you are still a l337 & n00b usr...
we will not grant you teh rank of teh haxor...
so STFU
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
ze co?Ascot pisze:heh...
you are still a l337 & n00b usr...
we will not grant you teh rank of teh haxor...
so STFU
toz to ewidentne omijanie cenzury bana muAscot pisze: brak mi tu wszelkich oMFG, STFU, WTF i tymm podobnego...

i Bogu dziękiAscot pisze:gadałem wczoraj z WICKEREM, że mało na tym forum takiego słownictwa...

Kristos pisze:Kurde, a może tak założymy "Pierwsz Oficjalny Fan Klub WickerMana"![]()
![]()
Nie.Ascot pisze:Heh. WICKER, myśmy się dziś umówili, ne?
Nitek pisze:ehh :guns taka wtopa, myslalem ze zlosliwoscia blysne a tu klops, szkoda gadacAscot pisze:?? Ale chodzi mi że o opaski mówię...
bo z WCKEREM się spotkałem, dostaem tą nędzną resztkę plakatów jaka mi została na Progresję i kilka innyc miejsc, oraz koło 200 ulotek...
A dziś to WICKERA przemokło...![]()

czyli jakby nie bylo, lepiej zapisac sie do FC za te 35 zl i byc 'zrzeszonym' :]WICKER MAN pisze:UWAGA!!
Chciałem sprostować informacje, że sprzedajemy opaski pod scenę za 35 PLN! Opaski dostają od nas TYLKO członkowie Fan Klubu. Jest to bezpłatna niespodzianka dla Klubowiczów. Nikt nie sprzedaje opasek!
chyba gubisz sie w zeznaniach. "sprzedajemy opaski pod scenę za 35 PLN (...) Nikt nie sprzedaje opasek"WICKER MAN pisze:UWAGA!!
Chciałem sprostować informacje, że sprzedajemy opaski pod scenę za 35 PLN! Opaski dostają od nas TYLKO członkowie Fan Klubu. Jest to bezpłatna niespodzianka dla Klubowiczów. Nikt nie sprzedaje opasek!

Kłania się czytanie ze zrozumieniem!tobink pisze:chyba gubisz sie w zeznaniach. "sprzedajemy opaski pod scenę za 35 PLN (...) Nikt nie sprzedaje opasek"WICKER MAN pisze:UWAGA!!
to w końcu jak?
Tylko i wyłącznie fanklubowicze dostaną?
a skad wiesz ze babci Jadzi nie ma w fanklubieironpacy pisze:nie babcia Jadzia ze straganu z owocami![]()
no to jedną czynnośc niech wypisze ze swojej listy ,bo nomada już nie maNitek pisze:a skad wiesz ze babci Jadzi nie ma w fanklubieironpacy pisze:nie babcia Jadzia ze straganu z owocami![]()
![]()
->Tobink dalbys sobie na wstrzymanie?? ostatnio blyszczysz z plakatami, usmierceniem Nomada i teraz z tymi wyimagionowanymi oskarzeniami?? a moze chec blysniecia 'intelektem' i zlosliwoscia przyslonila ci umiejetnosc czytania??

Tobink - ale przywaliłeś.tobink pisze:chyba gubisz sie w zeznaniach. "sprzedajemy opaski pod scenę za 35 PLN (...) Nikt nie sprzedaje opasek"
to w końcu jak?
Tylko i wyłącznie fanklubowicze dostaną?