Setlista 2006 - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Setlista 2006 - dyskusja
Pierwsze koncerty zawsze wypadają słabiej i tak było od zawsze. Ale forma zdecydowanie rośnie i mam nadzieję, że chłopaki osiągną jej apogeum w Dortmundzie 
a może zarobią tyle, ze Dortmund odwołają, bo już będzie zbędny
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Kaski nigdy za dużo 
Poza tym chyba by takiego numeru nie zrobili. Nie wiem czy jakiejś kasy nie musieliby bulić organizatorom
ja chyba nie mowiłem na serio
trudno to czasami stwierdzić bo nie używasz wcale emotek. Powinienieś sobie jeszcze dać taki obojętny awatarmiki pisze:ja chyba nie mowiłem na serio
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Biała kartka papieru nie byłby głupim pomysłemIron maidenka pisze:trudno to czasami stwierdzić bo nie używasz wcale emotek. Powinienieś sobie jeszcze dać taki obojętny awatarmiki pisze:ja chyba nie mowiłem na serio
ja tam nie mam problemu z odorznieniem kiedy mowi serio a kiedy zartujeIron maidenka pisze:trudno to czasami stwierdzić bo nie używasz wcale emotek. Powinienieś sobie jeszcze dać taki obojętny awatarmiki pisze:ja chyba nie mowiłem na serio
:beer Miki
i wzajemnie, 5Sim0n pisze: :beer Miki
I dlatego Miki to klasyk tego forumIron maidenka pisze:trudno to czasami stwierdzić bo nie używasz wcale emotek
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nikt nie pisze tak jak ktoś inny. Każdy ma swój indywidualny styl. Lepszy bądz gorszy, ale zawsze własny 
dumnym terazArtur pisze:I dlatego Miki to klasyk tego forum NIKT, żeby nie było wątpliwości, nie pisze tak jak on... taka prawda, bez wazeliny.
No nie wiem nie wiem.... dla mnie właśnie z kimś, kto pisze zupełnie inaczej niż wszyscy jest Miki i chyba tylko on.Kratos pisze:Nikt nie pisze tak jak ktoś inny. Każdy ma swój indywidualny styl. Lepszy bądz gorszy, ale zawsze własny
No bo taka prawda jestmiki pisze:dumnym teraz
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Każdego da się rozpoznać - nie licze oczywiście ludzi z liczbą postów mniej niz 100, bo wtedy podstaw do rozpoznania nie maArtur pisze:No nie wiem nie wiem.... dla mnie właśnie z kimś, kto pisze zupełnie inaczej niż wszyscy jest Miki i chyba tylko on.Kratos pisze:Nikt nie pisze tak jak ktoś inny. Każdy ma swój indywidualny styl. Lepszy bądz gorszy, ale zawsze własny
Tak samo Vlad vel. Joker- któż nie rozpoznaje kwiecistego stylu tego pana
Kto nie zna "wisi mi to na palancie" czy "głupek leśny" 
Pozatym im wiecej masz postów tym wiecej gadasz o piciu
Pozatym im wiecej masz postów tym wiecej gadasz o piciu
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Aluzja do mnie czy ogólnaSzczur22 pisze: Pozatym im wiecej masz postów tym wiecej gadasz o piciu
Ciekawe, jakoś u siebie tego nie zauważam...Szczur22 pisze:Pozatym im wiecej masz postów tym wiecej gadasz o piciu
Może i tak, ale Miki jest z całą pewnością najbardziej oryginalny w swym pisaniu, temu nie można zaprzeczyć...Filik10 pisze:Każdego da się rozpoznać - nie licze oczywiście ludzi z liczbą postów mniej niz 100, bo wtedy podstaw do rozpoznania nie ma
-
Filik10
- -#Clairvoyant

To może troche zbyt dalego idący wniosek - ale napewno jest w ścisej czołówce, obok Vlada czy Nomada (oni też zdecydowanie sąlub byli charakterystyczni)Artur pisze:Może i tak, ale Miki jest z całą pewnością najbardziej oryginalny w swym pisaniu, temu nie można zaprzeczyć...Filik10 pisze:Każdego da się rozpoznać - nie licze oczywiście ludzi z liczbą postów mniej niz 100, bo wtedy podstaw do rozpoznania nie ma
Ja twierdzę, że nie... bo u Mikiego do treści dochodzi jeszcze oryginalna forma...Filik10 pisze:To może troche zbyt dalego idący wniosek
-
Filik10
- -#Clairvoyant

A też prawda - może i masz racjew tym, że on jest najbardziej oryginany. Nie wiem, musiałbym powarznie sie zastanowićArtur pisze:Ja twierdzę, że nie... bo u Mikiego do treści dochodzi jeszcze oryginalna forma...Filik10 pisze:To może troche zbyt dalego idący wniosek