Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Zbadam sprawę. 
<szuka zębów ze szczęki>
Ostatnio zmieniony pt cze 19, 2009 4:55 pm przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.
już nie mam tu najwięcej postów

Szajba pisze:ze szęki
dyć nie mówię nic..
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Blurt - Bullets For You
Jazz+post punk, intrygujące
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Asphyx- Death the brutal way
Aaaaaa, w końcu
Po dwóch przesłuchaniach szukam szczęki, pięknie odrobiona lekcja z Monotheist, zresztą cover Os Abysmi Vel Daath (choć lekko zjebany
Ze niby to Artillery takie dobre ?

RIVERSIDE Rapid Eye Movement
tyle było jechania po tej płycie a u mnie paradoksalnie coraz bardziej zyskuje z czasem, wg mnie jest co najmniej dobra, jeśli najnowsza jest lepsza (jak to wielu mówi) to podejrzewam że mi bardzoprzypasuje

GUNS N' ROSES Chinese Democracy
się jszcze trzeba osłuchać, ale mnie na pewno Axl nie zawiódł

RIVERSIDE Rapid Eye Movement
tyle było jechania po tej płycie a u mnie paradoksalnie coraz bardziej zyskuje z czasem, wg mnie jest co najmniej dobra, jeśli najnowsza jest lepsza (jak to wielu mówi) to podejrzewam że mi bardzoprzypasuje

GUNS N' ROSES Chinese Democracy
się jszcze trzeba osłuchać, ale mnie na pewno Axl nie zawiódł
Kawał dobrej traszowej muzyki. Dziś pozyskałem i pół dnia katuję uszy. ;]Artur pisze:Ze niby to Artillery takie dobre ?
Ja wątpię bym sie skusił, nie będzie mi sie chciało a za Artillery nigdy nie szalałem, chociaż "By Inheritance" świetny album.

ANATHEMA Alternative 4
w sumie to sie ciesze że ich zobacze na KnockOut. W ogóle pierwszego dnia sie nudzić nie bede, wszak Voivod i Cynic, a i Apocalyptike z ciekawościobacze. A że kolejność powinna być inna...nie można mieć wszystkiego

ANATHEMA Alternative 4
w sumie to sie ciesze że ich zobacze na KnockOut. W ogóle pierwszego dnia sie nudzić nie bede, wszak Voivod i Cynic, a i Apocalyptike z ciekawościobacze. A że kolejność powinna być inna...nie można mieć wszystkiego
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nowa płyta Asphyx rozstawia jak narazie wszystko po kątach. Duchota wnętrza czołgu na przemian z przestrzenią przy locie nurkowym, nalot dywanowy przeplatany z chwilami wytchnienia pośród gruzów, smród spalenizny zmieszany z piachem wdzierającym się do nosa oraz wycieczka z cmentarza do kostnicy i z powrotem
. Ogólnie Szwecja+Celtic Frost, coś fantastycznego, czołówka roku.
Staram się słuchać i jednocześnie uczyć prawa cywilnego, chociaż jedno z tego dobrze mi wychodzi.
Staram się słuchać i jednocześnie uczyć prawa cywilnego, chociaż jedno z tego dobrze mi wychodzi.
sie poeta znalazł.... co Ty bierzesz ?panzerschreck pisze:owa płyta Asphyx rozstawia jak narazie wszystko po kątach. Duchota wnętrza czołgu na przemian z przestrzenią przy locie nurkowym, nalot dywanowy przeplatany z chwilami wytchnienia pośród gruzów, smród spalenizny zmieszany z piachem wdzierającym się do nosa oraz wycieczka z cmentarza do kostnicy i z powrotem
Na Wrocławskim to też taka makabra jak na UJ ? (w sensie 2 części naraz)panzerschreck pisze:jednocześnie uczyć prawa cywilnego
ja aktualnie słucham sobie koncertowych wykonań "Someone Else" Queensryche - kocham ten kawałek
Nowa płyta Asphyx rozstawia jak narazie wszystko po kątach. Duchota wnętrza czołgu na przemian z przestrzenią przy locie nurkowym, nalot dywanowy przeplatany z chwilami wytchnienia pośród gruzów, smród spalenizny zmieszany z piachem wdzierającym się do nosa oraz wycieczka z cmentarza do kostnicy i z powrotem
Jazz is not dead, it just smells funny.
ale szalałeś/szalejesz za dobrym thrashem, a to wystarczy, żeby ten album Ci podpasował.Artur pisze:Ja wątpię bym sie skusił, nie będzie mi sie chciało a za Artillery nigdy nie szalałem,
pół dnia wczoraj katowałem i dzisiaj też mam taki zamiar
już nie mam tu najwięcej postów

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Biorę Asphyx dożylnieArtur pisze: sie poeta znalazł.... co Ty bierzesz ?![]()
![]()
Teraz ogólna+rzeczowa, reszta za rokArtur pisze:Na Wrocławskim to też taka makabra jak na UJ ? (w sensie 2 części naraz)panzerschreck pisze:jednocześnie uczyć prawa cywilnego
NP:
Oczywiście Death the brutal way wciąż
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Wine in my hand dobry numer, reszta niestety przeciętnaM@ti pisze:Obrazek

Monster Magnet- God Says No
Zamiennik kawy i podkład do nauki
No przełom lat 80 i 90-tych na pewno nie należał do nich, ale mi się akurat V/N podoba, szczególnie po tym co nagrali 2 lata wcześniej.panzerschreck pisze:Wine in my hand dobry numer, reszta niestety przeciętna