no to sie stary zdziwisz !! bo jest zapowiedziane ze zagraja, McBrain zapowiadal to kilka dobrych miechow temu. i bylo nawet na lamach sanktuariumsekcjazwlok pisze:stary nie licz ze zagraja alexa ja mam na dzieje ze zagraja die with the boots on oraz revelation oczywisice kazdy kawalek jest wypasem ale jakos na tych mi zalerzy aby uslyszec je live
Early Years Setlist
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
EddTheHead
- -#Prodigal son

Re: Early Years Setlist
obys miał racje wtedy na 9 minut przeniose się do starożytnej Grecji i wróce szybko do Chorzowa by zdążyć na reszte koncertu
mnie chodzi o piosenkęYaaqb pisze:a ja niekoniecznieMiKi pisze:ja bym chciał to:
Iron Maiden (live @ Rock In Rio) [img]http://iron_z_maidenu.fm.interia.pl/emoty/diabel%206.gif[/img]zbrzydl mi juz troszke ten secik. czekam na cos nowego
coooos Ty na Iron Maiden nie ma najmniejszych szansMiKi pisze:mnie chodzi o piosenkęYaaqb pisze:a ja niekoniecznieMiKi pisze:ja bym chciał to:
Iron Maiden (live @ Rock In Rio) [img]http://iron_z_maidenu.fm.interia.pl/emoty/diabel%206.gif[/img]zbrzydl mi juz troszke ten secik. czekam na cos nowego
ale ja chcę wersję z Rock In Rio
No to jest juz blisko do koncertu, wiec sobie ustawilem liste na winampie 
1 Where Eagels Dare
2 Wrathchild
3 Murders In tHE Rue Morgue
4 Revelations
5 Halowed...
6 Charlotte
7 22 AA
8 Phantom
9 666
10 Killers
11 Still Life
12 BB/ NML/ BNW
13 Prowler
14 Flight Of the Icarus
15 Children
16 Trooper
17 To Tame A Land
18 Fear Of The Dark
19 Iron Maiden
-----
20 Prisoner
21 RTTH
22 Running Free
Az mi sie nie chce wierzyc ze tyle mi tego wyszlo, ale wg wskazan winampa to jest 1h 55min
Wiadomo ze np Running Free byloby przedluzone o conajmniej 3 minuty, trzeba tez dodac przerwy miedzy kawalkami itp. Z drugiej strony kawalki koncertowe z reguly graja szybciej ( wiec tu sie nadrabia
). No jezeli by set mial byc na 2h 15 min tak jak to sugeruje rozpiska z Paryza to tyle kawalkow jest jak najbardziej mozliwe - wszystko przez to ze na pierwszych plytach nie ma takich dlugasnych songow trwajacych po 9 minut 
1 Where Eagels Dare
2 Wrathchild
3 Murders In tHE Rue Morgue
4 Revelations
5 Halowed...
6 Charlotte
7 22 AA
8 Phantom
9 666
10 Killers
11 Still Life
12 BB/ NML/ BNW
13 Prowler
14 Flight Of the Icarus
15 Children
16 Trooper
17 To Tame A Land
18 Fear Of The Dark
19 Iron Maiden
-----
20 Prisoner
21 RTTH
22 Running Free
Az mi sie nie chce wierzyc ze tyle mi tego wyszlo, ale wg wskazan winampa to jest 1h 55min
@Szymon: o tak... taki set i bylbym w 7 niebie, posikalbym sie z radochy... zapomnialem o genialnym BB, zdecydowanie z dwoch ostatnich plyt wybralbym ten track 
Pijesz? Nie pisz.
No jakby było coś takiego to chyba bym umarł z radości 
- Slav The Great
- -#Prisoner

a gdzie Wasted Years?!Jak go nie bedzie to po koncercie ide do domu w ramach prostestu!

Nie musisz czekac do koncertu - mozesz zaczynac protest juz dzis....Slav The Great pisze:a gdzie Wasted Years?!Jak go nie bedzie to po koncercie ide do domu w ramach prostestu!![]()
poczekaj do next trasy bedzie na 100%Slav The Great pisze:a gdzie Wasted Years?!Jak go nie bedzie to po koncercie ide do domu w ramach prostestu!![]()
a ja myśle ze będzie z 5 piosenek nie z Early Years , cuś mi sie tak zdaje
Znajac "obiecanki" Maidenow to moze byc nawet i 5 kawalkow nie z Early Years, ale raczej nie bedzie to "Wasted years"RycerzHeavyMetalu pisze:a ja myśle ze będzie z 5 piosenek nie z Early Years , cuś mi sie tak zdaje
- likipiki
- -#Lord of the flies

Children Of The Damned
z tym utworem wiąże wielkie nadzieje
z tym utworem wiąże wielkie nadzieje
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Chyba za dlugi ten set jednak napisalem, ze 2-3 utwory pewnie odpadna. Co nie zmienia faktu ze po ostatnich 16-17 utworowych trasach 19-20 utworow to bedzie sporo
I to same mega hiciory - boje sie ze nie wyrobie na koncercie 
A setliste poznamy pewnie w sobte
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja się chyba za SMSy z Pragi nie wypłacę, bo dużo osób chce żebym im seta wysyłał, hehe
oczywiście na forum też będzie
oczywiście na forum też będzie
nie polecam nikomu znania seta , wiem sam po sobie we Wrocku ,to zabawa gorsza o 20 % ,bo nie ma tych niespodzianek itd.
Ja w każdym razie na 100% nie chce znać seta.
Ja w każdym razie na 100% nie chce znać seta.
ja też nie chcę nigdy znać, ale nie wytrzymałem ani razu
teraz nie mam szans znać czegokolwiek, super
teraz nie mam szans znać czegokolwiek, super
Ja na poprzednich dwoch koncertach chcialem znac set i go znalem ale teraz za cholere nie bede znal bo po pierwsze nie chce a po drugie w piatek przed koncertem wyjezdzam wiec nie bede mial neta
bedzie niespodzianka wiec piekna zabawa