hehe moim zdaniem są ważniejsze sprawy niż ten browar, ale to tylko moje zdanie i mogę się mylić :rocxartoor pisze:A może by tak wysłać do Mystica jakieś oficjalne pytanie o piwo? To wbrew pozorom bardzo ważna rzecz, może i najważniejsza. Jak nie będzie no to kicha. Ja nie mam zamiaru płacić 7 zł za kubek coli, której zresztą nie lubię.
Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
_Sand_man_
- -#Invader

Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
co nie zmienia faktu, że browar jest ważny_Sand_man_ pisze:hehe moim zdaniem są ważniejsze sprawy niż ten browar, ale to tylko moje zdanie i mogę się mylić :rocxartoor pisze:A może by tak wysłać do Mystica jakieś oficjalne pytanie o piwo? To wbrew pozorom bardzo ważna rzecz, może i najważniejsza. Jak nie będzie no to kicha. Ja nie mam zamiaru płacić 7 zł za kubek coli, której zresztą nie lubię.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok. Spytam się o piwo. :beerartoor pisze:A może by tak wysłać do Mystica jakieś oficjalne pytanie o piwo? To wbrew pozorom bardzo ważna rzecz, może i najważniejsza. Jak nie będzie no to kicha. Ja nie mam zamiaru płacić 7 zł za kubek coli, której zresztą nie lubię.
-
El Dorado
niestety Mystic Festival raczej nie będzie filmowany 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To było do przewidzenia. A nawet jeśli będzie to nie ma co liczyć na zarejestrowanie występu Maiden - prędzej polskich zespołów czy Dragonforce.tobink pisze:niestety Mystic Festival raczej nie będzie filmowany
DVD Dragonforce to chyba na złotych płytach będzie chodzić
trzeba liczyć na porządny boot, niech się zajmie tym jakiś spec
trzeba liczyć na porządny boot, niech się zajmie tym jakiś spec
Witam
Pisałem do MYSTICA (art@mystic.com.pl)
Oto treść maila, chyba was zainteresuje :-)
Witaj
To juz jest pełna lista
ROZKŁAD :
Iron Maiden - 21:30
Nightwish 19:30
Kreator - 18
Behemoth 16:45
Primal Fear 15:45
Frontside 15.00
Dragonforce : 14:15
Otwarcie Bram : godzina 12
Jeżeli chodzi o filmowanie to zależy to tylko od Iron Maiden a więc nic nie mogę potwierdzić
Pozdrawiam
Łukasz/Mystic Prod.
Czyli kwestia nagrania video jest otwarta.
MOKULSKI
Pisałem do MYSTICA (art@mystic.com.pl)
Oto treść maila, chyba was zainteresuje :-)
Witaj
To juz jest pełna lista
ROZKŁAD :
Iron Maiden - 21:30
Nightwish 19:30
Kreator - 18
Behemoth 16:45
Primal Fear 15:45
Frontside 15.00
Dragonforce : 14:15
Otwarcie Bram : godzina 12
Jeżeli chodzi o filmowanie to zależy to tylko od Iron Maiden a więc nic nie mogę potwierdzić
Pozdrawiam
Łukasz/Mystic Prod.
Czyli kwestia nagrania video jest otwarta.
MOKULSKI
Ostatnio zmieniony śr kwie 20, 2005 12:40 am przez MOKULSKI, łącznie zmieniany 1 raz.
późno się skończy
Kreator za dnia
no i wcześnie trzeba wbić pod stadion, a po Pradze będzie troszkę ciężko...ale co tam
Kreator za dnia
no i wcześnie trzeba wbić pod stadion, a po Pradze będzie troszkę ciężko...ale co tam
hm myslałem że raczej koło 13 te bramy otworzą
ja bede koło 12 w Chorzowie, mam nadzieję ze sie uda to jakoś zgrać z tym odbiorem opasek, prawda WICKER?? :beer
12 to trochę wcześnie ale może rozkład się jeszcze zmieni skoro nie zamieścili go na oficjalnej stronie. I tak się cieszę, że wysłali mi to co mieli :-).
To mój pierwszy koncert MAIDENÓW (miałem iść na "Gimme Ed..." ale biletów brakło - dlatego bilet do Chorzowa nabyłem odpowiednio wcześniej :-))
To mój pierwszy koncert MAIDENÓW (miałem iść na "Gimme Ed..." ale biletów brakło - dlatego bilet do Chorzowa nabyłem odpowiednio wcześniej :-))
-
Deleted User 1309
Tego to akurat mozna było być pewnymKreator za dnia
Ale ze dostał tylko 15 minut wiecej od Behemotha hmmm
Według mnie to za wcześnie spodziewałem sie że bramy otworzą o 14:00
a wszystko zacznie sie gdzieś k/16:00 ale cuż trzeba będzie być na wszystkich zespołach
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :solo :beer :rocx
a wszystko zacznie sie gdzieś k/16:00 ale cuż trzeba będzie być na wszystkich zespołach
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :solo :beer :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że się uda.Pink pisze:hm myslałem że raczej koło 13 te bramy otworząja bede koło 12 w Chorzowie, mam nadzieję ze sie uda to jakoś zgrać z tym odbiorem opasek, prawda WICKER?? :beer
Poinformuję Was co i jak kiedy sam dostanę jakieś szczegółowe info...
Rozpiska była łatwa do przewidzenia.
no racja, to było do przewidzeniaMareq555 pisze:Tego to akurat mozna było być pewnymKreator za dnia![]()
Ale ze dostał tylko 15 minut wiecej od Behemotha hmmm
ale w praktyce oni bedą grali dłużej od Behemotha, bo pewnie wnoszenie sprzętu Kreatora będzie dłuższe i Behemoth zagra niecałą godzinę, a jak się mylę to żadna strata, Behemoth zespół bardzo dobry
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Rozpiska jeszcze nie jest pewna więc coś może ulec zmianie...
Przynajmiej zauważyli, że wejście ludzi trochę trwa i dali aż 2h15min na wejście. Chociaż i tak pewnie otworzą o 12.30
No dość wcześnie sie wszystko zaczyna. Może się jeszcze coś zmieni...
question:
jesli zdobede ta opaske, moge sie ulotnic ze stadionu i wbic samym wieczorem na ten sektor? to by bylo optymalne.. : ]
jesli zdobede ta opaske, moge sie ulotnic ze stadionu i wbic samym wieczorem na ten sektor? to by bylo optymalne.. : ]
Pijesz? Nie pisz.
-
El Dorado
ojj chyba nieVansyk pisze:question:
Pijesz? Nie pisz.