27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
Szkoda, powinno być bardziej limitowane. Gora 5 000 ludzi. Sama nazwa na to wskazuje, Golden Circle. Lepiej by się koncert oglądalo, bo kurde pewno jakieś jelopy się znajdą co będą czekać tylko na Highway To Hell albo co gorsza, You Shook Me All Night Long... bleh
prawdziwi fani i tak już widzieli AC/DC w zeszłym roku...
to mnie zdissowałeś...
Bum shakalaka. Bum bum.
pewnie tak, ja ogladam ich codziennie, nawet w nocyarchaon pisze:prawdziwi fani i tak już widzieli AC/DC w zeszłym roku...
Ja czekam na 52 Dla Przyjaciółwidman pisze:Szkoda, powinno być bardziej limitowane. Gora 5 000 ludzi. Sama nazwa na to wskazuje, Golden Circle. Lepiej by się koncert oglądalo, bo kurde pewno jakieś jelopy się znajdą co będą czekać tylko na Highway To Hell albo co gorsza, You Shook Me All Night Long... bleh
Jazz is not dead, it just smells funny.
ja, jak zawsze, na Aliena
Beda grali na 100%... wlasnie jakis koles zaspojlerowal setliste.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Trochę offtop, ale nie chciałem zakładać nowego tematu:
http://www.polskieradio.pl/trojka/konce ... 33726.html
http://www.polskieradio.pl/trojka/konce ... 33726.html
Od wczoraj ruszyła sprzedaż dodatkowej puli biletów na płyte nr 1 pod sceną za 310zł. Udało mi się załapac i zamowilem na eventimie, jednakze nie wiem ile tych biletów pozostało
Do sprzedaży trafiła dodatkowa pula biletów na trybuny z miejscami siedzącymi na koncert AC/DC. Występ zaplanowano na 27 maja.
- Wejściówki na miejsca siedzące cieszyły się największym powodzeniem, a z oczywistych przyczyn biletów tych jest najmniej - czytamy w oświadczeniu organizatora, Live Nation. - Z uwagi na to, że show odbędzie się na warszawskim Lotnisku Bemowo, czyli na terenie, który można w miarę elastycznie zabudować, możliwe było zwiększenie liczby miejsc siedzących. Ta dodatkowa pula biletów na trybunę jest już dostępna na LiveNation.pl.
Bilety kosztują 170 złotych (miejsca stojące) oraz 310 złotych (miejsca siedzące). Bilety na platformę dla osób niepełnosprawnych, poruszających się na wózkach inwalidzkich nie będą dostępne w regularnej sprzedaży. Zamówienia należy składać pod adresem: niepelnosprawni@eventim.pl.
A ja poczekam kiedy znowu dorzucą Płytę I i wtedy sobie zakupię. Bez pośpiechu - z Sonisphere też tak zrobiłem, poczekałem, na stronie to się pojawiały, to znikały bilety na GC, a w końcu spokojnie zakupiłem. Z AC/DC zresztą tak samo robili - dość regularnie sprawdzam na eventimie i czasem dorzucają jakąś pulę tych biletów na płytę za 310 zł.
w poniedziałek były na przykład..
organizuje przejazd na AC/DC z Krakowa:
Ostatnio zmieniony ndz paź 14, 2012 10:34 pm przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
czemu drożej niż na metallice?
na Metallikę do Warszawy cena jest promocyjna, a po drugie .....to już "tajemnica handlowa", a po trzecie prezes tak kazał a z prezesem się nie dyskutuje.
Ostatnio zmieniony ndz paź 14, 2012 10:33 pm przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
Jechał ktoś kiedyś z firmą Koldecure? Mieliście jakieś złe doświadczenia z nimi? W obliczu ciszy z TopBiletami szukam innych rozwiązań i trafiłem na ich ogłoszenie.
jechalem z nimi gdzies, tyle ze nie pamietam gdzie juz. ale tez nigdy nie mialem zastrzezen do jakiegokolwiek transportu
a można kupić bilet fizycznie gdzieś? w sensie że nie przez stronę livenation tudzież eventim bo tam kradną 3% wartości transakcji
tak że idę daję im 310 złotych i dostaję bilet za 310?
jeżeli już pisaliście o tym w tym temacie to sorki ale nie chce mi się 15 stron przekopywać a w pierwszym poście nie znalazłam takowej informacji
jeżeli już pisaliście o tym w tym temacie to sorki ale nie chce mi się 15 stron przekopywać a w pierwszym poście nie znalazłam takowej informacji