wydra77 pisze:Dwa lata temu zrobili dużo koszulek o tematyce seven sona i wkrótce potem została ogłoszona trasa ME.
Teraz wydali koszulki o tematyce NPftD i FotD więc chyba jest w tym jakaś ukryta wiadomość
Dokładnie, nawet już po ogłoszeniu ME pojawiła się koszulka Aces High, które jak się potem okazało pojawiło się w secie.
Ale teraz na IM Store widzę tylko koszulkę Fear of the Dark, która pojawia się tak naprawdę co jakiś czas, nic innego do FOTD ani tym bardziej NPFTD nie widzę.
Może się summa summarom okazać, że koncertów 2014 nie będzie a zespół skoncentruje się na produkcji albumu a na otarcie łez dostaniemy DVD/2CD koncertowe z trasy 2013. Tak też może być
Co do okresu 1990 - 1992, to jest kilka kompozycji, które w USA są świetnie przyjmowane!
Jeśli panowie faktycznie wyruszą w trasę z materiałem z No Prayer... i Fear Of The Dark (w co osobiście jednak wątpię), to tym bardziej szkoda będzie Infinite Dreams, bo Affraid w takim secie po prostu musiałby się znaleźć, zwłaszcza że mają go już wyćwiczonego...
RALF pisze:Może się summa summarom okazać, że koncertów 2014 nie będzie a zespół skoncentruje się na produkcji albumu a na otarcie łez dostaniemy DVD/2CD koncertowe z trasy 2013. Tak też może być
Co do okresu 1990 - 1992, to jest kilka kompozycji, które w USA są świetnie przyjmowane!
Prawde mowiac po zakonczeniu ME bylem przekonany, ze 2014 bedzie wolny od koncertow, skupia sie na nowej plycie.
Dopiero przecieki naszych forumowiczow o HELLFEST, plus wywiady ze chca co roku grac w wakacje festy, zeby nie wyjsc z formy zrodzily watpliwosci, ze koncerty jednak moga byc, pytanie tylko z jaka trasa?
Moim zdaniem w przyszłym roku na pewno nie zrobią Historycznej`90 , nigdy tak nie robili , nie ma zadnych plotek o wyjściu takowego DVD a to chyba zawsze 1 wychodzi. bardziej by pasowała mini trasa Best Of po festach co by formę utrzymać i po wakacjach do Studia i 1 kwartał 2015 Album.
Informacje o HellFeście można sobie darować, teraz twierdzą że gwiazdami będą Aerosmith, Linkin Park i Motorhead - czyste spekulacje a pewnie będzie jak będzie!
Wiesz, tego nie wiem, ale jakoś tak koniec roku/początek 2014. Natomiast - mnie nie dziwi sytuacja IM, może szykują nowy album i chcą wygłodzić ludzi? To nawet rozsądne.
Nowy album na wiosnę 2015 i zaraz globalna trasa na dwa lata - sprawa załatwiona. Połączy się to wszystko z obchodami 40-lecia, jakaś kompilacja i biznes się zgadza...
dla mnie to był pewniak, że 2014 odpuszczą i ruszą z promocją nowego albumu w 2015 zwłaszcza w Europie czy USA, gdzie naprawdę ostatnio sporo koncertują
RALF pisze:Włąśnie, tym bardziej że Iron Maiden często koncertują, może warto fanom dać odpocząć?!
Dla mnie to zawsze było bardzo głupie stwierdzenie - "dać fanom odpocząć od koncertów". Jeśli zespół gra koncerty na wysokim poziomie odpowiednio często zmienia i urozmaica set, to się nie znudzi, nawet jakby grali po 100 koncertów rocznie. Pewna grupa osób zawsze wtedy przyjdzie i zawsze znajdzie się jakiś nowy fan na koncercie.
dla mnie mogliby grać codziennie, ale trzeba brać poprawkę na to ile osób na koncert przyjdzie, żeby show się opłacił.
A maniaków którzy mogą oglądać ich co drugi dzień z tym samym setem, aż tak bardzo dużo to nie będzie
wydra77 pisze:Dwa lata temu zrobili dużo koszulek o tematyce seven sona i wkrótce potem została ogłoszona trasa ME.
Teraz wydali koszulki o tematyce NPftD i FotD więc chyba jest w tym jakaś ukryta wiadomość
Dokładnie, nawet już po ogłoszeniu ME pojawiła się koszulka Aces High, które jak się potem okazało pojawiło się w secie.
Ale teraz na IM Store widzę tylko koszulkę Fear of the Dark, która pojawia się tak naprawdę co jakiś czas, nic innego do FOTD ani tym bardziej NPFTD nie widzę.
To nie chodzi o koszulki z oficjalnego tylko wydane przez amerykański HotTopic
RALF pisze:Może się summa summarom okazać, że koncertów 2014 nie będzie a zespół skoncentruje się na produkcji albumu a na otarcie łez dostaniemy DVD/2CD koncertowe z trasy 2013. Tak też może być
Prawde mowiac po zakonczeniu ME bylem przekonany, ze 2014 bedzie wolny od koncertow, skupia sie na nowej plycie.
Dopiero przecieki naszych forumowiczow o HELLFEST, plus wywiady ze chca co roku grac w wakacje festy, zeby nie wyjsc z formy zrodzily watpliwosci, ze koncerty jednak moga byc, pytanie tylko z jaka trasa?
Trasa na pewno będzie. HELLFEST to raz. A Bergen to dwa.
Więc skoro dwie daty są już zabukowane na 100% to trasa europejska na pewno musi być
@Wydra77 - No to skoro Hellfest jest pewny na 100 % to mogliby to w końcu podać, bo chciałem zabukować lot a bilety droższe z dnia na dzień. Tak samo Aerosmith ogłosiło dziś datę na Download 2014 i Black Sabbath na Nova Rock 2014. Trochę mogliby się żabojady pośpieszyć.
I póki co wygląda na to że przecieki tego radiowca Zeguta mogą mieć pokrycie co do Hellfestu. Aerosmith, Black Sabbath i Maiden..