PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!

Post autor: Piwowarus »

Gdyby brakowało by wam osób to jestem chętny. Podajcie tylko jakieś bardziej dokładne info.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Wiśnia pisze:A ja wciąż czekam na plakaty... Jak wysyłałeś mój adres to mówili mniej więcej kiedy dojdą Wicker?
Chyba wysłali. Mogę się upewnić. A patrzyłeś czy na poczcie nie mają? Nie zawsze zostawiają awizo... :?
wyzwolony pisze:krakow cos milczy...

macie chlopaki jakies klejenie tutaj w kraku? ile wam tego przyszlo i kiedy chcecie to wieszac?
Jajco dostał chyba 50 plakatów... Właśnie, daj nam znać co z nimi. :)
Mystic ma już w Krakowie swoich innych ludzi od plakatów więc na razie nie będziemy tam mieli za dużo roboty choć kto wie. ;)
Czaro pisze:Wicher ty się nie chwal, tylko rusz dupę do klejenia. Ja juz drugi dzień czekam na info kiedy ruszamy
Zaczynamy góra za kilka dni. Dam Ci znać na priv co i jak. Na razie muszę kupić gdzieś jakiś klej - co w końcu polecacie? :)
Sokrates
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Sokrates »

Wyzwolony , (to ja Raf.) twojej siostrze dałem nr.tele do kolesia co ma plakaty - powinna ci przekazać, (zapewne teraz jak to piszę to już wieszacie ale co tam).
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jajco »

wyzwolony pisze:krakow cos milczy...

macie chlopaki jakies klejenie tutaj w kraku? ile wam tego przyszlo i kiedy chcecie to wieszac?
Jajco dostał chyba 50 plakatów... Właśnie, daj nam znać co z nimi. :)
Mystic ma już w Krakowie swoich innych ludzi od plakatów więc na razie nie będziemy tam mieli za dużo roboty choć kto wie. ;)
[/quote]
Kraków mnie zawiódł. Zostałem sam na placu boju dziś zdążyłem rozwiesić 15. W niedziele z Michciem kleimy dalej nie jest tego duzo zostalo 31 plakatów. Miejsca wybrałem takie żeby był tam jak największy ruch więc myślę, że plakaty będą dobrze widoczne. Zobaczymy ile będą wisieć.
Czaro
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Czaro »

WICKER MAN pisze:muszę kupić gdzieś jakiś klej - co w końcu polecacie? :)
byłem ostatnio w Praktikerze i oglądałem te kleje. Intuicja mi podpowiada że ten Henkela ( chyba w zielonym opakowaniu) o zwiększonej sile klejenia będzie ok :twisted:
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

Czaro pisze:
WICKER MAN pisze:muszę kupić gdzieś jakiś klej - co w końcu polecacie? :)
byłem ostatnio w Praktikerze i oglądałem te kleje. Intuicja mi podpowiada że ten Henkela ( chyba w zielonym opakowaniu) o zwiększonej sile klejenia będzie ok :twisted:
Mówisz Henkel w zielonym opakowaniu
następnym razem taki nabęde
o ile dostane taki :D
UP THE IRONS!! :solo
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

jajco pisze:Kraków mnie zawiódł. Zostałem sam na placu boju dziś zdążyłem rozwiesić 15. W niedziele z Michciem kleimy dalej nie jest tego duzo zostalo 31 plakatów. Miejsca wybrałem takie żeby był tam jak największy ruch więc myślę, że plakaty będą dobrze widoczne. Zobaczymy ile będą wisieć.
Nikt z Kraka się z Tobą nie skontaktował? :shock: Faktycznie wstydźcie się, Krakowianie... :roll: :P
Cóż, powodzenia! :rocx
Czaro pisze:byłem ostatnio w Praktikerze i oglądałem te kleje. Intuicja mi podpowiada że ten Henkela ( chyba w zielonym opakowaniu) o zwiększonej sile klejenia będzie ok :twisted:
Ok... Możemy go wypróbować. To jeśli znowu gdzieś byś go zobaczył to możesz ewentualnie go kupić, albo ja spróbuję go gdzieś dostać zaraz po świętach. :)
Sokrates
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Sokrates »

Nikt z Kraka się z Tobą nie skontaktował? :shock: Faktycznie wstydźcie się, Krakowianie... :roll: :P

Ej no sorki ale w piątek ja niemiałem naprawdę czasu,a nr.tele do Jajco powinien dostać wyzwolony więc niewiem o co biega (czy niezadzwonił czy mu siostra nieprzekazała).W każdym razie sorki że niemogłem pomóc.
jajco
-#Trooper
-#Trooper

WICKER MAN pisze:
jajco pisze:Kraków mnie zawiódł. Zostałem sam na placu boju dziś zdążyłem rozwiesić 15. W niedziele z Michciem kleimy dalej nie jest tego duzo zostalo 31 plakatów. Miejsca wybrałem takie żeby był tam jak największy ruch więc myślę, że plakaty będą dobrze widoczne. Zobaczymy ile będą wisieć.
Nie no zgłosili się ale później wycofali. Zostałem wczoraj sam, bo Michcio też nie mógł w końcu, ale w niedzielę ruszam z nim znów żeby dokleić jeszcze to co zostało może nawet dziś troche pokleję sam ale to się jeszcze okaże jak będę stał z czasem. Więc jak na razie w Krakowie robię tylko ja :( (ach ta samotność) ale w niedz dochodzi Michcio i pójdzie sprawniej.
Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Andzia »

NO jajco ja sie zgłaszałam do ciebie na gg ale nie raczyłeś odpisać. Więc Wickera spytałam jak to jest. No i on mi napisał ze kolejna partei plakatów mi przyśle. Swoja droga Jakos nie widze żeby wisiały te plakaty przynajniej na odcinkach po których sie poruszam.

Jak coś to ja służe pomoca, powiedzcie tylko gdzie i o której sie umawiacie a w miare możliwości postaram się być.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Patrz Jajco - koleżanka tak ładnie Cię prosi i aż się pali do pomocy - nie możesz pozostać obojętny! :D Miłego plakatowania... :twisted: :wink:

Jak już uporacie się z tą partią to możecie dostać kolejną...
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Andzia pisze:NO jajco ja sie zgłaszałam do ciebie na gg ale nie raczyłeś odpisać. Więc Wickera spytałam jak to jest. No i on mi napisał ze kolejna partei plakatów mi przyśle. Swoja droga Jakos nie widze żeby wisiały te plakaty przynajniej na odcinkach po których sie poruszam.

Jak coś to ja służe pomoca, powiedzcie tylko gdzie i o której sie umawiacie a w miare możliwości postaram się być.
Przykro mi na gg nic nie dostałem. Jest to wątpliwe urządzenie jeżeli chodzi o pozostawianie wiadomosci jak ktoś jest niedostępny zreszta w końcu się dziś dogadaliśmy i sama stwierdziłaś że piszesz się tylko na drugie uderzenie. To ze ich nie widzisz to nie moja wina wisi ich 15 na Woli Duchackiej, ul Konopnickiej (miedzy mostem Grunwaldzkim i Jubilatem) i na placu inwalidów. jezeli mi sie uda z Michciem skontaktowac to jutro reszta
Awatar użytkownika
Johnny
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Johnny »

Jest już coś wiadomo, jeśli chodzi o termin partii plakatów do mnie??? A z klejem jakoś sobie poradzimy :)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Jajco --> umówcie się jakoś z Andzią i wspólnie poplakatujcie. Zawsze szybciej Wam pójdzie. :)

Johnny --> Za kilka dni będzie coś wiadomo... Dam Wam znać na forum.
Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Andzia »

Jajco---> Dobra, jakos nam nie wyszło to umawianie się. Masz racje. Najlepiej sie wymienic numerami komórek i jak coś to sms. Bo ja i ty pewnie też nie zawsze jestes na gg.
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Kraków juz zaplakatowany tyle ile mozna było. Właściwie zrobiłem to praca własnych rąk i nóg teraz działka Michcia tzn 10 plakatów na UJ i AGH. Czekamy na dalsze dostawy i mam nadzieję, że wtedy będzie więcej chetnych do pomocy, bo samemu to tak aż przykro wiedząc, że sa ludzie którzy mogliby pomóc.
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

dygresja ==> na spodku wisi billboard na mystic :) z supportami itp. śliczno :D
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

S1MON pisze:dygresja ==> na spodku wisi billboard na mystic :) z supportami itp. śliczno :D
Kto walnie fotkę? :twisted: :P Super, że Mystic zabrał się na serio za promocję - jest jeszcze szansa na przekonanie nawet kilku tysięcy osób do wyjazdu... :twisted: :rocx
Ironkos
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Ironkos »

WICKER MAN pisze:
S1MON pisze:dygresja ==> na spodku wisi billboard na mystic :) z supportami itp. śliczno :D
Kto walnie fotkę? :twisted: :P Super, że Mystic zabrał się na serio za promocję - jest jeszcze szansa na przekonanie nawet kilku tysięcy osób do wyjazdu... :twisted: :rocx
Dokladnie! :D ludzie zobacza, ze to duze wydarzenie, a nie jakis tam maly nic nie znaczacy koncercik :) (a ostatnio sie juz zastanawialem czemu na spodku wisial bilboard metalliki, a mystica nie wisi :P )

ps:podpisuje sie pod prosba o fotke, bo szkoda mi 3 zl na autobus :P
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

A będą plakaty dla mniejszych miast(JG?)Bo z tego co widzę to wielu ludzi nie mających dostępu do netu nie wie nawet o DVD Early Days a co dopiero o gigu :shock:
ODPOWIEDZ