Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden - koncerty w 2012 [ PLOTKI ]
W którym epizodzie IMTV Pan Bruce wspominał o "szumie"?
15 o ile dobrze myślę!
Moge tylko się spytać czemu mój post zostal usunięty ?
który, mogę zapytać? 
Ten w którym napisałem że Nicko powiedział w Ludwisburgu że na 100 % grają w 2012 dwa koncerty w Japonii oraz skończył rozmowę słowami " See you in Donn. " ( Donnington 2012 ? ) . No nieważne. Fajnie że gra na Drum Clinach kawałki z 7 syna i że powoli zaczynam wierzyc w to że Maideni zapewne ruszą się do tej Japonii , zaliczą zapewne Graspop , Wacken , Donnington i coś tam jeszcze 
Sam nie widziałem wcześniej tego posta. Ale dobry news. Masz może z tej wypowiedzi jakiś filmik?
To napisał jakiś typ z FC Maidenów . I potem parę osób które na tym Drumie było podobno potwierdziło. W sumie nie zdziwiłbym się bo należy się Japonii koncert. Może zrobią coś na zasadzie " Sick Of The Studio " : )
Coś czuje, że jutro na Oficjalnej będzie jakieś info. Jak już Nicko zaczął temat, jutro zresztą wraca do GB, to chyba coś ogłoszą. 2 koncerty w Japonii i Donnington to kolejny World Tour, a nie Sick...
to nie wiem kto i czemu by miał usunąć tego posta?
dziwne tylko, że w swoim stylu nie dali jakiegoś licznika, iż za 3mce 4 dni i 22min poznamy 2 japońskie daty
dziwne tylko, że w swoim stylu nie dali jakiegoś licznika, iż za 3mce 4 dni i 22min poznamy 2 japońskie daty
Być może jakąś super niespodziankę chcą zrobić fanom.
Ogólnie to potraktowałbym to jako jakąś głupią plotke z kolejnego fanowskiego sajtu poświęconego maidenom który chce się wybić . Ale jeżeli mówią na oficjalnym że Nicko potwierdził Japonię to myślę że można się nastawić na jakiś koncercik w Europie Środkowej do zaliczenia 
najbliżej może być Wacken.... (o ile w ogóle)
nie wiem jak tam z biletami jednodniowymi ma się sprawa
nie wiem jak tam z biletami jednodniowymi ma się sprawa
Raczej czerwiec w Europie - może Rock Am Ring / Im Park. W Kanadzie HML Festival podobno w sierpniu - może lipiec/sierpień zrobią po USA i Kanadzie (20 koncertów i luz).
Może...
Zaskoczyła mnie informacja o tym "Wacken In Brasil" - może skoro Japonia (np taki kwiecień) to zrobią też Nową Z. i kilka miejsc w Ameryce Południowej. Nie chce mi się wierzyć, żeby lecieli tak daleko w świat "tylko do Japonii. Albo - mogą równie dobrze zagrać we wrześniu, dwa koncerty w Japonii jako headliner Loud Park Festival właśnie w Saitama Arena w Tokyo.
Jest możliwych kilka scenariuszy.
Teraz pytanie - Co Zagrają? Może jednak nawiążą do 30-lecia NOTB......
Cholera, czekamy z niecierpliwością
Może...
Zaskoczyła mnie informacja o tym "Wacken In Brasil" - może skoro Japonia (np taki kwiecień) to zrobią też Nową Z. i kilka miejsc w Ameryce Południowej. Nie chce mi się wierzyć, żeby lecieli tak daleko w świat "tylko do Japonii. Albo - mogą równie dobrze zagrać we wrześniu, dwa koncerty w Japonii jako headliner Loud Park Festival właśnie w Saitama Arena w Tokyo.
Jest możliwych kilka scenariuszy.
Teraz pytanie - Co Zagrają? Może jednak nawiążą do 30-lecia NOTB......
Oby nie. Bilety drogie, a w piździet Nu-Metalu... I ci fani...Rock Am Ring
http://www.youtube.com/watch?v=i6WaJX03ThA
Raczej Wacek nie, dlaczego zostało ok. 20,000 biletów zostało, juz zabookowali kilka nazwisk (SCORPSI) wątpię aby IM tam jeszcze byli potrzebni. Zgadam się że RAM/RIP to zbieranina ale - duza renoma. W 2003 i 2005 dali radę, teraz tez mogą!
Musimy uzbroić się w cierpliwość. Zacznie sie lada moment trasa po UK Nicko, powinni uchylić rąbka tajemnicy!
Musimy uzbroić się w cierpliwość. Zacznie sie lada moment trasa po UK Nicko, powinni uchylić rąbka tajemnicy!
-
Deleted User 1499
I co , znów powtórka setlisty z 2007 roku? Bezsensu.RALF pisze: Teraz pytanie - Co Zagrają? Może jednak nawiążą do 30-lecia NOTB......
Jak dla mnie to sens ma tylko promocja nowej składanki , w sam raz na przyszłoroczne festiwale.
Spoko, chetnie wysłucham gigu na spokojnie.erni13 pisze:I ci fani...
Jak beda w osciennym kraju to rozwaze wyjazd.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
na razie to nie ma ich nigdzie 
Może powtórka trasy z 2010 oczywiście z inna setlistą
IRON MAIDEN
myślę, że jeśli już to FF+FFTE i wtedy Edek z trasy co była