Co do czekania, kiedyś jak jeszcze mnie na świecie nie było xD Jak szykowały się takie koncerty, takich gwiazd jak IM, Metallica, Deep Purple, to wiedziało się bardzo mało, często nie była znana cala stetlista, nie wiadomo jaka miała być scenografia w jakiej formie jest zespół. To wszystko wydaje mi się budowało znacznie większe przeżycia związane z oczekiwaniem na koncert ulubionej grupy. Jadąc na koncert do warszawy wiedziałem dobrze jaka jest scenografia, setliste znałem na pamięć, mogłem się do koncertu dobrze przygotować. Nie mówię że to dowiadywanie się wszystkiego wcześniej jest złe, jednak ten nastrój oczekiwania, niepewności, podniecenia nie wróci już raczej do nasIM_Power pisze:masz rację w ogóle, straciłem jakiś czas temu ochotę by pisać na tym forum ,nie tylko na tym zresztąBudziol pisze:to na jaką cholerę odwiedzasz ten temat? A potem sam zaczynasz spekulować :]IM_Power pisze:Zresztą takie wasze spekulacje zabijają tą przyjemnosć czekania i człowiek zaczyna narzekać.
Nie czytasz, nie denerwujesz się - proste!
The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
wiem o co chodzi 
jak jechałem w 1995 na pierwszy koncert IM, nic nie wiedziałem
teraz nie umiem się oprzeć
znam setlistę, scenografię, najczęściej jestem po obejrzeniu kilku bootlegów dvd z danej trasy
ma to swoje plusy i minusy. Z jednej strony koncert to żywioł, więc przynajmniej nic nie stracę bo wiem już mniej więcej co i jak, z drugiej jechać zupełnie w ciemno miałoby niesamowity urok
jak jechałem w 1995 na pierwszy koncert IM, nic nie wiedziałem
teraz nie umiem się oprzeć
znam setlistę, scenografię, najczęściej jestem po obejrzeniu kilku bootlegów dvd z danej trasy
ma to swoje plusy i minusy. Z jednej strony koncert to żywioł, więc przynajmniej nic nie stracę bo wiem już mniej więcej co i jak, z drugiej jechać zupełnie w ciemno miałoby niesamowity urok
... internet panowie, internet

znak czasu 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Koncert w Polsce? Jeśli nie Sonosphere na Bemowie, to pewnie stadion Lecha Poznań albo Legii lub Wisły Kraków... Inne stadiony wciąż w budowie. Więc zapomnijmy o Gdańsku, czy Wrocławiu... Stawiam niestety na Sonisphere 2011 Bemowo. no trudno trzeba jechać do Pragi! 
albo i tu i tu 
Jeżeli Sonisphere będzie tak zorganizowany, jak ostatnio - będzie dobrze. Przed Maiden 3 - 4 znane kapele, coś z Polski (Acids
czy Coma
), rozsądne ceny i mamy wspaniały festiwal rockowy w tym popowym, lukrowatym, przesyconym beznadziejną papką kraiku, trzeba to wspierać... dla zasady, a "gdzie indziej" jechać - zawsze zdążycie. 
No, ceny to iście zajebiste były.RALF pisze:rozsądne ceny i mamy wspaniały festiwal rockowy
Atlas Arena w Łodzi, stadion to nie jest, ale... Budziol na pewno mnie poprzeSebastianArcheo pisze:Koncert w Polsce? Jeśli nie Sonosphere na Bemowie, to pewnie stadion Lecha Poznań albo Legii lub Wisły Kraków... Inne stadiony wciąż w budowie. Więc zapomnijmy o Gdańsku, czy Wrocławiu...
Night Mistress Fan Club Łódź
no ba 
niestety raczej nieralne, ale koncert w takiej hali to marzenie!
niestety raczej nieralne, ale koncert w takiej hali to marzenie!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Krążą pogłoski o Sonisphere we francuskim Amneville pod...koniec lipca (oznaczałoby, że europejska trasa rozpocznie się jednak troszkę później). Headlinerami mieliby być Maiden i Red Hot Chili Peppers. Na razie jednak można traktować to w kategorii spekulacji...
Innymi możliwymi headlinerami Sonisphere są Linkin Park, Black Sabbath z Ozzy'm i System Of A Down (jeśli zdecydują się znowu ruszyć w trasę).
Innymi możliwymi headlinerami Sonisphere są Linkin Park, Black Sabbath z Ozzy'm i System Of A Down (jeśli zdecydują się znowu ruszyć w trasę).
-
Deleted User 4432
No nie wiem ,pasują do siebie jak pięść do nosa .Red Hot i Maiden... coś pięknego by było.
fakt, tylko kasy trzeba by wywalić na zespół który mi lata 
to jest właśnie bez sensu w festach
a ja bym sie tam cieszył na red hotów, wole to jak jakieś linkinparki...Budziol pisze:fakt, tylko kasy trzeba by wywalić na zespół który mi lata
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Tyle tylko, że jeśli mieli by być i Iron Maiden i RHCP to sądzę mowa tu o dwudniowym fescie.
niby tak, stąd właśnie nie odżałuje że wystęm IM u nas musi być powiązany z SONI zamiast osobny koncert na hali
dokladnie tak.Emilio pisze:a ja bym sie tam cieszył na red hotów, wole to jak jakieś linkinparki...Budziol pisze:fakt, tylko kasy trzeba by wywalić na zespół który mi lata
Dokładnie. Jadąc na festiwal jedzie się dla kilku kapel, festiwal jest traktowany bardziej jako imprezę. A ja nie chce jechać na imprezę tylko na koncert mojej ulubionej grupy inne mnie nie interesują. Dlatego też jestem za samym koncertem IM 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na festiwalach są też przecież bilety jednodniowe.Budziol pisze:fakt, tylko kasy trzeba by wywalić na zespół który mi lata