nie martw się..ja zrobilem zamieszanie, ze mnie nie bedzie i teraz juz nikt sie i na mnie nie cieszy
Spotkanie Ekipy sanktuarium przed koncertem Chainsaw w Mega
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkanie Ekipy sanktuarium przed koncertem Chainsaw w Mega
S1 będzie 
nie martw się..ja zrobilem zamieszanie, ze mnie nie bedzie i teraz juz nikt sie i na mnie nie cieszy
a o której ja będe 
Hyh, tego to juz nikt nie wiem, ale będe dzwonić pewno żeby mnie odebrać spod mega albo skądś, ale nie mam pojęcia o której. A moze ta cała szopka skończy się przed 17 i będe pod pkp

Hyh, tego to juz nikt nie wiem, ale będe dzwonić pewno żeby mnie odebrać spod mega albo skądś, ale nie mam pojęcia o której. A moze ta cała szopka skończy się przed 17 i będe pod pkp
Raff sardeńko, jak się tylko zjawisz, to czy Tobie się naprwade wydaje że my Cie puścimy1) czy będę mógł zostac (bede wiedzial jutro rano)
2) czy będzie mi się chciało Razz (to będę wiedzial po koncercie)
niestrasz go bo nieprzyjedzieEvE pisze:Raff sardeńko, jak się tylko zjawisz, to czy Tobie się naprwade wydaje że my Cie puścimy Laughing Question
już nie mam tu najwięcej postów

Hm, no...na to liczęRaff sardeńko, jak się tylko zjawisz, to czy Tobie się naprwade wydaje że my Cie puścimy
postaram się w sumie zostać do rana...chociaż wizja 4 godzin w łóżku przed lekcjami jest bardziej zachęcająca od wizji lekcji zaraz po wyjściu z dworca
a to całe spotkanie z wieprzkiem Anno chyba kolo 17 się skończy...no chyba, że opieka musi dluzej siedziec :]
ja tam juz mowilem kiedys, ze sie niczego nie bojeSzajba pisze:niestrasz go bo nieprzyjedzie
bo zdzicha nie widzialesWrath pisze:ja tam juz mowilem kiedys, ze sie niczego nie boje Cool

oj zaufaj cioci Ewie i wierz mi że poważnie lepiej bez spania. Kryzys będzie dopiero po muzeum czy gdzie tam idziesz. I nie pisze tego, bo chcę żebyś został, ale wiem jak jest, serioWrath pisze:postaram się w sumie zostać do rana...chociaż wizja 4 godzin w łóżku przed lekcjami jest bardziej zachęcająca od wizji lekcji zaraz po wyjściu z dworca![]()
ja tak liczę, no bo ile może trwac pare zdjęc, autografy i w ogóle. A Ty skąd takie rzeczy wieszWrath pisze:a to całe spotkanie z wieprzkiem Anno chyba kolo 17 się skończy...no chyba, że opieka musi dluzej siedziec :]
sie czyta forumEvE pisze:A Ty skąd takie rzeczy wiesz
:closedEvE pisze:I nie pisze tego, bo chcę żebyś został
foch :/
Tu nic nie bylo 
Ostatnio zmieniony czw lis 23, 2006 11:09 pm przez Kro, łącznie zmieniany 1 raz.
tez chce foto z grafem :> wez tego hurtowe ilosci w ogole...pomyslimy :>
nie bo wszyscy nagle mnie poprosza 
EDIT
Dziiissss
EDIT
Dziiissss
sie skacze, sie biega, sie gra, sie ma, prawda Rafffffff ?EvE pisze:A Ty skąd takie rzeczy wiesz Razz?
tak wlasciwie...EVE WKRĘC NAS

też bym w sumie chcial jakis autogRafffff

basie skacze, sie biega, sie gra, sie ma, prawda Rafffffff ?
-
Stormshield
- -#Moonchild

Mnie nie będzie bo ogłosiłem żałobę w związku z odwołaniem Exodusa.
A tak serio to mam inne plany
A tak serio to mam inne plany
niech ktos wezmie na jutro aparat jakis...zrobimy mase fot z paulem...i bedziemy potem sobie odbitki walic i w ogole....kto wezmie sprzet jakikolwiek...
myślicie, że Paul zgodzi się na podpis na klacie? 
tak, jesli jestes cycatą blondyną jesli nie no to...sory winetuWrath pisze:myślicie, że Paul zgodzi się na podpis na klacie?

-
Stormshield
- -#Moonchild

Tobie nie, ale na klacie Kei pewnie chętnieWrath pisze:myślicie, że Paul zgodzi się na podpis na klacie?
masz inne plany niz spedzic czas z najbardziej zajefajnymi ludzmi swiata ( ze mna na czele) ?Stormshield pisze:A tak serio to mam inne plany Laughing

a gdzie Szymon ? 
ja biore, spoko. Bo ja nie bede skakać ani nic, tylko postoje z Gniewkiem i porozmyslam o życiu ;]S1MON pisze:niech ktos wezmie na jutro aparat jakis...zrobimy mase fot z paulem...i bedziemy potem sobie odbitki walic i w ogole....kto wezmie sprzet jakikolwiek...