Steve Harris - British Lion
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Steve Harris - British Lion
Wiadomo już jaka jest setlista?
M.
M.
Setlista bez zmian od ostatniej trasy. Ktoś chętny na wyjazd na niemieckie gigi 14-15 listopad? Wyjazd 14 rano powrót 15 po koncercie do Pl.
Dzięki za odpowiedź!
Od czasu mojego pytania pojawiły się pierwsze filmiki na YT... Cóż, mam nadzieję, że wokalista jest po prostu przeziębiony i nie chcieli odwoływać koncertów. Bo nie uwierzę, że może śpiewać jeszcze gorzej niż parę lat temu... Kurde, zawsze uważałem Steve'a za perfekcjonistę, ale widać, że z latami luzuje standardy jakościowe.
edit:
Chyba źle trafiłem na początku. Teraz posłuchałem tego (3. koncert) https://www.youtube.com/watch?v=t-iCbpJTUHU
i jest OK, niepotrzebnie się martwiłem.
Za to nie pociesza scena - co to za "koncert klubowy" na scenie na wysokości głowy, która pomieściłaby całe IM? W Gdańsku w B90 też za intymnie pewnie nie będzie... Kurde, liczę, że Stefan będzie na odległość oddechu
M.
Od czasu mojego pytania pojawiły się pierwsze filmiki na YT... Cóż, mam nadzieję, że wokalista jest po prostu przeziębiony i nie chcieli odwoływać koncertów. Bo nie uwierzę, że może śpiewać jeszcze gorzej niż parę lat temu... Kurde, zawsze uważałem Steve'a za perfekcjonistę, ale widać, że z latami luzuje standardy jakościowe.
edit:
Chyba źle trafiłem na początku. Teraz posłuchałem tego (3. koncert) https://www.youtube.com/watch?v=t-iCbpJTUHU
i jest OK, niepotrzebnie się martwiłem.
Za to nie pociesza scena - co to za "koncert klubowy" na scenie na wysokości głowy, która pomieściłaby całe IM? W Gdańsku w B90 też za intymnie pewnie nie będzie... Kurde, liczę, że Stefan będzie na odległość oddechu
M.
-
Deleted User 2259
Jak myślicie, będzie szansa dorwać samego Mistrza po koncercie ?
na grupach na FB ludzie chwalą się zdjęciami z Harrisem po koncertach z tej trasy.
Więc miejmy nadziej
Więc miejmy nadziej
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Chyba nawet B90 gdzieś pisało, że będzie możliwość.
Wraaaca ktoś do Wro po koncercie samochodem?
-
Deleted User 4783
nie ma opcji, żeby Steve nie wyszedł do nas po gigach 
-
Deleted User 2259
A ile trza będzie czekać ? jest jakaś loża/balkon w Kwadracie ?
Jesli ma wyjsc to pewnie niedlugo po gigu
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Czasem to się i 1.5h na klubówkach czeka.Budziol pisze:Jesli ma wyjsc to pewnie niedlugo po gigu
-
Deleted User 4783
ja mam czas, dopiero o 2:00 łapię busa do Gdańska, gdzie jeszcze lepiej, bo powrót rano. Więc jak się nie uda złapać Steve'a w Krk (nie ma opcji), to płaczu nie będzie 
Sprzedam bilet na koncert w Krakowie. Cena absolutnie do negocjacji
Sprzedam dwa bilety na koncert w Gdansku..Cena sporo niższa.Odbiór w Warszawie.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Kupiłbym oba. Jedzie ktoś z Wawy i może dowieźć do Gdańska z odbiorem przed koncertem?
Posiadam 3 wolne miejsca po koncercie w Krakowie na koncert do Gdańska. Wyjazd około 10 z Krakowa do Gdańska. Po koncercie w Gdańsku mam 2 wolne miejsca do Wrocławia. Wyjazd odrazu po koncercie.
Kupie bilet do Krk!
Mam 3 wolne miejsce do Krakowa z Warszawy, wyjazd z Wawy koło 14-15, powrót po koncercie.