Pożegnania

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Re: Pożegnania

Post autor: widman »

blackmailer pisze: sob lis 27, 2021 3:47 pm Kurde, że też ludzie mają czas na takie rzeczy :D
No widać mają jak nic innego nie robią tylko z siebie idiotę na forum. Takie rzeczy się leczy, ale jak widać nie każdy chce żyć normalnie. To, jeszcze, wolny kraj.
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Problem polega na tym, że ten "nie każdy" ma swoją publiczność. Część tej publiki myśli, że przyszła do teatru, druga część wie, że siedzi w cyrku, ale dla aktora nie ma to żadnego znaczenia - show must go on.

Choć oczywiście każdy ma prawo oglądać to co chce :roll:
Deleted User 8037

Post autor: Deleted User 8037 »

I właśnie po takich wpisach jak te ostatnie 2 odechciewa mi się tutaj dłużej siedzieć. widman to najwidoczniej jakiś lekarz (bardzo chujowy), który wypisuje recepty. Chuj ci na grób brudasie. I sam się zeszmaciłeś frajerze. Bieber to potęga.

Pozdro dla - Bon Dzosef, Budziol, Cold, Geri, gumbyy, krusejder, mic7, Michał, Pierre Dolinski (dzięki za wszystko), pz (uraziłeś mnie tym, że napisałes, że chodzi mi o nabijanie postów (w temacie DT kiedyś tak naskrobałeś), chyba usuwając stare konto udowodniłem Ci, że nie o to mi chodzi), Deleted User 804, Saimon, sajki, Schizoid, Siwy, thorgal, Zdan i Żelazny. I wszyscy fajni userzy, których już z nami nie ma. A DejaVu byłbym zapomniał jeszcze o Tobie ;) big pozdro.

Gdybym się nie ujawnił, być może zaznałbym jeszcze spokoju. Raczej nie będę wracać po 10 razy jak Nomad. Ja serio próbowałem jakoś dalej tutaj egzystować, ale widzę, że niektórzy się ode mnie nie odkleją. Więc ja się odkleję od nich raz na zawsze. Nie zamierzam uczestniczyć dalej w tej farsie, tak więc:

Obrazek

Miłej zabawy :B :jee:

Ode mnie dla true metali :dance:

https://www.youtube.com/watch?v=ELxp8QqUjtk

No i jeszcze na piękne pożegnanie Justin Bieber :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=8EJ3zbKTWQ8
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Co tu się odpierdala?!
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Moonchild, Invader, czy jak wolisz. Myślę, że za bardzo przejmujesz się innymi. Gdybym chciał przejmować się wszystkimi brudnymi fiutami z tego forum(z litości nie wymienię po nicku) i tym co o mnie sądzą, to byłbym pewnie w jakiś sposób smutny, ale tak jakoś wisi mi na palancie co sądzą na mój temat i tego co uważam. Tobie też tak radzę. Wracaj, bo mi smutno. :)
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Jak odejść to z pierdolnięciem :pijak:

Aczlolwiek też żałuję, że odchodzisz i liczę, że jednak wrócisz
Trzym się byku
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Wracaj :lol:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Deleted User 8037 pisze: ndz lis 28, 2021 10:47 am widman to najwidoczniej jakiś lekarz (bardzo chujowy), który wypisuje recepty. Chuj ci na grób brudasie. I sam się zeszmaciłeś frajerze. Bieber to potęga.
Nieźle. Widac Invader coś niestabilny emocjonalnie się zrobił skoro odpowiada takimi rzeczami na jakieś błahe zaczepki.
A Widman się zeszmacił bo ? Pewnie dlatego ze słucha sobie cały czas chłop Iron Maiden :wink:
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Ło pierunie... hehe
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Invader widać ma ze sobą jakiś poważny problem skoro w głupi i dziecinny sposób chce sprowokować innych i przy okazji pisząc od dawna dziwne rzeczy
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

AncientMariner pisze: ndz lis 28, 2021 4:29 pm Invader widać ma ze sobą jakiś poważny problem skoro w głupi i dziecinny sposób chce sprowokować innych i przy okazji pisząc od dawna dziwne rzeczy
Problemy to ma ten kogo to sprowokuje
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Deleted User 6661

Post autor: Deleted User 6661 »

johnny_o pisze: ndz lis 28, 2021 11:40 am Co tu się odpierdala?!
Skromnie przyłączam się do tego pytania.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Nie wiem Invader co ci się stało, ale o ile jestem w stanie zrozumiec, że po 30 latach słuchania metal może się znudzić, tak zostanie fanbojem biebera wydaje mi się strasznie forsowaną na siłę niesmieszna konwencja.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

mad pisze: ndz lis 28, 2021 5:31 pm
johnny_o pisze: ndz lis 28, 2021 11:40 am Co tu się odpierdala?!
Skromnie przyłączam się do tego pytania.
No, Invader umarł dwa razy. Czemu? Tego nikt nie wie poza nim samym

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Dobra Invader, wracaj w nowym wcieleniu! ;)

Nie kumam o co chodzi z tym Bieberem, ale nie ma wątpliwości ze jesteś legendą tego forum i największym fanem DT o jakim słyszałem :)
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Djuk_416 »

Bon Dzosef pisze: ndz lis 28, 2021 6:24 pm Nie wiem Invader co ci się stało, ale o ile jestem w stanie zrozumiec, że po 30 latach słuchania metal może się znudzić, tak zostanie fanbojem biebera wydaje mi się strasznie forsowaną na siłę niesmieszna konwencja.
No sposób w jaki Invader ostatnimi czasy pisał i te swoją postawę którą chciał na forum stworzyć jest ogólnie żenująca ale jak sobie chłop chce to niech sobie pisze to i tamto
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Jeżeli to było dla was aż tak żenujące i tak was irytowało to współczuję cierpliwości i nie wróżę sukcesów w kontaktach z ludźmi XD
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Kilku userów robiło sobie podśmiechujki z Invadera i z muzyki którą slucha(Pop, Bieber, DT) a, że chłopak wrażliwy to przejął się, wziął i odszedł.
Mnie to zupełnie nie przeszkadzało, każdy niech słucha czego chce, jego wybór. Nikomu tym nie szkodził.
Myślę, że wróci, oby, bo dużo działał na tym forum.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Djuk_416 »

Sardi z Batumi pisze: ndz lis 28, 2021 8:49 pm Jeżeli to było dla was aż tak żenujące i tak was irytowało to współczuję cierpliwości i nie wróżę sukcesów w kontaktach z ludźmi XD
Takie teksty:
Deleted User 8037 pisze: ndz lis 28, 2021 10:47 am Chuj ci na grób brudasie. I sam się zeszmaciłeś frajerze. Bieber to potęga.
nie tylko są żenujące ale w tym wypadku i kompromitujące. Ale widzę że niektórzy mogą mieć odmienne zdanie i uważać taki ton "rozmowy" za dobry w kontaktach z ludźmi
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

mic7 pisze: pn lis 29, 2021 8:50 am Kilku userów robiło sobie podśmiechujki z Invadera i z muzyki którą slucha(Pop, Bieber, DT) a, że chłopak wrażliwy to przejął się, wziął i odszedł.
Podśmiechujki podśmiechujkami ale jeżeli ktoś do kogoś pisze rzeczy typu
Deleted User 8037 pisze: ndz lis 28, 2021 10:47 am Chuj ci na grób brudasie. I sam się zeszmaciłeś frajerze. Bieber to potęga.
Deleted User 2259 pisze: wt lis 02, 2021 11:22 am Jebać metal
Deleted User 2259 pisze: wt lis 02, 2021 11:45 am DT gra Trance, ty ośle
Deleted User 2259 pisze: wt lis 02, 2021 1:02 pm Heavy Metal to chyba najgorsza odmiana metalu. To już metalcore jest lepszy.
Tym bardziej ze to forum HEAVY METALOWEGO zespoły Iron Maiden to sorry
ODPOWIEDZ