Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania 2018
Chodzą słuchy (znów), że Priest po Europie ma jeździć z Maidenami.
Dalej w to nie wierze i uwierze dopiero jak zobacze
Ale jesli by tak bylo to tą trasą niszczą wszystkie inne będące w Europie
Ale jesli by tak bylo to tą trasą niszczą wszystkie inne będące w Europie
Ostatnio zmieniony śr lis 01, 2017 2:09 pm przez Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
No, to by była bomba, wtedy samodzielne koncerty by mogli na stadionach robić. W sumie, nie ma rzeczy niemożliwych, ja bym w ciemno poszedł.
W Europie może i gdzieś będą razem, w Polsce nie.
I bardzo dobrze.
Ale skąd te słuchy? Ja na razie widziałem parę bezwartościowych grafik z datami i opisem trasy Maiden England i to tyle. Jeszcze zagraniczne fora, ale tam to ludzie bardziej fantazjowali.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
A to już coś wiesz o Maiden, Kusy?
Źródeł zdradzić nie mogę.
Nie, o Maiden nic - mówię przez kontekst Judas
Nie, o Maiden nic - mówię przez kontekst Judas
Zgadnę, że znów Spodek
Liczę na Twoje źródła, bo wolę oddzielne Maiden i Priest. Dwa pełne koncerty, przy czym Priest w hali, a nie jako support w środku dnia na jakimś stadionie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ralf, jakie słuchy? Masz jakieś źródła w stylu Kusego (pewnie ktoś w MMP), czy po prostu wyczytałeś w necie?
Dla mnie Maiden + Priest, w momencie kiedy Judasi mają promować nową płytę to absurd. I to w Europie... prędzej widziałbym taki zestaw w USA .
Dla mnie Maiden + Priest, w momencie kiedy Judasi mają promować nową płytę to absurd. I to w Europie... prędzej widziałbym taki zestaw w USA .
Kusy, Ty to wiem, chodziło mi o to, o czym pisał Ralf.
Według mnie IM + JP to jest jakaś abstrakcja, szczególnie w obliczu premiery Firepower.
Według mnie IM + JP to jest jakaś abstrakcja, szczególnie w obliczu premiery Firepower.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Poczekamy, zobaczymy, mnie się też w to nie chce wierzyć.
Taka kumulacja w Krakowie w 2018? Najpierw Meta, a po 2 m-cach Ozzy i Purple w krótkim odstępie czasu...
No to Maiden zagra gdzieś dalej od Krakowa
Może stadion w Gdańsku? Chociaż wcale bym tego nie chciał (tzn. nie na tym obiekcie).
M.
No to Maiden zagra gdzieś dalej od Krakowa
M.
Bliżej...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ralf, ale masz zrodla, czy tylko się domyslasz?
Coś czuje ,że Wawa będzie...
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Owszem, swoje źródła mam. Konkretów nie podam (co i kto) bo słowo zobowiązuje.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Kilka dni temu w jednym z wywiadów Boniek powiedział, że nie wiadomo, czy czerwcowy pożegnalny mecz polskiej repry z Litwą przed wyjazdem na Mundial odbędzie się na PGE Narodowym, bo cytuję z pamięci: "nie wiadomo jeszcze czy w tym czasie stadion będzie dostępny na taki mecz". Wnioskuję z tego, że gdzieś na przełomie maja i czerwca (raczej początek czerwca) coś (koncert?) się szykuje na Narodowym.
No, no.. 
stadion jest na mecze a nie na gówniane (bo nic nie słychać) koncerty organizowane przez parchów z Evil Nation
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...