Lubię Maiden, ale nie jestem już fanem. Mam sobie iść?freeforce pisze:mi o to chodzi że to jest forum dla tych którzy lubią Iron Maiden
Iron Maiden kona...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: Iron Maiden kona...
Fakt faktem freeforce, że oburzasz się jak ktoś przedstawia bardzo mocne argumenty na przeciętność AMOLAD (dla mnie też jest przeciętna), tak jakby one do Ciebie nie docierały (a niestety, są prawdziwe i dawna magia Ironów już sobie poszła...).
Są prawdziwe ale tylko dla ciebie no i może paru innych osónb. Argumenty do mnie docierają ale nie zmienią mojego zdania o tej płycie. To jest najlepszy album Iron Maiden i ty się masz z tym prawo nie zgadzać. Ja się nie zgadzam z tym, że jest przeciętny. HOWGHHallowed pisze:a niestety, są prawdziwe i dawna magia Ironów już sobie poszła...)
ja widzę na forum dużo takich osób. A niestety parę to jest dobrych momentów na płycie (na palcach można je policzyć).freeforce pisze:Są prawdziwe ale tylko dla ciebie no i może paru innych osónb.
Panowie. Mam dość chrumchrania tego gebbelsika z kupą w szortach.
Dajmy mu się wygadać. Kiedyś się zmęczy.
Dajmy mu się wygadać. Kiedyś się zmęczy.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Jak na razie to mnie męczy jego chrzanienie... jeszcze trochę i przestanę śledzić ten temat, bo pan freeforce ma racje a inni nie, więc muszą przyjąć jego punkt widzenia...Joker pisze:Dajmy mu się wygadać. Kiedyś się zmęczy.
zawsze możesz sobie podetrzeć jego punktem widzenia
....tylko nie za mocno, bo to jednowarstwowe jest
....tylko nie za mocno, bo to jednowarstwowe jest
-
Stormshield
- -#Moonchild

Dlatego kupuję welwet, miękki jak aksamit.Joker pisze:....tylko nie za mocno, bo to jednowarstwowe jest
no tak ;] ja się z tym zgodzę akurat mi palców starczy. 10 kawałków i 10 palców ;]Hallowed pisze:A niestety parę to jest dobrych momentów na płycie (na palcach można je policzyć).
mam dobra kondycję ;]Joker pisze:Dajmy mu się wygadać. Kiedyś się zmęczy.
-
Gov't Mule
Powiem tak: ktoś kto jawnie mówi, że argumenty do niego docierają ale nie zmieniają jego spojrzenia na dany temat jest ... (w miejsce kropek niech każdy wpisze co uważa, jeszcze chcę mieć to konto aktywne)
freeforce mam jedno pytanie jakich jeszcze zespołów słuchasz oprócz IM??
-
Stormshield
- -#Moonchild

Gdzieś tu miałem numer do Szakala...freeforce pisze:mam dobra kondycję ;]Joker pisze:Dajmy mu się wygadać. Kiedyś się zmęczy.
-
Stormshield
- -#Moonchild

freeforce: "A to są jakieś inne?!"Gov't Mule pisze:freeforce mam jedno pytanie jakich jeszcze zespołów słuchasz oprócz IM??
ManowarGov't Mule pisze:freeforce mam jedno pytanie jakich jeszcze zespołów słuchasz oprócz IM??
Lady Pank
Motorhead
Megadeath
Led Zeppelin
Deep Purple
Black Sabbath
Axel Rudi Pell
2 Tm 23
Acid Drinkers
Scorpions
Bon Jovi
Queen
Elektryczne Gitary
wymieniać dalej ??
Gdybyś jednak potrzebował smarowania migdałków napisz PMfreeforce pisze:mam dobra kondycję ;]Joker pisze:Dajmy mu się wygadać. Kiedyś się zmęczy.
wiesz co ... jednak chyba nie potrzebuję ;]Joker pisze:Gdybyś jednak potrzebował smarowania migdałków napisz PMfreeforce pisze:mam dobra kondycję ;]Joker pisze:Dajmy mu się wygadać. Kiedyś się zmęczy.
bardzo ambitny post
tak samo jak twoje radosne pierdy 
Jestem kulturalny i przy ludziach nie robię tego ...
nie dość że pierdzi to jeszcze alzheimer