Emilio
- -#Lord of the flies

Skoro Narodowy frekwencyjnie wypadł całkiem nieźle, to czemu nie śląski? (choć też jestem przeciwny, bo generalnie stadionówek nie lubię)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Co Ty się Pati martwisz? Pojedziemy tylko na Lajona, zagrają w jakiejś norze na bocznicy czy przy innych magazynach, a może w biedaszybie. I chrzanić Maiden na Śląskim. Kasę przeznaczyć na Maiden we Włoszech, bo w końcu tam musimy zawitać, no nie?
M.
Dobry plan!beaviso pisze: ↑śr wrz 18, 2024 10:36 pmCo Ty się Pati martwisz? Pojedziemy tylko na Lajona, zagrają w jakiejś norze na bocznicy czy przy innych magazynach, a może w biedaszybie. I chrzanić Maiden na Śląskim. Kasę przeznaczyć na Maiden we Włoszech, bo w końcu tam musimy zawitać, no nie?
M.
Podobno trasa na zacząć się pod koniec maja w Budapeszcie.
Jeśli Śląski się potwierdzi, to ok dla mnie. Dojazdowo to wiadomo, że nie ma do Narodowego startu, ale za to dźwiękowo stoi nieporównywalnie lepiej (choć trzeba przyznać, że poprzeczka nie jest wysoka ustawiona
). No i nie będzie trzeba się martwić o szybki sold out, więc z zakupem biletów będzie można poczekać do przyszłego roku, może nawet do 2 dni przed gigiem, jak to zrobiłem przy okazji koncertu w Studni
.
Po secie się za wiele nie spodziewam, fajnie jakby wpadł chociaż jeden rarytas na miarę Alexandra (To Tame a Land albo Infinite Dreams - marzenie). Bardziej jestem ciekawy w sumie scenografii. Obecna trasa jest bardzo kameralna pod tym względem, mogliby wrócić co najmniej do poziomu z Legacy, a najlepiej go przebić. Sceny na miarę Rammsteina się nie spodziewam, ale uważam, że w tym aspekcie mogliby jeszcze czymś zaskoczyć.
Po secie się za wiele nie spodziewam, fajnie jakby wpadł chociaż jeden rarytas na miarę Alexandra (To Tame a Land albo Infinite Dreams - marzenie). Bardziej jestem ciekawy w sumie scenografii. Obecna trasa jest bardzo kameralna pod tym względem, mogliby wrócić co najmniej do poziomu z Legacy, a najlepiej go przebić. Sceny na miarę Rammsteina się nie spodziewam, ale uważam, że w tym aspekcie mogliby jeszcze czymś zaskoczyć.
Też gdzieś mi to mignęło. Śląski spoko, pomijam że blisko, ale dobrze wypada na koncerty. Jak nie będzie żadnego koncertu w hali, to ewentualnie tam.
Forum internetowe to poważna sprawa.
Narodowy, rany
Ja się cieszę z Narodowego, przynajmniej sprawdzony 
31 Maj Praga, 02 sierpnia Warszawa idealny komplet na początek i koniec wakacji. Oba Gigi w weekend także to już wgl
- DeJMIeN Wielki
- -#Lord of the flies

Ja tam nie narzekam. 10min spacerkiem z domu