27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
aha, dzięki. to supero 
w katowickim empiku nie mieli biletow z miech temu. juz nie mieli.
ja z kolei jakieś 2 tygodnie temu spokojnie kupiłem bilet na płytę I
Są bilety spokojnie np w Media Markt
ale to chyba im dosyłają jak jest zapotrzebowanie, nie?S1MON pisze:w katowickim empiku nie mieli biletow z miech temu. juz nie mieli.
Nie muszą dosyłać bo w takich punktach ticketpro czy eventim drukuje się bilety, z ogólnopolskiej puli. Jeżeli brakuje to raczej dlatego, że w systemie nie ma. Często tylko chwilowo, potem są dostępne na nowo bo coś tam dokładają.
Ja kupiłem całkiem niedawno ten tańszy, musi wystarczyć
musiałem wybierać między AC/DC a Sonisphere, zdecydowałem, że ten drugi koncert zobaczę z bliska ;]
Ja kupiłem całkiem niedawno ten tańszy, musi wystarczyć
właśnie tak mi się wydawało że jak kupowałam kiedyś w empiku to mi drukowali na miejscu, ale też wiem że jak kumpela kiedyś później też chciała jakiś bilet kupić to jej pan powiedział że nie ma ale będą za kilka dni - dlatego myślałam że może jednak dosyłają teraz
niezłe żydy z livenation. postanowili dobudować trybunę C

Szukam osób z Leszna i okolic wybierających się na koncert. Jedziemy grupą i mamy już zarezerwowany autokar na 50 osób bo wyjdzie taniej około 60-65 zł od osoby. Proszę o kontakt zainteresowanych na gg 10324211 lub dzwonić pod nr. 607669054 po godz. 16. Wyjeżdżamy z Gostynia i Leszna klimatyzowanym autokarem turystycznym, powrót po koncercie.
Do każdego biletu na trybunę C lornetka gratis
heheheh...
w sosnowieckim mająS1MON pisze:w katowickim empiku nie mieli biletow z miech temu. juz nie mieli.
W śmiesznej cenie jest ta trybuna C. Musiałbym naprawdę kochać ACDC, żeby dać 310 zł za takie miejsce...
- purpendicular
- -#Prisoner

do dupy, od razu mam przed oczami obraz leżących i niezainteresowanych koncertem matołów z Czech :/
to zwrócisz swe oczy w kierunku sceny w takim razie :/
i ominiesz pijanych :/
Obrzydliwe jest to ,że dodawana jest ciągle pula biletów za 310 zł, przez co ten sektor będzie powiększany, wszystko byłoby ok, gdyby nie to,że jest to totalnie nie w porządku wobec ludzi którzy kupili bilet za 170 zł ,tak jak mój dobry kumpel np....zresztą nawet on który uwielbia ten zespół,uważa że koncert będzie totalną masówką, dla wielu Warszawiaków dać 3 stówy to żaden wydatek, a przecież wypada być, bo to "klasyka rocka" ,teraz na mieście pełno jest ludzi łażących w koszulkach AC/DC ,a jestem pewien że nie wymieliby z 15-20 kawałków tej kapeli, o Highway to Hell, You Shook Me All Night Long ,wersja dla zaawansowanych Whole Lotta Rosie, Hell's Bells, Thunderstruck i jeszcze może jakieś 3-4 kawałki....tak jak napisałem wcześniej te kapele z przypiętą łatką "klasyka rocka" jak Purple, Scorpionsi czy AC/DC mają najbardziej beznadziejną publiczność ,byłem w 2009 we Wrocku na Purplach i publika to był jeden wielki żal, tylko na Smoke on the Water była jakakolwiek reakcja
Tylko DP we Wrocku było masówką połączoną z biciem gitarowego rekordu, wiec to troche inny koncert, nie uważasz? W 2006 jak na nich byłem, to cały koncert była normalna "reakcja"
. a o reakcje na Ac/Dc się nie martwie, zobacz sobie jak wygląda "masówka" w Buenos Aires 
Poza tym trochę niepoważne jest narzekanie na "masowość" takiego koncertu i dużą ilość ludzi, nazwijmy to, "przypadkowych". Samo pojęcie "True" do czegokolwiek by się nie odnosiło, wywołuje uśmiech na mojej twarzy. Ale mniejsza z tym. Chodzi o to, że gdyby nie ludzie przypadkowi, to w bardzo wielu przypadkach takie duże koncerty nie odbyłyby się z przyczyn finansowych. Trzeba też pamiętać, że znaczna część fanów starych kapel rockowych typu AC/DC, Purple, Scorpionsi to ludzie po 35 roku życia. Nie wymagaj od nich młodzieńczej ekspresji przez 2h, bo wiem jak zmęczona samym staniem była moja mama po koncertach Stonsów, U2, czy Australian Pink Floyd..