Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
nugz - to tylko część prawdy. W Mecie z agresją to największe kłopoty miewał Hetfield. Może nie cały czas, ale tak falowo - od odwyku do odwyku. Mały Duńczyk nie raz obitą miał buźkę 
James mial swoje demony, ma nadal.
Faktycznie 82 spedzil w cieniu Rudego, ktory robil za frontmana i konferansjera.
Ciezkie dziecinstwo, christian science, pryszczate lata - nie pomagaly.
Ale wydaje mi sie, ze z alko zaczal miec problemy dopiero w okolicach RTL, wtedy juz mieli przydomek Alcoholica.
James na pewno nie byl ciota jak Lars.
Pamietna jest bojka z Rudym, kiedy ten przeszedl pod dom Rona ze swoimi psami, a te zaczely skakac na nowe auto McGovneya, az Hetfield zajebal jednemu kopa, no i zaczela sie jazda
Faktycznie 82 spedzil w cieniu Rudego, ktory robil za frontmana i konferansjera.
Ciezkie dziecinstwo, christian science, pryszczate lata - nie pomagaly.
Ale wydaje mi sie, ze z alko zaczal miec problemy dopiero w okolicach RTL, wtedy juz mieli przydomek Alcoholica.
James na pewno nie byl ciota jak Lars.
Pamietna jest bojka z Rudym, kiedy ten przeszedl pod dom Rona ze swoimi psami, a te zaczely skakac na nowe auto McGovneya, az Hetfield zajebal jednemu kopa, no i zaczela sie jazda
Banda internetowych zjebow juz ironizuje, ze Rudy tym albumem zabil Elzbiete 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Z cyklu szalenie istotnych obserwacji: Kiko gral ostatnio w t-shircie, a nie w koszuli
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Oby
Przecież oni z TSTDATD zagrają tylko single
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dystopijne numery też nie od razu były w secie
To prawda, moj post był lekko ironiczny, bo serio mam nadzieję na przebudowę seta pod nowa płytęBon Dzosef pisze: ↑sob wrz 10, 2022 3:02 pmDystopijne numery też nie od razu były w secie
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Rudy ledwo zipie na zywo.
We'll Be Back to juz droga krzyzowa dla niego.
U Trunka ostatnio dramat - kable na wierzchu, nadal pod dzwiekiem, na masce grymas agonii.
Mam troche empatii jeszcze w sobie i mimo wszystko az szkoda mi czasami skurwiela.
We'll Be Back to juz droga krzyzowa dla niego.
U Trunka ostatnio dramat - kable na wierzchu, nadal pod dzwiekiem, na masce grymas agonii.
Mam troche empatii jeszcze w sobie i mimo wszystko az szkoda mi czasami skurwiela.
-
Deleted User 8107
Album pewnie kupię, ale skończy jak The Book of Souls (otworzę po latach) mam gdzies ponad 100 zafoliowanych płyt, które czekają by posluchać. Nie ma czasu nawet tego odtworzyć.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Za dużo sluchasz DT 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

O, fc Megadeth dostalo opcje upgrade'u. Za 250$ można dostać koszulke, podpisany plakat, udział w jakimś lajwie z Rudym i jakiś "TSTDATD content". Za 500$ do tego dwa bilety na dowolny gig na TSTDATD tour (jeszcxe nieogłoszony xD) i jakiś sekretny item.
No i za 2500$ gitara i meet z Davem, ale już się wyprzedały XD a nawet nie napisali jaki model gitary
No i za 2500$ gitara i meet z Davem, ale już się wyprzedały XD a nawet nie napisali jaki model gitary
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

W zasadzie spoko opcja. Ciekawe, czy festy też w to wchodzą (bo mogłyby, np. na guest list).Bon Dzosef pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 9:10 amZa 500$ do tego dwa bilety na dowolny gig na TSTDATD tour (jeszcxe nieogłoszony xD) i jakiś sekretny item.
Ogólnie fajne korzyści i kwoty do przyjęcia.
Ten sekretny item to moze lepsza wersja nowego albumu, tylko dla wybrancow, niepublikowana 
No, przydalaby sie...
No, przydalaby sie...
Sekretny artefakt.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tylko headline'owe koncerty MegadethZakkahletz pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 9:22 amW zasadzie spoko opcja. Ciekawe, czy festy też w to wchodzą (bo mogłyby, np. na guest list).Bon Dzosef pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 9:10 amZa 500$ do tego dwa bilety na dowolny gig na TSTDATD tour (jeszcxe nieogłoszony xD) i jakiś sekretny item.
Ogólnie fajne korzyści i kwoty do przyjęcia.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dziś urodziny szefa, dużo zdrowia i wielu plyt na poziomie nowej!
Rudemu życzymy więcej spokoju ducha, mniej kłapania dziobem (bo czasem to wpędzało go w kłopoty) i albumów tak dobrych jak dwa ostatnie 
Moge zyczyc jedynie zdrowia Rudej Mendzie - z przyzwoitosci 
I wszystkiego najlepszego od Rona
- https://blabbermouth.net/news/ex-metall ... those-days
Rudego MEGAlomania jest naprawde zabawna.
Ostatnio znow dala znac o sobie przy temacie sygnowanych gitar.
Mustaine dalej zyje w pelnym przekonaniu, dumnie sie z tym noszac, ze jemu pierwszemu Gibson zrobil gitare z 24 progami
I wszystkiego najlepszego od Rona
Rudego MEGAlomania jest naprawde zabawna.
Ostatnio znow dala znac o sobie przy temacie sygnowanych gitar.
Mustaine dalej zyje w pelnym przekonaniu, dumnie sie z tym noszac, ze jemu pierwszemu Gibson zrobil gitare z 24 progami