PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Gdyby brakowało by wam osób to jestem chętny. Podajcie tylko jakieś bardziej dokładne info.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba wysłali. Mogę się upewnić. A patrzyłeś czy na poczcie nie mają? Nie zawsze zostawiają awizo...Wiśnia pisze:A ja wciąż czekam na plakaty... Jak wysyłałeś mój adres to mówili mniej więcej kiedy dojdą Wicker?
Jajco dostał chyba 50 plakatów... Właśnie, daj nam znać co z nimi.wyzwolony pisze:krakow cos milczy...
macie chlopaki jakies klejenie tutaj w kraku? ile wam tego przyszlo i kiedy chcecie to wieszac?
Mystic ma już w Krakowie swoich innych ludzi od plakatów więc na razie nie będziemy tam mieli za dużo roboty choć kto wie.
Zaczynamy góra za kilka dni. Dam Ci znać na priv co i jak. Na razie muszę kupić gdzieś jakiś klej - co w końcu polecacie?Czaro pisze:Wicher ty się nie chwal, tylko rusz dupę do klejenia. Ja juz drugi dzień czekam na info kiedy ruszamy
Wyzwolony , (to ja Raf.) twojej siostrze dałem nr.tele do kolesia co ma plakaty - powinna ci przekazać, (zapewne teraz jak to piszę to już wieszacie ale co tam).
Jajco dostał chyba 50 plakatów... Właśnie, daj nam znać co z nimi.wyzwolony pisze:krakow cos milczy...
macie chlopaki jakies klejenie tutaj w kraku? ile wam tego przyszlo i kiedy chcecie to wieszac?
Mystic ma już w Krakowie swoich innych ludzi od plakatów więc na razie nie będziemy tam mieli za dużo roboty choć kto wie.
[/quote]
Kraków mnie zawiódł. Zostałem sam na placu boju dziś zdążyłem rozwiesić 15. W niedziele z Michciem kleimy dalej nie jest tego duzo zostalo 31 plakatów. Miejsca wybrałem takie żeby był tam jak największy ruch więc myślę, że plakaty będą dobrze widoczne. Zobaczymy ile będą wisieć.
byłem ostatnio w Praktikerze i oglądałem te kleje. Intuicja mi podpowiada że ten Henkela ( chyba w zielonym opakowaniu) o zwiększonej sile klejenia będzie okWICKER MAN pisze:muszę kupić gdzieś jakiś klej - co w końcu polecacie?
Mówisz Henkel w zielonym opakowaniuCzaro pisze:byłem ostatnio w Praktikerze i oglądałem te kleje. Intuicja mi podpowiada że ten Henkela ( chyba w zielonym opakowaniu) o zwiększonej sile klejenia będzie okWICKER MAN pisze:muszę kupić gdzieś jakiś klej - co w końcu polecacie?
następnym razem taki nabęde
o ile dostane taki
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nikt z Kraka się z Tobą nie skontaktował?jajco pisze:Kraków mnie zawiódł. Zostałem sam na placu boju dziś zdążyłem rozwiesić 15. W niedziele z Michciem kleimy dalej nie jest tego duzo zostalo 31 plakatów. Miejsca wybrałem takie żeby był tam jak największy ruch więc myślę, że plakaty będą dobrze widoczne. Zobaczymy ile będą wisieć.
Cóż, powodzenia! :rocx
Ok... Możemy go wypróbować. To jeśli znowu gdzieś byś go zobaczył to możesz ewentualnie go kupić, albo ja spróbuję go gdzieś dostać zaraz po świętach.Czaro pisze:byłem ostatnio w Praktikerze i oglądałem te kleje. Intuicja mi podpowiada że ten Henkela ( chyba w zielonym opakowaniu) o zwiększonej sile klejenia będzie ok
Nikt z Kraka się z Tobą nie skontaktował?
Faktycznie wstydźcie się, Krakowianie...
Ej no sorki ale w piątek ja niemiałem naprawdę czasu,a nr.tele do Jajco powinien dostać wyzwolony więc niewiem o co biega (czy niezadzwonił czy mu siostra nieprzekazała).W każdym razie sorki że niemogłem pomóc.
Ej no sorki ale w piątek ja niemiałem naprawdę czasu,a nr.tele do Jajco powinien dostać wyzwolony więc niewiem o co biega (czy niezadzwonił czy mu siostra nieprzekazała).W każdym razie sorki że niemogłem pomóc.
Nie no zgłosili się ale później wycofali. Zostałem wczoraj sam, bo Michcio też nie mógł w końcu, ale w niedzielę ruszam z nim znów żeby dokleić jeszcze to co zostało może nawet dziś troche pokleję sam ale to się jeszcze okaże jak będę stał z czasem. Więc jak na razie w Krakowie robię tylko jaWICKER MAN pisze:Nikt z Kraka się z Tobą nie skontaktował?jajco pisze:Kraków mnie zawiódł. Zostałem sam na placu boju dziś zdążyłem rozwiesić 15. W niedziele z Michciem kleimy dalej nie jest tego duzo zostalo 31 plakatów. Miejsca wybrałem takie żeby był tam jak największy ruch więc myślę, że plakaty będą dobrze widoczne. Zobaczymy ile będą wisieć.Faktycznie wstydźcie się, Krakowianie...
![]()
![]()
NO jajco ja sie zgłaszałam do ciebie na gg ale nie raczyłeś odpisać. Więc Wickera spytałam jak to jest. No i on mi napisał ze kolejna partei plakatów mi przyśle. Swoja droga Jakos nie widze żeby wisiały te plakaty przynajniej na odcinkach po których sie poruszam.
Jak coś to ja służe pomoca, powiedzcie tylko gdzie i o której sie umawiacie a w miare możliwości postaram się być.
Jak coś to ja służe pomoca, powiedzcie tylko gdzie i o której sie umawiacie a w miare możliwości postaram się być.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Patrz Jajco - koleżanka tak ładnie Cię prosi i aż się pali do pomocy - nie możesz pozostać obojętny!
Miłego plakatowania...
Jak już uporacie się z tą partią to możecie dostać kolejną...
Jak już uporacie się z tą partią to możecie dostać kolejną...
Przykro mi na gg nic nie dostałem. Jest to wątpliwe urządzenie jeżeli chodzi o pozostawianie wiadomosci jak ktoś jest niedostępny zreszta w końcu się dziś dogadaliśmy i sama stwierdziłaś że piszesz się tylko na drugie uderzenie. To ze ich nie widzisz to nie moja wina wisi ich 15 na Woli Duchackiej, ul Konopnickiej (miedzy mostem Grunwaldzkim i Jubilatem) i na placu inwalidów. jezeli mi sie uda z Michciem skontaktowac to jutro resztaAndzia pisze:NO jajco ja sie zgłaszałam do ciebie na gg ale nie raczyłeś odpisać. Więc Wickera spytałam jak to jest. No i on mi napisał ze kolejna partei plakatów mi przyśle. Swoja droga Jakos nie widze żeby wisiały te plakaty przynajniej na odcinkach po których sie poruszam.
Jest już coś wiadomo, jeśli chodzi o termin partii plakatów do mnie??? A z klejem jakoś sobie poradzimy 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jajco --> umówcie się jakoś z Andzią i wspólnie poplakatujcie. Zawsze szybciej Wam pójdzie. 
Johnny --> Za kilka dni będzie coś wiadomo... Dam Wam znać na forum.
Johnny --> Za kilka dni będzie coś wiadomo... Dam Wam znać na forum.
Jajco---> Dobra, jakos nam nie wyszło to umawianie się. Masz racje. Najlepiej sie wymienic numerami komórek i jak coś to sms. Bo ja i ty pewnie też nie zawsze jestes na gg.
Kraków juz zaplakatowany tyle ile mozna było. Właściwie zrobiłem to praca własnych rąk i nóg teraz działka Michcia tzn 10 plakatów na UJ i AGH. Czekamy na dalsze dostawy i mam nadzieję, że wtedy będzie więcej chetnych do pomocy, bo samemu to tak aż przykro wiedząc, że sa ludzie którzy mogliby pomóc.
dygresja ==> na spodku wisi billboard na mystic
z supportami itp. śliczno 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kto walnie fotkę?S1MON pisze:dygresja ==> na spodku wisi billboard na mysticz supportami itp. śliczno
Dokladnie!WICKER MAN pisze:Kto walnie fotkę?S1MON pisze:dygresja ==> na spodku wisi billboard na mysticz supportami itp. śliczno
![]()
Super, że Mystic zabrał się na serio za promocję - jest jeszcze szansa na przekonanie nawet kilku tysięcy osób do wyjazdu...
:rocx
ps:podpisuje sie pod prosba o fotke, bo szkoda mi 3 zl na autobus
-
Deleted User 357
A będą plakaty dla mniejszych miast(JG?)Bo z tego co widzę to wielu ludzi nie mających dostępu do netu nie wie nawet o DVD Early Days a co dopiero o gigu