Po ogłoszeniu Megadeth IMO szanse na Panterę na Mysticu spadły, bo headzi byliby ze zbyt podobnych rejonów muzycznych. Dalej nie ma większej nazwy dla młodszej gawiedzi, więc takową obstawiam.
Może Pantera z Limp Bizkit na Impakcie? xD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Po ogłoszeniu Megadeth IMO szanse na Panterę na Mysticu spadły, bo headzi byliby ze zbyt podobnych rejonów muzycznych. Dalej nie ma większej nazwy dla młodszej gawiedzi, więc takową obstawiam.
Za ciasno chyba skoro Impact jest w dniu warmupa. A nie zdziwiłbym się gdyby taki Down zagrał na warmupie.Shedao Shai pisze: ↑pt paź 17, 2025 12:39 pmPo ogłoszeniu Megadeth IMO szanse na Panterę na Mysticu spadły, bo headzi byliby ze zbyt podobnych rejonów muzycznych. Dalej nie ma większej nazwy dla młodszej gawiedzi, więc takową obstawiam.
Może Pantera z Limp Bizkit na Impakcie? xD

Łooo kurrr ale by pięknie zapłonęła sekcja komentarzy xD
Pięknie!

Jeśli nie gra, to racja, ale równie dobrze możemy być po prostu przed ogłoszeniem trasy i nagle może się okazać, że gra i to wszędzie

A u mnie jest wręcz na odwrót, może nie jestem jakimś fanem Megadeth czy nawet Overkilla czy Forbidden, ale ten tydzień dał mi nadzieję na to, że Mystic znowu może wyglądać tak fajnie jak w tym roku i zaskoczyć czymś; ten Forbidden naprawdę dał mi taki powiew świeżości jak go ogłosili i wykopali mi z niepamięci tak świetną kapelę. Overkill mnie rozwalił kiedyś na żywo i z chęcią zrobię sobie powtórkę. Jak dla mnie to są najlepsze ogłoszenia so far do tej pory.Shedao Shai pisze: ↑pt paź 17, 2025 12:16 pm
W tym tygodniu stała się rzecz niecodzienna, skład po ogłoszeniu kilku zespołów wygląda mi na słabszy niż wcześniej. Jako całość już jest raczej nie odratowania, pozostaje mieć nadzieję że dzień z Down będzie jakiś fajny, to chociaż na jeden dzień bym może wpadł. Sloty się zapełniają, ekscytacja nie rośnie.
Where is the source of this?
Faktyczna młodzież może mieć inne zdanie na ten temat

Czy potraktować to jako nabijanie się z wieku nugza?