A w temacie bandu - od czasu do czasu pojawiają się wlotki do Goldena na ticketmaster.cz
Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: Metallica
EPka oczywiście w całości zajebista. No ale po singlu promocyjnym już się nie spodziewałem popeliny.
A w temacie bandu - od czasu do czasu pojawiają się wlotki do Goldena na ticketmaster.cz
No to grzech byłoby nie pojechać..zwłaszcza, że tak trochę lipny ten leg po EU w tym roku.
-
paulek
- -#Lord of the flies

a kiedy dokładnie ta Praga jest?A w temacie bandu - od czasu do czasu pojawiają się wlotki do Goldena na ticketmaster.czNo to grzech byłoby nie pojechać..zwłaszcza, że tak trochę lipny ten leg po EU w tym roku.
-
Deleted User 4876
Czerwiec 22 - środa - ale transport robi SmokTicket - więc no ...się zdecydowałem się 
- Saimon1995
- -#Moderator

EPka bardzo dobra. Podoba mi się. Kirk dał radę!thorgal_30 pisze: ↑pn maja 02, 2022 2:04 pm EPka oczywiście w całości zajebista. No ale po singlu promocyjnym już się nie spodziewałem popeliny.
A w temacie bandu - od czasu do czasu pojawiają się wlotki do Goldena na ticketmaster.czNo to grzech byłoby nie pojechać..zwłaszcza, że tak trochę lipny ten leg po EU w tym roku.
-
Deleted User 5155
"High Plains Drifter" i "Maiden and the Monster" przyzwoite, chociaż w pierwszym jakoś nie wiadomo skąd i po co cytat z "Adagia" Albinoniego a w drugim (też nie wiadomo po co i skąd) kawałeczek starego, dobrego Dies Irae. "The Incantation" i "The Jinn" trochę takie ... żadne. W sumie - muzyka krzywdy nie czyniąca. Zobaczymy jaka będzie całość. A - no i jakieś takie skojarzenia charakteru całości z muzyka filmową.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ostatnio męczą mnie fantomowe wspominki z koncertu, na którym... nie byłem, czego serdecznie żałuję.
Niedawno minęła 4. rocznica. Przy takich okazjach docenia się YT, a przede wszystkim to co Metallica tam zamieszcza (jak np. www.youtube.com/watch?v=sbj3Rh7OcFI). Z drugiej strony, pewne rzeczy są nie do zastąpienia, a odnośnie koncertu i tamtej trasy chodzi mi przede wszystkim o rewelacyjny zestaw ruchomych sześcianów z ekranami, którego już pewnie nigdy nie użyją, a który można było w pełni podziwiać tylko będąc tam na miejscu. 
-
paulek
- -#Lord of the flies

Dobra sztuka była.....
- Saimon1995
- -#Moderator

Oj, tak. Świetny koncert.
no, Metallica pod dachem, w 360 - to bylo COS.
mialem mozliwie najlepsza miejscowke z perspektywy trybun, no i wchodzili do Areny zaraz po mojej prawej.
nawet widze siebie na tej wrzutce z Hardwired
mialem mozliwie najlepsza miejscowke z perspektywy trybun, no i wchodzili do Areny zaraz po mojej prawej.
nawet widze siebie na tej wrzutce z Hardwired
-
Deleted User 4876
Ktoś z Sanktuarium wbija do Prahy? I pytanie do doświadczonych... u kogo trzeba "żebrać" o passa do snake pita jak się nie wygra w losowaniu? 11 gig Mesi uczciłbym swą obecnością w SP - jeszcze nigdy nie miałem tej przyjemności :/
Z tego co kojarzę to na tej trasie nie ma SPthorgal_30 pisze: ↑sob cze 04, 2022 11:03 pm Ktoś z Sanktuarium wbija do Prahy? I pytanie do doświadczonych... u kogo trzeba "żebrać" o passa do snake pita jak się nie wygra w losowaniu? 11 gig Mesi uczciłbym swą obecnością w SP - jeszcze nigdy nie miałem tej przyjemności :/
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 4876
będzie, będzie - tylko opaska musi być. póki co 6 razy próbowałem i ZONK - wiadomo, prawdopodobieństwo jest niskie, dlatego pytam wyjadaczy u kogo trzeba "żebrać"

Skoro SP nie bylo w Ameryce Poludniowej, to nie widze powodu, zeby mial byc w EU.
A jednak, bedzie SP 
Gdzie zebrac, tego nie wiem.
Ostatnio jak bylem w "dziurze" na PGE, to dolaczyl fan, ktory mocno szukal kogos z passem na oficjalnym fanklubie w Polsce, no i znalazl
Sprawa o tyle latwiejsza, ze sztuka grana w stolicy.
Gdzie zebrac, tego nie wiem.
Ostatnio jak bylem w "dziurze" na PGE, to dolaczyl fan, ktory mocno szukal kogos z passem na oficjalnym fanklubie w Polsce, no i znalazl
Sprawa o tyle latwiejsza, ze sztuka grana w stolicy.
To losowanie SP daje tylko jedna wejsciowke, nie ma dla dodatkowej osoby, tak?
UP THE IRONS !!!
SP PASS jest dla zwyciezscy w losowaniu i dla jednego goscia zwyciezcy, tylko ta osoba musi miec wlasny bilet.
-
Deleted User 4876
I dupa
je sli ktos ma na zbyciu passa do sp na Pragę to chętnie się zakoleguje;-)
Jeśli przypadkiem ktoś z forum wybiera si do Frauenfeld w Szwajcarii i wylosował Snake Pit to chętnie będę +1 
-
Deleted User 8107
Robimy survivor Metalliki gdzie wyłaniamy najlepszy album, zapraszam wszystkich. Jutro Pink Floyd będzie jeszcze.
3 lata od ostatniej trasy po Europie...
Troche szkoda, ze pomineli Polske, ale chyba nie bylo festiwalu do obstawienia w tych datach, a sama trasa ogolnie jest niekompletna
Troche szkoda, ze pomineli Polske, ale chyba nie bylo festiwalu do obstawienia w tych datach, a sama trasa ogolnie jest niekompletna