29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
tak się zastanawiam czy to nie przypadkiem prima aprilis, jeśli tak to niech szlag trafi tych z CGM.
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Stary a myslales ze to prawda?!
Dzisiaj nie wolno w nic wierzyc! Nienawidze tego dnia bo ktos rozbudza nasze nadzieje a wiadomo ze to glupi zart 
-
Deleted User 357
A w to że Budka Suflera nagra utwory hiphopowe też uwierzyłeś? 
a co mnie budka suflera obchodzi, poprostu się przypaliłem i jakoś do głowy mi nie przyszło że dziś 1 kwietnia, ale szybko się zorientowałem że coś nie tak. a wy szydercy od razu się nabijacie 
Ja też się daje nabieraćkevin pisze:a co mnie budka suflera obchodzi, poprostu się przypaliłem i jakoś do głowy mi nie przyszło że dziś 1 kwietnia, ale szybko się zorientowałem że coś nie tak. a wy szydercy od razu się nabijacie
nie lubie tego dnia
b nie wiadomo co prawdą a co kłamstwem jest
ehhh
UP THE IRONS!!
:solo
dostałes dzis e maila od mystic na festiwalu na płycie nie bedzie zadnego sektora
jeśli to prawda to uroczo
Eee tam... Ja przy okazji jak zamawiałem bilet to rozmawiałem z gościem i też nie wiedział w ogóle o czymś takim... IMHO nisko postawieni pracownicy Mystic mogą o tym w ogóle nie wiedzieć...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, może coś się zmieniło, ale wątpię. Postaram się dowiedzieć w poniedziałek. Do tego czasu wstrzymajmy się ze spekulacjami. 
Dobrze mówiszWICKER MAN pisze:Cóż, może coś się zmieniło, ale wątpię. Postaram się dowiedzieć w poniedziałek. Do tego czasu wstrzymajmy się ze spekulacjami.
dowedz się i daj znać
Jestem Ciekaw ale również wątpie
:rocx
UP THE IRONS!!
Wolalbym zeby nie bylo tego sektora na plycie. Nie musialbym sie stresowac ze sie dopcham pod scene... 
No z jednej strony takYaaqb pisze:Wolalbym zeby nie bylo tego sektora na plycie. Nie musialbym sie stresowac ze sie dopcham pod scene...
Ale z drugiej jak już się uda dostać tą opaskę
to wolałbymżeby był sektor
UP THE IRONS!!
MAm nadzieje, że go nie będzie 
A ja mam nadzieje, ze bedzie. W przeciwnym razie pchajacy sie do sceny tłum zrobi straszne bydlo i koncert zakonczy sie tragiczna smiercia kilku fanow, a IM zostanie obwolane o satanizm, przyzywanie podczas koncertow demonow oraz o skladanie diablu ofiar z ludzi.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Rusek pisze:A ja mam nadzieje, ze bedzie. W przeciwnym razie pchajacy sie do sceny tłum zrobi straszne bydlo i koncert zakonczy sie tragiczna smiercia kilku fanow, a IM zostanie obwolane o satanizm, przyzywanie podczas koncertow demonow oraz o skladanie diablu ofiar z ludzi.
wymiękłem po tym pościeRusek pisze:A ja mam nadzieje, ze bedzie. W przeciwnym razie pchajacy sie do sceny tłum zrobi straszne bydlo i koncert zakonczy sie tragiczna smiercia kilku fanow, a IM zostanie obwolane o satanizm, przyzywanie podczas koncertow demonow oraz o skladanie diablu ofiar z ludzi.
zdarza się, że ludzie giną na koncertach, ale jaka w tym wina kapeli?
na szczęście zdarza się to bardzo rzadko...poza tym Polacy to wspaniali ludzie i pomagają sobie nawzajem na koncertach
-
Deleted User 1309
IM zostanie obwolane o satanizm, przyzywanie podczas koncertow demonow oraz o skladanie diablu ofiar z ludzi.
taaa , a dragonforce o nielegalny handel smokami
Yhm o nielegalne w swiecie czarodziejow posiadanie smoczych jaj (jakkolwiek to brzmi)Mareq555 pisze:IM zostanie obwolane o satanizm, przyzywanie podczas koncertow demonow oraz o skladanie diablu ofiar z ludzi.
taaa , a dragonforce o nielegalny handel smokami
kurde, a ja mam zwykłe jaja, to chyba nie grozi mi zadna kara, co?
Chyba nie, chociaz mozliwe ze ochrona Cie nie wpusci na stadion