Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Bon Dzosef »

Budziol pisze: pt sie 01, 2025 4:44 pm
Bon Dzosef pisze: pt sie 01, 2025 1:12 pm
Budziol pisze: czw lip 31, 2025 10:06 pm A Dzosef się dorzuca ? ;) :O
Nie, już nie. Ale coś zabulilem na serwer i gdybym ja się za to nie wzial to rogal wyjebalby to całe forum.
Ostatni raz bo nie ma to w sumie to najmniejszego znaczenia: od zawsze jestem w kontakcie z Rogalem i NIGDY nie było zagrożone istnienie forum. Dosokonale wiedziałem, ze chce zrezygnować i tylko jak mu odp ze srednio zainteresowany jestem to szukal innych ludkow do ogarnięcia tego. Ale z gory wiedział, ze jak nikogo nie znajdzie zawsze mnie ma i sie w koncu zgodzę :)
Aha no to mi pisal że nie ma opcji żeby zaczekał chocby dodatkowy tydzień az wrócę z trasy i jak się nie wyrobie z serwerem to wszystko leci w kosmos.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Taaaaa caly Rogal ;)
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

A i podbijan prośbę o polaczenie kont

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

A ja podbijam pytanie - co w końcu z tamtą kurwą :)
Rozumiem, ze jest Tydzień Maiden w Polsce, mogą to być wyjątkowe okoliczności lokalnie, ale po wszystkim, chciałbym poznać dalsze losy tamtej kurwy :)
Ostatnio zmieniony ndz sie 03, 2025 6:18 pm przez nugz, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Regulamin stanowi, co następuje:
temat "Polityka" jest oceniany łagodniejszym okiem. Zakazuje się nawiązywania do polityki w innych tematach.
Tymczasem podpis @mada jest w całości skupiony na polityce, ze wskazywaniem na cytaty i poszczególne persony z tego świata. Niespecjalnie chce mi się czytać o Tusku w tematach muzycznych, więc może przydałoby się coś z tym zrobić? Po stronie usera albo nadzorujących? To nie jest forum polityczne i uważam za dziwne tak usilne wciskanie mi polityki do innych tematów, a właśnie to ma miejsce, bo podpis pojawia się przy każdym poście. Rozumiem, że dla wielu osób polityka jest zjawiskiem absorbującym czy w jakiś sposób energetyzującym, ale nie dla mnie - i jak sądzę, nie jestem w tym odosobniony.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

+1... Pięknie napisane i w punkt, jak zawsze.
nugz
SMERF MARUDA

Akurat ja nie zwracam uwagi na podpisy, a mad chyba z reguły rzeźbi w Poligównie.
Jedynie kiedyś podziwiałem tamten podpis PD, którego aktualizował kolejnymi zablokowanymi userami forum, a ja miałem bekę, jak facet z 5 z przodu może mieć nawalone pod kopułą i jak w środku muszą palić się styki :roll:
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

nugz nie przestanie spamowac wiec

wzywam serdecznie Dzosefa do przeproszenia za wszelkie kurwy i cymbały i inne tym podobne, w innym wypadku konta zostaną połączone w inny sposób niż na to liczy bo mi już sie cierpliwosc skonczyla
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Nie

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
nugz
SMERF MARUDA

Sardi, zapomniałeś m.in. o wrzucaniu na rodzinę itd. ;)

Chyba nie spodziewałeś się refleksji, Man :roll:
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

nie musiałem przypominać, konsekwencje zostały wyciągnięte, bo jak mówiłem, cierpliwość się skończyła
setlist.fm/user/matt01
nugz
SMERF MARUDA

Jeśli faktycznie go zmazałeś (pewnie i tak tymczasowo, jeśli już), to dobry timing - Maiden skończyli lega i zdążył podsumować wyjazdy ;)

A jeśli FAKTYCZNIE go zmazałeś, to daj znać oficjalnie, może zmienię sobie od jutra nick na Won Dzosef :)
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

A możesz przestać spamować ciągle na jeden i ten sam temat? Bo podzielisz los kolegi
setlist.fm/user/matt01
nugz
SMERF MARUDA

To nie mój kolega.

Przecież trzymam się ram tematu, nie piszę o tym w wątku o wczorajszym koncercie, rozumiem, że temat jest szorstki dla Zarządu, kumam.

Piszę w różnych tematach , nie zarzucaj mi monotematycznosci ;)

Za różne bzdury dostawałem warny czy bany, jeśli zrobi to Tobie niedzielę, to śmiało, nie wezmę tęgo personalnie.

W każdym razie - dobra robota, Sardi.
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

nugz pisze: ndz sie 03, 2025 8:03 pm To nie mój kolega.

Przecież trzymam się ram tematu, nie piszę o tym w wątku o wczorajszym koncercie, rozumiem, że temat jest szorstki dla Zarządu, kumam.

Piszę w różnych tematach , nie zarzucaj mi monotematycznosci ;)

Za różne bzdury dostawałem warny czy bany, jeśli zrobi to Tobie niedzielę, to śmiało, nie wezmę tęgo personalnie.

W każdym razie - dobra robota, Sardi.
Ale piszesz o tym już po raz MILIONOWY. Każdy user wie, że nie lubisz Dzosefa, nie trzeba tego powtarzać pierdyliard razy. Tak samo, jeśli uważałeś, że przypominanie mi o tym, że powinienem coś zrobić coś zmieni w ewentualnej decyzji no to również, byłeś w błędzie.

Jeżeli sugerujesz, że rozdawanie warnów/banów robi mi niedzielę to ewidentnie zmieniliście z teściem kaliber. I nie, nie dostawałeś banów i warnów za bzdury. Ty naprawdę mam wrażenie jesteś na tym forum tylko po to żeby poddymiać, oczekiwać igrzysk, a na samym końcu PSZE PANI, ON MNIE UDERZYŁ. Nosz kurwa mać chłopie, opamiętania.
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

I mam nadzieję że to zakończy temat po wsze czasy i zamykam tę dyskusję, bo nie chcę już dziś dawać trzeciego bana.

Aha, użytkownik Posejdun też dostał bana tak kwestią odnotowania. Istnieją uzasadnione podejrzenia, iż konto zostało stworzone wyłącznie do głosowania w ankietach i mimo kilkukrotnego wzywania do odniesienia się do zarzutów (zgłaszanych przez userów bezpośrednio do mnie) niestety nie zrobił tego, co skutkowało banem.

Pozdrawiam
setlist.fm/user/matt01
nugz
SMERF MARUDA

Milion podejść się opłaciło, w końcu coś z tym zrobiłeś/zrobiliście.

Zabawne, piszesz o igrzyskach, kiedy ja szczekałem o jakikolwiek regulamin na tym świetnym forum, gdzie była dzicz, w której Wasz ziomek dzosef świetnie się czuł, obrażając łatami z powodzeniem różnych użytkowników. Trochę lat Wam to zajęło, to tak w ramach opamiętania.

Peace.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Sardi pisze: ndz sie 03, 2025 4:49 pm
wzywam serdecznie Dzosefa do przeproszenia za wszelkie kurwy i cymbały i inne tym podobne, w innym wypadku konta zostaną połączone w inny sposób niż na to liczy bo mi już sie cierpliwosc skonczyla
Mam sporo userów pobanowanych, więc nie widzę wszystkich wątków. Czy Dzosef ponownie użył niestosownych słów względem jakichś użytkowników?

Jeśli NIE, to jak możesz mu grozić jakimiś ponownymi karami?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

krusejder pisze: ndz sie 03, 2025 11:58 pm
Sardi pisze: ndz sie 03, 2025 4:49 pm
Mam sporo userów pobanowanych, więc nie widzę wszystkich wątków. Czy Dzosef ponownie użył niestosownych słów względem jakichś użytkowników?

Jeśli NIE, to jak możesz mu grozić jakimiś ponownymi karami?
Tak, w tym wątku
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

ech ....

:(
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
ODPOWIEDZ