28/05/2023 - Ljubljana, SLOVENIA Arena Stozice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8263
Re: 28/05/2023 - Ljubljana, SLOVENIA Arena Stozice
Nie byłem na lepszym koncercie.
I pewnie nie będę.
I pewnie nie będę.
Ostatni raz tak gardło zdarłem w 2018 w Krakowie. 5 numerów z SiT - piękne. Wstęp miażdży jaja, warto to przeżyć chociaż raz. Do tego wyróżniłbym Days of Future Past - świetnie wypadło, Adrian porządnie zamiótł riffem i Prisoner - klasa sama w sobie. Z minusów.. Parchment za Celts byłby idealny. Ale jak wiadomo od dawna - z Iron Maiden nie można mieć wszystkiego.
Jedyny plus Celts - można było odpocząć. I porobić fajne fotki, jak to @Żelazny powiedział.
Hell on Earth bardzo fajne, o dziwo BD wychodzi na scenę zaraz po intrze. Podsumowując set oceniam 9/10, jest mega dobrze, jedyne minusy to właściwie Time Machine - które być przy tej tematyce po prostu musiało i Celts, które podejrzewałem, że będzie, więc się nie rozczarowałem.
Dzięki wszystkim za towarzystwo i miło spędzony czas, szczególnie @blackcockerowi #blackcoker2023 i jego narzeczonej. Michał, Żelazny, pz, barsiarz, Death Busters, Tweetner, Dzosef - fajnie było Was zobaczyć, do zobaczenia Somewhere on Tour.
Jedyny plus Celts - można było odpocząć. I porobić fajne fotki, jak to @Żelazny powiedział.
Hell on Earth bardzo fajne, o dziwo BD wychodzi na scenę zaraz po intrze. Podsumowując set oceniam 9/10, jest mega dobrze, jedyne minusy to właściwie Time Machine - które być przy tej tematyce po prostu musiało i Celts, które podejrzewałem, że będzie, więc się nie rozczarowałem.
Dzięki wszystkim za towarzystwo i miło spędzony czas, szczególnie @blackcockerowi #blackcoker2023 i jego narzeczonej. Michał, Żelazny, pz, barsiarz, Death Busters, Tweetner, Dzosef - fajnie było Was zobaczyć, do zobaczenia Somewhere on Tour.
Zagrali ATG, a Ralfa tu nie ma....
A tak swoją drogą co się z nim stało? Kiedyś to forum to było jego życie
Teraz pod nickiem Piotr_Lange
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Obejrzałem z rana troche wrzutek z pierwszego rzędu. Nawet podoba mi się ten większy minimalizm produkcji względem LOTB. Jest git.
Bruce miał jakąś gadkę? Czy oszczędza struny głosowe?
Jego dziewczyna wrzuciła na Instagramie dobrej jakości wideo z otwieracza i Olka
Jego dziewczyna wrzuciła na Instagramie dobrej jakości wideo z otwieracza i Olka
Całkiem sporo gadał, spersonalizowana gadka pod Słowenię była przed Wotw i też zagadywał trochę pomiędzy
Forum internetowe to poważna sprawa.
Gadał więcej i częściej niż rok temu, ale raczej w większości niepotrzebnie (intro do WOTW). Plus wstęp do Time Machine (jakbyśmy utworu nie zrozumieli
), Celtów i ogólnie dobrze się bawił - to było czuć. Miłe, że na koniec coś powiedział, że robią to od 50 lat, a ten wieczór jest chyba najlepszy (?musze to sprawdzić). Ogólnie Wasted na zakończenie to emocjonalny rozpierdol (szczególnie z pokazem slajdów różnych Edków w tle).
Ten set ma jeszcze jeden wielki atut - ekrany. Trochę im to zajęło ale pewnie musieli przenieść się w czasie
Ten set ma jeszcze jeden wielki atut - ekrany. Trochę im to zajęło ale pewnie musieli przenieść się w czasie
Czekam na drugiego "niedowiarka" 
O, serio? Tam gdzie myśmy stali było może nie rewelacyjnie, ale znośnie
Forum internetowe to poważna sprawa.
Prawda jest, ze srali w opór!
Z lewej strony gdzie stałem przy Davie tragedia
Wszedlem po supporcie i stałem dwa rzędy za Dzosefem. Plus jego taki że udało mu się cos połapać
Z lewej strony gdzie stałem przy Davie tragedia
Wszedlem po supporcie i stałem dwa rzędy za Dzosefem. Plus jego taki że udało mu się cos połapać
Juz go widać na oficjalnym hajlsjcie z wczoraj,jak wyciąga łapy do żebrania o fanty 
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jestem, żyję. No i pięknie: nieoczywiste utwory, w końcu Olek i CSiT, jest Hell on Earth, świetnie brzmi Days of Future Past. Bomba. Co do efektów - również świetne, co prawda przydało by się obudować światła jak to zwykle było, może jeszcze po bokach estrady jakieś dodatkowe elementy, niemniej już teraz show robi wspaniałe wrażenie.
-
Deleted User 8263
Zjebał ci sie detektor ironii, panie lokalny dzbanie 
-
Deleted User 5490