Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
Ja też dostałem ulotki. Mogę wysłać mniejsze partie kilku chętnym osobom - do rozdania przed Rammstein'em i Metalmanią.
Może to poza tematem ale jak wygląda takowa ulotka??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tekturka - miniaturowa wersja znanego nam plakatu.Piwowarus pisze:Może to poza tematem ale jak wygląda takowa ulotka??
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

WICKER MAN pisze:Ja też dostałem ulotki. Mogę wysłać mniejsze partie kilku chętnym osobom - do rozdania przed Rammstein'em i Metalmanią.
No Kurde ja juz zaczynam sie powoli martwic bo jeszcze nie dostalem przesylki
- Slav The Great
- -#Prisoner

Jestem z Katowic,dokładniej Dabrowka Mała.Chetnie zajme sie ulotkami.Na Rammsteina oraz na MM nie ide wiec moge postac przed i porozdawac.Jak cos to napiszcie mi PM.
ja chętnie zajme się plakatami i ulotkami
wrocław
wrocław
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tych z Was, którzy chcą rozdawać ulotki przed koncertami w Spodku (21/02 - Rammstein, 12/03 - Metalmania) oraz ewentualnie mniejszymi koncertami klubowymi (głównie Śląsk - rock/metal) proszę o kontakt na adres: wickerman@interia.pl - temat "Ulotki"
Podajcie swoje: nick na forum, imię, nazwisko, adres i koncerty, na których moglibyście zająć się ulotkami.
Najlepiej, żebyście wciągnęli w akcję innych Sanktuarian - przy okazji moglibyście się poznać.

Czekam na Wasze zgłoszenia! :beer
Podajcie swoje: nick na forum, imię, nazwisko, adres i koncerty, na których moglibyście zająć się ulotkami.
Najlepiej, żebyście wciągnęli w akcję innych Sanktuarian - przy okazji moglibyście się poznać.
Czekam na Wasze zgłoszenia! :beer
a ci którzy nie idą na żadne koncerty ? :/ 
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

WITAM!!!! Dzisiaj nareszcie otrzymalem paczke od Mystica (ok 1000 ulotek) Wszyscy ktorzy chca wziasc udzial w akcji i poczuc ze biora udzial w czyms "wielkim"
niech pisza do mnie na maila sajmon-19@o2.pl lub na gg: 2834703 tak zebym wiedzial na ile osob podzielic!!!! Spotkanie zwiazane juz z rozdaniem ulotek proponuje w dzien koncertu czyli 21 lutego w poniedzialek o godz 14 pod Spodkiem a dokladniej pod Bilboardem Rammsteina!!! Chetnym rozdam ulotki i wezmiemy sie do roboty!!!
:rocx
ja moglbym porozdawac ulotki w rawiczu (prawie dolny slask) np. w mojej "prawie metalowej"* szkole oraz w innych miejscach, pytalem sie juz w muzyczym i nie ma problemu zeby zostawic troche ich tam wiec jak co to prosze o konktakt kubush-666@o2.pl albo gg 7460101
* bo tam prawie same metale chodza a kto nie metal to zaraz jest nawracany na ciemna strone mocy \m/
* bo tam prawie same metale chodza a kto nie metal to zaraz jest nawracany na ciemna strone mocy \m/
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie musisz wchodzić na koncert - chodzi o to, żeby stać przed klubem/halą i dawać ulotki wchodzącym - czyli potencjalnej publiczności na Maiden (dlatego interesują nas koncerty rockowe i metalowe).tremayne pisze:a ci którzy nie idą na żadne koncerty ? :/
Ale dla tych, którzy chcą pomóc, ale nie mogą zająć się dystrybucją ulotek, zostają jeszcze plakaty - jednak to dopiero w marcu.
no! przynajmniej będzie ciepło 
WICKER MAN ale ja nie będe jechać specjalnie z wrocka pod kocert rammsteina zeby ulotki rozdawać
mogę się tym zająć normalnie tj. mam zamiar np. zrobić koszulkę z farb do tkanin i być chodzącą reklamą
mogę się tym zająć normalnie tj. mam zamiar np. zrobić koszulkę z farb do tkanin i być chodzącą reklamą
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie musisz jechać na Rammstein - ewentualnie mogą być jakieś imprezy we Wrocławiu (co się u Was szykuje?tremayne pisze:WICKER MAN ale ja nie będe jechać specjalnie z wrocka pod kocert rammsteina zeby ulotki rozdawać![]()
Ale tak jak mówię - ulotki są tylko dla nielicznych - wiadomo, że nie każdy ma możliwość rozdać je przed wytypowanymi koncertami. Dla reszty chętnych będą plakaty - szczegóły za jakiś czas.
we Wrocku będzie Morbid Angel, ale nie pamiętam daty
niestety nie jadę,ale to tak btw
niestety nie jadę,ale to tak btw
No to czekamy na plakaty hehe 
Na szczęście do marca już nei daleko
bo kurcze chciałbym coś pożytecznego zrobić
Pozdrawiam :beer
Na szczęście do marca już nei daleko
bo kurcze chciałbym coś pożytecznego zrobić
Pozdrawiam :beer
Wiem że to nie najlepszytemat na coś takiego ale powiem.
Co myślicie, żeby stworzyć vlepki i inne naklejki?? Plakaty są często zasłaniane przez inne plakaty (lub zrywane do czyjejś kolekcji
), a taka mała naklejka jest praktycznie nie do zdarcia i można ją nakleić pratycznie wszędzie - autobusie, przystanku, budce telefonicznej.
Co myślicie, żeby stworzyć vlepki i inne naklejki?? Plakaty są często zasłaniane przez inne plakaty (lub zrywane do czyjejś kolekcji
- Slav The Great
- -#Prisoner

Cos w stylu KULTu?Mogłoby sie udac,ale na to potrzeba pieniedzy.Piwowarus pisze:Wiem że to nie najlepszytemat na coś takiego ale powiem.
Co myślicie, żeby stworzyć vlepki i inne naklejki?? Plakaty są często zasłaniane przez inne plakaty (lub zrywane do czyjejś kolekcji), a taka mała naklejka jest praktycznie nie do zdarcia i można ją nakleić pratycznie wszędzie - autobusie, przystanku, budce telefonicznej.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, to akurat nie jest zbyt legalne, a poza tym mniej rzuca się w oczy... Zresztą wiadomo, że chcemy dotrzeć do osób, które stanowią potencjalną widownię - u nas nie każdy pójdzie na Maiden tak chętnie jak np. na U2... Więc na razie planujemy tylko ulotki przed koncertami z gatunku rock/metal oraz oczywiście plakaty - wiadomo, że zawsze część zostanie zniszczona, ale to one są najbardziej widoczne.Piwowarus pisze:Wiem że to nie najlepszytemat na coś takiego ale powiem.
Co myślicie, żeby stworzyć vlepki i inne naklejki?? Plakaty są często zasłaniane przez inne plakaty (lub zrywane do czyjejś kolekcji), a taka mała naklejka jest praktycznie nie do zdarcia i można ją nakleić pratycznie wszędzie - autobusie, przystanku, budce telefonicznej.
Wszyscy chętni do pomocy przy rozdawaniu ulotek (21 lutego - Rammstein i 12 marca - Metalmania) proszeni są o kontakt z Iron_Simon'em i Man_Of_The_Edge - to oni zorganizują jakieś spotkanie, aby przekazać Wam porcje ulotek.