Rush
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rush
dlatego nadal liczę, że zaraz ogłoszą Europę w 2027 i będę mógł sprzedać Toronto
Z drugiej strony, zobaczenie Rush w Toronto, to tak jakby zobaczyć Judasów w Walsall, albo Ćpaj Stajl na Krowodrzy.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Znaczy, że są za tanie
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Widziałem ich w 2011, to ciśnienia raczej nie mam, jak będą jakieś Niemcy albo Czechy (w 2004 tam grali) to może się wybiorę, ale dobrze się czuję z tym, że już rzadko na koncerty chodzę, szkoda czasu na dojazdy, bo same koncerty w sobie nie są złe, tylko potem jak jest dużo ludzi, to jestem wydrenowany z energii przez kilka dni po wydarzeniu, albo mam depresje pokoncertowa. Dream Theater nie będą w przyszłym roku to zostanie kasy i można by na Rush przeznaczyć. Ale to jeśli w ogóle będą w europie.
Still Reigning...
- Caracalized
- -#Clairvoyant

No ja na Rusha też się wybiorę jak będą w Europie i jak w ogóle będę jeszcze żył do tego czasu (oni też właściwie) 
Będziesz żył. Alex z tego co wiem jara szlugi (a przynajmniej kiedyś jarał) Neil też jarał swego czasu, nie wiem jak Geddy. Bedzie ok
jak zagrają emotion detector z tym zajebistym solo, to nie ma bata żeby mnie nie było, nigdy go nie grali na żywo.
Still Reigning...
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Nie można być w 100% tego takim pewnym. Do lutego przynajmniej bym jeszcze pożył, może i do maja czy czerwca, bo w końcu mam parę koncertów w planach i coś do nagrania, natomiast 2027 wydaje się już jak wieczność, nawet 2025 się jeszcze nie skończył!
Ale jak dożyję koncertów Rusha w Europie, to nieważne co zagrają to się będę cieszył, bo nigdy ich nie widziałem. Oczywiście fajnie gdyby zagrali coś co lubię, ale ja jestem fanem większości rzeczy od 2112 do Grace Under Pressure co najmniej, a z okresu 1976-1984 na pewno trochę zagrają i coś z kolejnych płyt też na pewno, nawet Presto czy Roll the Bones lubię.
Ale jak dożyję koncertów Rusha w Europie, to nieważne co zagrają to się będę cieszył, bo nigdy ich nie widziałem. Oczywiście fajnie gdyby zagrali coś co lubię, ale ja jestem fanem większości rzeczy od 2112 do Grace Under Pressure co najmniej, a z okresu 1976-1984 na pewno trochę zagrają i coś z kolejnych płyt też na pewno, nawet Presto czy Roll the Bones lubię.
Dla mnie obojętne co zagrają, bo tylko raz widziałem i nie będę wybrzydzać, tylko się zastanawiam czy ta perkusistka jest dobra, jaki ma styl grania, bo jej nie znam.
No ja też nie wiem czy pociągnę, bo ostatnio mi wyszło na ekg że mam coś z sercem a 2 lata temu jeszcze było ok, pewnie od szlugów, męczę się jak wchodzę na 2 piętro po paleniu, tak więc moja przyszłość też nie jest jasna.
No ja też nie wiem czy pociągnę, bo ostatnio mi wyszło na ekg że mam coś z sercem a 2 lata temu jeszcze było ok, pewnie od szlugów, męczę się jak wchodzę na 2 piętro po paleniu, tak więc moja przyszłość też nie jest jasna.
Still Reigning...
Perkusistka jest bardzo dobra, doskonała wręcz. Ale jak będzie grać partie NP, zobaczymy. Gdyby odtwarzała je dokładnie, to byłoby trochę ze szkodą dla jej osobistego stylu, więc myslę, że będzie to w miarę wierne granie, z oddaniem charakterystycznycy patentów, ale jednak okraszone własną osobowością. Czy tak w istocie będzie to się przekonamy.
Nom to prawda, fajne ma te solowe płyty. Buja to jej instrumentalne granieIgorW pisze: ↑pt paź 31, 2025 8:00 am Perkusistka jest bardzo dobra, doskonała wręcz. Ale jak będzie grać partie NP, zobaczymy. Gdyby odtwarzała je dokładnie, to byłoby trochę ze szkodą dla jej osobistego stylu, więc myslę, że będzie to w miarę wierne granie, z oddaniem charakterystycznycy patentów, ale jednak okraszone własną osobowością. Czy tak w istocie będzie to się przekonamy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Rush w 2027 ma niby grac na Rock in Rio, wiec moze moze Europa tez?
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
https://kagra.com.pl/produkt/rush-anthe ... latach-70/
książka o zespole 300 stron albo i więcej, po polsku, lata 70te na razie, maja byc jeszcze 2 inne tomy, wszystko o dalszej działalności Rush
zamówiłbym, ale już nie czytam od lat książek
książka o zespole 300 stron albo i więcej, po polsku, lata 70te na razie, maja byc jeszcze 2 inne tomy, wszystko o dalszej działalności Rush
Still Reigning...
- DeJMIeN Wielki
- -#Lord of the flies

Kupiłem, ale musi swoje odczekać w kolejce 
To jest Popoff, więc cudów nie oczekujcie 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- DeJMIeN Wielki
- -#Lord of the flies

13 marca wychodzi "Grace Under Pressure" w wersji deluxe na 40-lecie. Wielbicieli tego okresu z pewnością zachwyci wiadomość, że koncert z Toronto 1984 będzie w końcu do obejrzenia i odsłuchania w całości 
- DeJMIeN Wielki
- -#Lord of the flies

Ostatnio zmieniony śr sty 21, 2026 2:22 pm przez DeJMIeN Wielki, łącznie zmieniany 1 raz.