Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Tekturka - miniaturowa wersja znanego nam plakatu.Może to poza tematem ale jak wygląda takowa ulotka??

Ja też dostałem ulotki. Mogę wysłać mniejsze partie kilku chętnym osobom - do rozdania przed Rammstein'em i Metalmanią.

Nie musisz wchodzić na koncert - chodzi o to, żeby stać przed klubem/halą i dawać ulotki wchodzącym - czyli potencjalnej publiczności na Maiden (dlatego interesują nas koncerty rockowe i metalowe).a ci którzy nie idą na żadne koncerty ? :/

Nie musisz jechać na Rammstein - ewentualnie mogą być jakieś imprezy we Wrocławiu (co się u Was szykuje?WICKER MAN ale ja nie będe jechać specjalnie z wrocka pod kocert rammsteina zeby ulotki rozdawać![]()
mogę się tym zająć normalnie tj. mam zamiar np. zrobić koszulkę z farb do tkanin i być chodzącą reklamą

Cos w stylu KULTu?Mogłoby sie udac,ale na to potrzeba pieniedzy.Wiem że to nie najlepszytemat na coś takiego ale powiem.
Co myślicie, żeby stworzyć vlepki i inne naklejki?? Plakaty są często zasłaniane przez inne plakaty (lub zrywane do czyjejś kolekcji), a taka mała naklejka jest praktycznie nie do zdarcia i można ją nakleić pratycznie wszędzie - autobusie, przystanku, budce telefonicznej.

Cóż, to akurat nie jest zbyt legalne, a poza tym mniej rzuca się w oczy... Zresztą wiadomo, że chcemy dotrzeć do osób, które stanowią potencjalną widownię - u nas nie każdy pójdzie na Maiden tak chętnie jak np. na U2... Więc na razie planujemy tylko ulotki przed koncertami z gatunku rock/metal oraz oczywiście plakaty - wiadomo, że zawsze część zostanie zniszczona, ale to one są najbardziej widoczne.Wiem że to nie najlepszytemat na coś takiego ale powiem.
Co myślicie, żeby stworzyć vlepki i inne naklejki?? Plakaty są często zasłaniane przez inne plakaty (lub zrywane do czyjejś kolekcji), a taka mała naklejka jest praktycznie nie do zdarcia i można ją nakleić pratycznie wszędzie - autobusie, przystanku, budce telefonicznej.
Wróć do „29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów @ Stadion Śląski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości