A ty koles co ?? Padaczka ??Joker pisze:nie dość że pierdzi to jeszcze alzheimer Rolling Eyes
Iron Maiden kona...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden kona...
Może zróbmy osobny temat dla was 
DawajMoże zróbmy osobny temat dla was
Owszem. Ze śmiechu.freeforce pisze:A ty koles co ?? Padaczka ??Joker pisze:nie dość że pierdzi to jeszcze alzheimer Rolling Eyes
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Chciałem ze Szczurem zrobić temat na kłótnie, ale nam go skasowaliPhantom22 pisze:Może zróbmy osobny temat dla was
I nie wyzywajcie siebezsensowanie od chorób - kogoś to może obraźić.
Po prosty masz takie schorzenie że jak ty konasz to i wszystko wkoło ;]Joker pisze:...a Iron Maiden i tak kona.
Dokładnie. Konam ze śmiechu a sporo milczących obserwatorów polewających z ciebie na gg razem ze mną. 
fajnie ... bardzo mi miło ;]
...wracając do tematu:
A właściwie co w tym takiego? To jest akurat myśl, o której nikt nie pamięta sądząc po niektórych wypowiedziach.miki pisze:no to jak? przecież w tym to jest podane jak dla muła, choćby to "everybody has a different way to view the world". ja bym się wstydził coś takiego napisać
panowie freeforce i Joker. czy oprócz obrzucania się błotem potraficie przedstawić jakies rzeczowy argumenty na poparcie swoich tez
tak pytam z ciekawości no i chętnie bym przeczytał dlaczegóż to IM kona lub dlaczego AMoLaD jest najlepszym albumem IM
bo chyba o to chodzi w tym temacie a nie o to kto wymysli "ładniejszy" epitet na adwersarza.
Adamie IM. Robisz śliczne okładki. Jeszcze raz dziękuję za Hartford.
Ja już napisałem kilka razy w różnych tematach dlaczego moim zdaniem Iron Maiden kona. Nie chce mi się powtarzać tego w kółko bo się zgram i będę trzeszczeć.
Ja już napisałem kilka razy w różnych tematach dlaczego moim zdaniem Iron Maiden kona. Nie chce mi się powtarzać tego w kółko bo się zgram i będę trzeszczeć.
upss. chyba mnie z kimś pomyliłeśJoker pisze:Adamie IM. Robisz śliczne okładki. Jeszcze raz dziękuję za Hartford.
możliwe. wybacz staremu sklerozie 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Chyba chodziło o Andrzeja78adam IM pisze:upss. chyba mnie z kimś pomyliłeśJoker pisze:Adamie IM. Robisz śliczne okładki. Jeszcze raz dziękuję za Hartford.
daj adres podeślę BilobilJoker pisze:możliwe. wybacz staremu sklerozie
no żywcem VladJoker pisze:Jestem wiernym słuchaczem Iron Maiden od 82 roku kiedy zapewne pierdziałeś w pieluchy lub jeszcze cię nie było w planach. Wtedy stawałem na rzęsach, żeby zdobyć jakiekolwiek ich nagrania. Jestem tutaj prawie od początku tego forum. Mam sporą kolekcję płyt oficjalnych(wszystkie albumy i dużo singli) oraz pokaźną kolekcję bootlegów. Muzyka Iron Maiden towarzyszy mi przez większość mojego życia. Nie znaczy to, że musi podobać mi się wszystko co wypierdzi Harris z kolegami.
przeciez sie przyznal ze on to onsyzygy pisze:no żywcem Vlad
Nie czepiajcie sie w tym temacie że fani patrzą na zespół bezkrytycznie bo fan ma prawo tak patrzeć na zespół ja nie mam o to pretencji do fanów,najwyżej może o to że wielu z nich za mało sięga do korzeni ,
ale tak naprawde oni teraz tworzą Iron Maiden ,ludzie, na prywatnych spotkaniach fanów są ciekawsze rozmowy i spory (nie mówie tu o forach tylko knajpach ,szkole,zakładach pracy(a co!), niż w studiu nagraniowym Maiden ,no i więcej ludziom zależy ,ale to tak z każdym zespołem jest, muzyke sie gra dla kasy ,a słucha sie jej bo sie ja uwielbia.
Najwazniejsze żeby sie ludzie spotykali ze sobą,a nie kłócili na forum bo to nie ma sensu.
ale tak naprawde oni teraz tworzą Iron Maiden ,ludzie, na prywatnych spotkaniach fanów są ciekawsze rozmowy i spory (nie mówie tu o forach tylko knajpach ,szkole,zakładach pracy(a co!), niż w studiu nagraniowym Maiden ,no i więcej ludziom zależy ,ale to tak z każdym zespołem jest, muzyke sie gra dla kasy ,a słucha sie jej bo sie ja uwielbia.
Najwazniejsze żeby sie ludzie spotykali ze sobą,a nie kłócili na forum bo to nie ma sensu.
a myslałem, ze jestem bystry (jak woda w klozecie widaćWrath pisze:przeciez sie przyznal ze on to on
to nie są fani tylko żałośni fanatycy, tacy już do obrzygania, jak właśnie frifors który się zbłaźnił na całej linii tutaj. a potem utożsamia się całe Sankt. z takimi ewenementami.Nomad pisze:Nie czepiajcie sie w tym temacie że fani patrzą na zespół bezkrytycznie bo fan ma prawo tak patrzeć na zespół ja nie mam o to pretencji do fanów,najwyżej może o to że wielu z nich za mało sięga do korzeni ,
Na forum jest masa fanów, która patrzy zdrowo na to co się dzieje i widzi, że Maiden nie trzyma się juz najlepiej i najllepiej żeby zajęli się czymś innym.
Tylko przez tych fanatyków to trzeba sie trzymac z daleka od forum glównego, bo linczuja.