Metallica

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 4876

Re: Metallica

Post autor: Deleted User 4876 »

EPka oczywiście w całości zajebista. No ale po singlu promocyjnym już się nie spodziewałem popeliny.

A w temacie bandu - od czasu do czasu pojawiają się wlotki do Goldena na ticketmaster.cz :) No to grzech byłoby nie pojechać..zwłaszcza, że tak trochę lipny ten leg po EU w tym roku.
paulek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: paulek »

A w temacie bandu - od czasu do czasu pojawiają się wlotki do Goldena na ticketmaster.cz :) No to grzech byłoby nie pojechać..zwłaszcza, że tak trochę lipny ten leg po EU w tym roku.
a kiedy dokładnie ta Praga jest?
Deleted User 4876

Czerwiec 22 - środa - ale transport robi SmokTicket - więc no ...się zdecydowałem się :)
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

thorgal_30 pisze: pn maja 02, 2022 2:04 pm EPka oczywiście w całości zajebista. No ale po singlu promocyjnym już się nie spodziewałem popeliny.

EPka bardzo dobra. Podoba mi się. Kirk dał radę!
Deleted User 5155

Post autor: Deleted User 5155 »

"High Plains Drifter" i "Maiden and the Monster" przyzwoite, chociaż w pierwszym jakoś nie wiadomo skąd i po co cytat z "Adagia" Albinoniego a w drugim (też nie wiadomo po co i skąd) kawałeczek starego, dobrego Dies Irae. "The Incantation" i "The Jinn" trochę takie ... żadne. W sumie - muzyka krzywdy nie czyniąca. Zobaczymy jaka będzie całość. A - no i jakieś takie skojarzenia charakteru całości z muzyka filmową.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Ostatnio męczą mnie fantomowe wspominki z koncertu, na którym... nie byłem, czego serdecznie żałuję. :( Niedawno minęła 4. rocznica. Przy takich okazjach docenia się YT, a przede wszystkim to co Metallica tam zamieszcza (jak np. www.youtube.com/watch?v=sbj3Rh7OcFI). Z drugiej strony, pewne rzeczy są nie do zastąpienia, a odnośnie koncertu i tamtej trasy chodzi mi przede wszystkim o rewelacyjny zestaw ruchomych sześcianów z ekranami, którego już pewnie nigdy nie użyją, a który można było w pełni podziwiać tylko będąc tam na miejscu. :?
paulek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: paulek »

Dobra sztuka była.....
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

Oj, tak. Świetny koncert.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

no, Metallica pod dachem, w 360 - to bylo COS.
mialem mozliwie najlepsza miejscowke z perspektywy trybun, no i wchodzili do Areny zaraz po mojej prawej.
nawet widze siebie na tej wrzutce z Hardwired ;)
Deleted User 4876

Ktoś z Sanktuarium wbija do Prahy? I pytanie do doświadczonych... u kogo trzeba "żebrać" o passa do snake pita jak się nie wygra w losowaniu? 11 gig Mesi uczciłbym swą obecnością w SP - jeszcze nigdy nie miałem tej przyjemności :/
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

thorgal_30 pisze: sob cze 04, 2022 11:03 pm Ktoś z Sanktuarium wbija do Prahy? I pytanie do doświadczonych... u kogo trzeba "żebrać" o passa do snake pita jak się nie wygra w losowaniu? 11 gig Mesi uczciłbym swą obecnością w SP - jeszcze nigdy nie miałem tej przyjemności :/
Z tego co kojarzę to na tej trasie nie ma SP
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Deleted User 4876

będzie, będzie - tylko opaska musi być. póki co 6 razy próbowałem i ZONK - wiadomo, prawdopodobieństwo jest niskie, dlatego pytam wyjadaczy u kogo trzeba "żebrać" ;) :D
nugz
SMERF MARUDA

Skoro SP nie bylo w Ameryce Poludniowej, to nie widze powodu, zeby mial byc w EU.
nugz
SMERF MARUDA

A jednak, bedzie SP :)

Gdzie zebrac, tego nie wiem.
Ostatnio jak bylem w "dziurze" na PGE, to dolaczyl fan, ktory mocno szukal kogos z passem na oficjalnym fanklubie w Polsce, no i znalazl :)
Sprawa o tyle latwiejsza, ze sztuka grana w stolicy.
cloud
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: cloud »

To losowanie SP daje tylko jedna wejsciowke, nie ma dla dodatkowej osoby, tak?
UP THE IRONS !!!
nugz
SMERF MARUDA

SP PASS jest dla zwyciezscy w losowaniu i dla jednego goscia zwyciezcy, tylko ta osoba musi miec wlasny bilet.
Deleted User 4876

I dupa :-( je sli ktos ma na zbyciu passa do sp na Pragę to chętnie się zakoleguje;-)
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Jeśli przypadkiem ktoś z forum wybiera si do Frauenfeld w Szwajcarii i wylosował Snake Pit to chętnie będę +1 ;)
Deleted User 8107

Post autor: Deleted User 8107 »

Robimy survivor Metalliki gdzie wyłaniamy najlepszy album, zapraszam wszystkich. Jutro Pink Floyd będzie jeszcze.
nugz
SMERF MARUDA

3 lata od ostatniej trasy po Europie...
Troche szkoda, ze pomineli Polske, ale chyba nie bylo festiwalu do obstawienia w tych datach, a sama trasa ogolnie jest niekompletna :?
ODPOWIEDZ