23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Ja sprzedam za 150zł na cały festiwal 
zdążyliśmy już zauważyćAbstract wczoraj o 11:27 pisze:Ja nadal sprzedam bilet za 150zł
kupie za 4 dychyAbstract pisze:Ja sprzedam za 150zł na cały festiwal
już nie mam tu najwięcej postów

Kto gra jeszcze 25 oprócz Motora?
Artur pisze:zdążyliśmy już zauważyć
ja zwyczajnie przypominam
-
El Dorado
HunterM@ti pisze:Kto gra jeszcze 25 oprócz Motora?
Pewno jeszcze Acid Drinkers, Jelonek, Coma.... Kto tam jeszcze. Kto wogóle wpadł na 3 dniowy fest z dwoma gwiazdami. Jednodniowy festiwal byłby najlepszy. Gwiazdy typu Motor i Machine i te wszytskie popierdóły w stylu Huntera i Jelonka i finito.Tobink pisze:M@ti napisał/a:
Kto gra jeszcze 25 oprócz Motora?
Hunter
ja za 200zł sprzedam karnet 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ja kupię za piwko, max 2.
Hm, a ja mam inne pytanie. Czy jak mam karnet na 3dni, a pojade na jeden to wpuszcza, czy zeby tylko na motorhead jechac trzeba miec bilet na jeden dzien za 150..? Pytam, bo wszystko jest zdrowo chore tutaj, takze wole zapytac.
-
El Dorado
Podajemy wstępny Line Up. Jak z niego wynika w ciągu najbliższych dni podamy jeszcze 5 zespołów które zagrają jako gwiazdy festiwalu oraz 11 zespołów wybranych z nadesłanych zgłoszeń. Tak aby podtrzymać dreszczyk emocji jedną z gwiazd podamy już jutro oraz 3 wybrane zespoły ze zgłoszeń.
Dziś potwierdzamy udział warszawskiego At The Lake który dał rewelacyjny koncert na tegorocznych Ursynaliach w Warszawie a występ ich został bardzo dobrze przyjęty.
Przypominamy że od dziś dostępne są bilety na poszczególne dni w cenie 120zł za 23 i 24 lipca oraz 150zł za 25 lipca. Od dziś zmieniła sie cena karnetu na 240zł.

Festiwal żałości. POwinni go odwołać już dawno
Dziś potwierdzamy udział warszawskiego At The Lake który dał rewelacyjny koncert na tegorocznych Ursynaliach w Warszawie a występ ich został bardzo dobrze przyjęty.
Przypominamy że od dziś dostępne są bilety na poszczególne dni w cenie 120zł za 23 i 24 lipca oraz 150zł za 25 lipca. Od dziś zmieniła sie cena karnetu na 240zł.

Festiwal żałości. POwinni go odwołać już dawno
W Neuronii mój kumpel jest bassmanem, może jakąś wejściówke Access All Areas zalatwiZ wielką przyjemnością potwierdzamy udział kolejnej zagranicznej gwiazdy festiwalu Hunter Fest - zespół Funeral For A Friend. Kapela pochodzi z Walii i gra muzykę często określaną jako post-hardcore lub screamo. Zespół już dwukrotnie prezentował sie polskiej publiczności, rewelacyjnie przyjęty rok temu na Union of Rock w Węgorzewie ale również poprzedzając jeden z koncertów Iron Maiden!! Funeral wystąpi 2 dnia imprezy t.j. 24 lipca.
Przedstawiamy też pierwsze zespoły wybrane z nadesłanych zgłoszeń: Neuronia, Formacja In, S.O.U.L., Sickroom oraz na koniec jeszcze jedna polska gwiazda KAATAKILLA.
Kaatakilla jest doskonale już znana bywalcom Hunter Fest'u.
W związku z powyższym do Line Up'u doszły kolejne niezwykłe zespoły!!
Jutro kolejne fantastyczne wieści:)
Ja taką miałem jako gość HEY (brat kumpla jest technicznym tam)W Neuronii mój kumpel jest bassmanem, może jakąś wejściówke Access All Areas zalatwi
Więc pogadaj z kumplem wcześniej żeby załatwił to pewnie się da
-
Szkieletor
- -#Invader

z różnorodnych powodów nie pojadę na ten festiwal w tym roku, w związku z tym mam do sprzedania 3 dniowy karnet jeśli ktoś chętny niech zgłosi się na priva
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
- Elevatorman
- -#Clansman

ale padaka ten festiwal xD
-
El Dorado
Zespół o którym pisaliśmy w ostatnim newsie tzn. ten który nie grał jeszcze w Polsce i który będzie zapewne wielką niespodzianką, tak jak zapowiadaliśmy, podamy jutro.
Dziś mamy inną niespodziankę!
EPICA - to kolejna kapela która odwiedzi Hunter Fest. Zagrają 23 lipca. Epica to holenderski zespół, wykonujący połączenie gotyckiego i symfonicznego metalu, mistrzowsko łącząc takie przeciwności jak zwiewny damski wokal Simone Simons z brutalnością gitarowych riffów, czy superszybką perkusję z unoszącą się wielowarstwową słodyczą orkiestrowych smyczków i klawiszy. Epica zagra w Polsce po raz trzeci.

Dziś mamy inną niespodziankę!
EPICA - to kolejna kapela która odwiedzi Hunter Fest. Zagrają 23 lipca. Epica to holenderski zespół, wykonujący połączenie gotyckiego i symfonicznego metalu, mistrzowsko łącząc takie przeciwności jak zwiewny damski wokal Simone Simons z brutalnością gitarowych riffów, czy superszybką perkusję z unoszącą się wielowarstwową słodyczą orkiestrowych smyczków i klawiszy. Epica zagra w Polsce po raz trzeci.
Lolowo trochę. Oby tylko nie było niespodzianek z Motorhead, bo dziś mam zamiar kupić bilet.
Aż strach się bać o ten jutrzejszy "hit"
Właściwie to dzisiaj powinni podać ten zespół bo ten news wklejony przez Tobinka pojawił się na stronie wczoraj 
-
El Dorado
o to chodzi organizatorom. Jutro jest zawsze