Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
The Burczax
- -#Moonchild

Re: Megadeth
Trzeba skąś wytrzasnąć.
-
Szkieletor
- -#Invader

-
The Burczax
- -#Moonchild

Wrzuciłby ktoś jakiś albumik(najlepszy) Megadeth na www.sendspace.com 
-
obserwator
- -#Long distance runner

dokładnie tak jak napisał mati-"countdown to extenction"Angus pisze:Jaki polecilibyście laikowi album Megadeath na początek??
powiem ci, że akurat tylko przy tym kawałku są tak wyjątkowe emocje, że publika śpiewa riff, zresztą to jest w argentynie jakaś tradycja, na każdym bootlegu pochodzącym z tego miejsca, podczas wykonywania "symphony of destruction" wszyscy drą japy "megadeth, megadeth, aguante megadeth"M@ti pisze:Ja w ogóle tego nigdy wcześniej nie słyszałem, pewnie takie smaczki będą na większości klasyków.
jeśli chodzi o pozostałe klasyki to nie ma już takich ciekawych wstawek ze strony publiczności, po prostu głośno się zachowują jak na argentyńską publike przystało
poszukaj na torrentach, na bank będzie, to jest po prostu klasyka ("countdown to extenction" oczywiście)Angus pisze:Wrzuciłby ktoś jakiś albumik(najlepszy) Megadeth na www.sendspace.com
mtszły
Coś jak Fear of the dark u Maidenów.obserwator pisze:powiem ci, że akurat tylko przy tym kawałku są tak wyjątkowe emocje, że publika śpiewa riff, zresztą to jest w argentynie jakaś tradycja, na każdym bootlegu pochodzącym z tego miejsca, podczas wykonywania "symphony of destruction" wszyscy drą japy "megadeth, megadeth, aguante megadeth"
I o to chodzi, czuć cały koncert. Chłopaki dobrze wiedzieli gdzie ma powstać materiał na nowe dvd.obserwator pisze:po prostu głośno się zachowują jak na argentyńską publike przystało
-
obserwator
- -#Long distance runner

dokładnieM@ti pisze:Coś jak Fear of the dark u Maidenów.
takM@ti pisze:I o to chodzi, czuć cały koncert. Chłopaki dobrze wiedzieli gdzie ma powstać materiał na nowe dvd.
wogóle "rude awakening" (pierwsza koncertówka 'deth) miał być nagrywany w 2001r. w buenos aires, ale po zamachu 11 września odwołano tam wszystkie koncerty
mtszły
Wszystkie kiepskie.Angus pisze:Jaki polecilibyście laikowi album Megadeath na początek?? Bardzo mi się spodobał ten utwór, który to Obserwator zapodał z youtube.
-
obserwator
- -#Long distance runner

No dobra, wszystkich nie słuchałem. Ale połowę słyszałem (zakładając że w ankiecie są ich wszystkie albumy) i żaden mi się nie podobał.
-
obserwator
- -#Long distance runner

w ankiecie są wszystkieherki pisze:No dobra, wszystkich nie słuchałem. Ale połowę słyszałem (zakładając że w ankiecie są ich wszystkie albumy) i żaden mi się nie podobał.
wiesz to, że tobie się nie podobały to nie znaczy, zę są kiepskie, czy się mylę?
mtszły
Mama mi mówi, że umiem się wypowiadać obiektywnie. Mam to po niej.
-
obserwator
- -#Long distance runner

czekam na obiektywne argumenty, bo osobiście uważam, ze niewiele zespołów heavy metalowych dorasta do pięt megadeth, a jak ci się nie podoba ich muzyka to po prostu nie pisz swoich nie uzasadnionych komentarzy w tym temacie i idź do komisu uzupełnił dyskografię duran duran (bez urazy)herki pisze:Mama mi mówi, że umiem się wypowiadać obiektywnie. Mam to po niej.
pozdrawiam
mtszły
Co argumenty - totalnie mi się nie podoba i dla mnie jest kiepskie. Niech Sanktuarium wie, że jest tu ktoś kto nie lubi Megadeth i ma już całą dyskografię DD. O ile pamiętam to w wywiadzie też powiedziałem, że mam całą.
-
obserwator
- -#Long distance runner

dobrze, ja wiem, że tobie się nie podoba i rozumiem to, ale skoro ktoś się pyta "jaki album byście polecili na początek ?" a ty ni z gruszki ni z pitruszki wyskakujesz z tekstem, że "wszystkie są kiepskie", przed tym nie udzielając się wogóle w temacie, lub robiąc to żadko (bo nawet nie jestem pewien, ale nie przypominam sobie abyś wniósł coś do dyskusji) to coś jest nie tak, skoro angusowi podobał się kawałek do którego dałem linka to znaczy, ze chce się zapoznać z muzyką megadeth a twoje wtrącenie było z dupy wysraneherki pisze:Co argumenty - totalnie mi się nie podoba i dla mnie jest kiepskie
jeszcze raz ci powtarzam, to że tobie się nie podobają to nie znaczy, że są kiepskie
a jak już coś chcesz wtrącić i wypisujesz takie hasła to weź to przynajmniej uzasadnij, a ty tak sobie zwyczajnie palnąłeś, uzasadnij angusowi dlaczego są kiepskie, nie potrzeba w tym temacie takich głupich, nie uzasadnionych tekstów, albo dyskutujemy albo się nie udzielamy, tyle
mtszły
Łał, ale się spiąłeś.
Dobra już nic nie piszę, bo widzę, że tematy założone przez siebie uważasz za jakąś nadświętość.
Dobra już nic nie piszę, bo widzę, że tematy założone przez siebie uważasz za jakąś nadświętość.
-
obserwator
- -#Long distance runner

nie, tylko po prostu drażnią mnie takie durne, nie uzasadnione komentarze, jak masz być tak płytki to wskocz do sadzawkiherki pisze:Łał, ale się spiąłeś.
mtszły
obserwator pisze:czym tu linkaM@ti pisze:Jest ten kawałek na youtube z tego koncertu? Muszę zobaczyć
http://www.youtube.com/watch?v=Ewk49d2AZNU
"MEGADETH,MEGADETH AGUANTE MEGADETH!!!"
Niesamowite...i to "eja he, eja he, ejaeja he !"
Brr. ciarki mi przeszły po plecach
Rudy, szybciej !
Obiektywnie o muzyce? Raczej tak się nie daherki pisze:Mama mi mówi, że umiem się wypowiadać obiektywnie. Mam to po niej.
Mam jakiś bootleg Megadeth z Argentyny i jest tam dokładnie to samo w "Symphony of Destruction". Mnie najbardziej rozwala śpiewanie riffu
www.MetalSide.pl
-
obserwator
- -#Long distance runner

no to masz pewnie boota z tego właśnie występu, który ukarze się teraz oficjalnie, też to mam, ale nie wszystkie kawałki znajdą się na oficjalnym wydawnictwiegumbyy pisze:Mam jakiś bootleg Megadeth z Argentyny i jest tam dokładnie to samo w "Symphony of Destruction".
jak nas wszystkichgumbyy pisze:Mnie najbardziej rozwala śpiewanie riffu
mtszły
Sprawdziłem i mam takie coś: Megadeth - Buenos Aires '97obserwator pisze:no to masz pewnie boota z tego właśnie występu, który ukarze się teraz oficjalnie, też to mam, ale nie wszystkie kawałki znajdą się na oficjalnym wydawnictwiegumbyy pisze:Mam jakiś bootleg Megadeth z Argentyny i jest tam dokładnie to samo w "Symphony of Destruction".
A na DVD będzie koncert z 9 października 2005 roku
www.MetalSide.pl