Spotkałem tylko fanów z Ukrainy i Rosji, którzy jeżdżą do nas na wszystkie koncerty Purpli... Respect!
24/02/2006 - Deep Purple - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 24/02/2006 - Deep Purple - Katowice @ Spodek
WTF?!?
Opowiedz. 
Spotkałem tylko fanów z Ukrainy i Rosji, którzy jeżdżą do nas na wszystkie koncerty Purpli... Respect!
Z niejasnych przyczyn pod hotelem jakis koles podszedl do mnie i Bidda zapytal co sie dzieje, po czym stwierdzil "deep purple ? to pohukujmy: hu hu hu hu" i zaczol udawac sowe, zarowno dzwiekowo jak i machajac rekami idac srodkiem ulicy. Nie byl pijany.
Ja spotkałem dwóch Słowaków, którzy ubolewali nad cenami piwa w PolsceWICKER MAN pisze:WTF?!?Opowiedz.
UP THE IRONS ! ! !
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Ciągle sie zastanawiam, dlaczego nie przyłączylismy sie do robienia sowyCymor pisze:Z niejasnych przyczyn pod hotelem jakis koles podszedl do mnie i Bidda zapytal co sie dzieje, po czym stwierdzil "deep purple ? to pohukujmy: hu hu hu hu" i zaczol udawac sowe, zarowno dzwiekowo jak i machajac rekami idac srodkiem ulicy. Nie byl pijany.
Byku pisze:Ja spotkałem dwóch Słowaków, którzy ubolewali nad cenami piwa w Polsce
Mówili że u nich w barze 2zł to już max za piwo
UP THE IRONS ! ! !
- Metalophil
- -#Moonchild

-
Deleted User 357
Będę miał,ale nie wiem kiedy jeszcze
a jak ten Dio , bo juz ne pamietam 
- Metalophil
- -#Moonchild

dasz znaćŻelazny pisze:Będę miał,ale nie wiem kiedy jeszcze
Już zamówiłemMetalophil pisze:http://dp.netglob.com.pl/bootlegi/katowice_info.htm - ma już to ktoś?
UP THE IRONS ! ! !
-
Deleted User 357
Dio będę miał jakoś w przyszłym tygodniu bądź za 2,niestety kumple się z wymianą do Purpli nie wyrobiła jak ten Dio , bo juz ne pamietam
Heh,ja to co prawda będę miał w wersji surowej na cd-r bez pudełka i innych pierdół,ale za browara a nie za 45złjuż zamówiłem
Jak sie krecilem pod spodkiem to widzialem jak jeden kolo kamuflowal kamere - takze zapis wideo pewnie tez jest.
O kurde nastepnym razem to Ty sobie nie bedziesz mogl przypomniec mojego imieniaS1MON pisze:a podobno ktos znajomy mnie na ekranie widzial Szymon - doganiam Cie
No wiem wiem, chcesz moj autografFear pisze:Ty już wiesz o co mi chodzi
Hmmm mnie się z płyty wydawało,że na sektorach nawet głośniej śpiewają i jest ok(bo na Maiden w Chorzowie to z sektorami było cieniutko),ale skoro twierdzisz,że prawie usnąłeś to wierzę na słowoSzymon pisze:Little Moonchild napisał:
No i publika też się spisała,zarówno płyta jak i sektory
No i wlasnie sektory to dupa byla, dostalem reprymende ze rozmawiam zamiast sluchac koncertu. Noz to jakis teatr czy co?? Prawie tam usnalem....Tylko plyta
To kiedy sie ustawiamy na to piwko ?Żelazny pisze:Heh,ja to co prawda będę miał w wersji surowej na cd-r bez pudełka i innych pierdół,ale za browara a nie za 45zł
-
Deleted User 357
Jeszcze nie wiem kiedy dostanę boota;) Ale sądzę że w połowie marca powinienem mieć:]iron84 pisze:To kiedy sie ustawiamy na to piwko ?
Moim zdaniem generalnie "Rapture of the Deep"jest o wiele lepszą płytą niż "Bananas" więc na koncercie tym bardziej musialy wypaśc dobrzeWICKER MAN pisze:Bardzo dobrze wypadły utwory z "Rapture of The Deep".
-
IvonMaiden
- -#Invader

jestem tego samego zdania, Bananas jakos nie przemowila do mnie w takim storpniu jak zrobila to Rapture of the Deep nie mowiac juz o tym jak kawalki z najnowszej plyty wypadly na zywo .... rewelacja, a Gillan tanczacy w jakis dziwny ,nieco moze orientalny sposob, podczas tytulowego utworu to juz w ogole szalLittle Moonchild pisze: Moim zdaniem generalnie "Rapture of the Deep"jest o wiele lepszą płytą niż "Bananas" więc na koncercie tym bardziej musialy wypaśc dobrze
kurde,za mną na płycie stał taki gostek,który po każdym tekście Gillana gromkim głosem wykrzykiwał coś w rodzaju "HAHAHUHUH",więc ja nie wiem,może to sekta jakaś??hihihiCymor pisze:Z niejasnych przyczyn pod hotelem jakis koles podszedl do mnie i Bidda zapytal co sie dzieje, po czym stwierdzil "deep purple ? to pohukujmy: hu hu hu hu" i zaczol udawac sowe, zarowno dzwiekowo jak i machajac rekami idac srodkiem ulicy. Nie byl pijany.