witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: witamy nowych uzytkownikow
Nie
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
przyzwyczaj się, jak będziesz to ignorował to to forum będzie okZapalnik pisze:chyba mnie obrażasz.
a co, nie było Cię??Szajba pisze:Tęskniliście ?
Się zastanawiam, po co o Ty do niego piszesz? Jest jaki jest i nic tego nie zmieni. Ja już dawno przestałem tracić czas na bezowocne dyskusje.iEvE pisze:Może dlatego, że sam chciałeś żeby każdy o tym wiedział? A może dlatego, że jesteś zbyt tempy i innych mierzysz swoją miarką a wtedy każdy staje się tempy. Znaj łaskę Deleted User 804a, za ponownie założenie konta jest nieodwołalny ban, doceń, że tego nie zrobił (a miał wszelkie podstawy, ty najwyraźniej nigdy regulaminu nie czytałeś). I nie odpisuj mi. "Odpiszesz" mi prosto w oczy, wtedy pocwaniakujesz.
Co do "wielkiego" come backu szajby, to zabawne to jest. Szajba jak zwykle staje na wysokości zadania i dostarcza masę rozrywki.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Cześć wszystkim, w końcu dołączyłem do Waszego grona.
Ironów słucham od 86 r., kiedy to zobaczyłem w TV relację z koncertu na Torwarze.
W tamtych czasach było to duuuże wydażenie i zrobiło na mnie kolosalne wrażenie. Osobą która puściła ten materiał był Wojciech Mann, za co do dziś jestem mu bardzo wdzięczny :-)
Ironów słucham od 86 r., kiedy to zobaczyłem w TV relację z koncertu na Torwarze.
W tamtych czasach było to duuuże wydażenie i zrobiło na mnie kolosalne wrażenie. Osobą która puściła ten materiał był Wojciech Mann, za co do dziś jestem mu bardzo wdzięczny :-)
Witamy, witamy 
witamy i zachęcamy do zabierania glosu na forum, tym bardziej fana z tak długim stażemKonyagi pisze:Cześć wszystkim, w końcu dołączyłem do Waszego grona.
No a któż by inny, stary (o dziwo nie pijany) Zdzicho
W końcu powróciłem, kurde brakowało mi tego.
W końcu powróciłem, kurde brakowało mi tego.
powitac. Gdzie byles jak Cie nie bylo?
No właśnie tu i tam byłem, sam nie wiem, po prostu masa innych spraw na głowie i tak jakoś na forum nie było mi po drodze, ale już mam czas i pewnie tym razem nagle nie znikne 
witam wszystkich!
Marta z Bielska, w swoim pierwszym poście na tym forum napisałam coś niecoś o sobie więc nie będę się powtarzać
no proszę kilka twarzy kojarzę z innego forum - ha! ten Szajbus jest wszędzie
Marta z Bielska, w swoim pierwszym poście na tym forum napisałam coś niecoś o sobie więc nie będę się powtarzać
no proszę kilka twarzy kojarzę z innego forum - ha! ten Szajbus jest wszędzie
witamy, witamy
czesc Marta, cześćeM pisze:szę kilka twarzy kojarzę z innego forum - ha! ten Szajbus jest wszędzie
już nie mam tu najwięcej postów

ahoj IgorSzajba pisze:czesc Marta
tits or GTFOeM pisze:witam wszystkich!
No to sie przywitam... Cześć! jestem Basia i w ogóle cieszę się, że się wreszcie zdecydowałam tutaj zalogować 
Basia to jedno z moich ulubionych kobiecych imion
powitać panią, powitać 
już nie mam tu najwięcej postów

witamy, witamy
niedługo więcej kobiet będzie niż mężczyzn na tym forum
niedługo więcej kobiet będzie niż mężczyzn na tym forum
My się też cieszymy, byle na dłużej - pozdryBrave pisze:No to sie przywitam... Cześć! jestem Basia i w ogóle cieszę się, że się wreszcie zdecydowałam tutaj zalogować