Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

I want out

To, ze sie nie znasz na muzyce i liczy sie dla ciebie tylko data wydania, nie znaczy, ze kazdy wąsko patrzy na muzykę.The Dark Ride. Tylko ktoś kto nie pamięta Helloween z lat 80 może stawiać Dark Ride ponad I Want Out. To jest już parodia. Zaraz Dark Ride wygra zawody.
Wypada mi się tylko zgodzić. TDR chyba mi się nigdy nie znudzi. Ten wstęp, ten klimat, to solo - wszystko jest tam idealnie na swoim miejscu. I Andi w swojej idealnej tonacji. Swoją drogą wtedy był chyba u szczytu formy. Jestem pewien, że jakby to zagrali na zakończonej trasie to zabrzmiałby nie gorzej niż klasyki.
Dark Ride to absolutny popis Grapowa. Nie będę nawet uzasadniał, bo ten numer jest po prostu wielki.

KIEDYS TO BYŁO KURRRRRRRR TERAZ TO NIE MA KYRRRRRCo ty wiesz o muzyce, kiedy ja już ją grałem, nie mówiąc o słuchaniu, ciebie jeszcze na świecie nie było. Wciskaj tu dalej takie głodne kawałki niewtajemniczonym;)
Spoko, za chwilę znów się mu odmieni. Invader pisze najlepsze posty na forum.No przecież Dzosef to miłośnik Hansena i Kiskacza. A Derisa nienawidził jeszcze rok z kawałkiem temu. Pewnie się czymś przytruł na tej pustyni![]()
A Ty widzę zostałeś fanem Invadera![]()
Chyba kiedyś to była KURA, teraz to nie ma KUR. SLAYER KURA!!!KIEDYS TO BYŁO KURRRRRRRR TERAZ TO NIE MA KYRRRRR

Nie powiedziałbym że najlepszyPerfect Gentleman.
Może i najlepszy numer z Derisem, ale gdzie mu tam do klasyki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość