Ja w ogóle nie wiem czy to będzie trasa stadionowa. Lepiej byłoby w halach. I na GY mam zamiar zobaczyć co najmniej 2 koncerty, a jak się da to więcej.Budziol pisze:Pozostaje miec nadzieje ze na GY przyjada tylko na ktory stadion?
Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
Może jednak znajdą czas na jakiś występ poza festiwalowy. ;DBudziol pisze:U nas na festival nie przyjada w lecie bo nie maja gdzie Smile
Mam nadzieję, że w Chorzowie. ;]Budziol pisze:Pozostaje miec nadzieje ze na GY przyjada tylko na ktory stadion?
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Pozostaje nam tylko czekac na oficjalną rozpiskę z datami koncertów na wakacje i organizować wyjazd na jakiś gig. Osobiście zwiedziłbym UK 
Na stadion Pogoni SzczecinBudziol pisze:Pozostaje miec nadzieje ze na GY przyjada tylko na ktory stadion?
IMHO, jeśliby mieli grać w Polsce na stadionie, obstawiałbym np. stadion Legii. Chorzowa nie zapełnią i wątpię, żeby ktoś chciał taki koncert zorganizować.
Bruce na koncercie w Dortmundzie wspominał że zagrają w Niemczech w lato na jakimś festiwalu.
Te jego gadkiMirdaroh pisze:Bruce na koncercie w Dortmundzie wspominał że zagrają w Niemczech w lato na jakimś festiwalu.
To już pisaliśmy. Czytaj wyżej.Bruce na koncercie w Dortmundzie wspominał że zagrają w Niemczech w lato na jakimś festiwalu.
Tez jestem za mniejszym stadionemMadril pisze:jeśliby mieli grać w Polsce na stadionie, obstawiałbym np. stadion Legii. Chorzowa nie zapełnią
Zapelnia go w calosci i bedzie efekt a nie znow zginie to 30 tys jak w Chorzowie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zagrają własny stadionowy gig (Maiden Festival) w Niemczech w lecie. Do tego także między innymi w Estonii. W UK mają ofertę headlinowania Download, ale ponoć wolą zrobić własny fest w Milton Keynes lub... na Wembley Stadium! 
Jest też szansa na gig w Polsce... Wszystko zależy od promotora dlatego proponuję pomęczyć Live Nation - www.livenation.pl
Jest też szansa na gig w Polsce... Wszystko zależy od promotora dlatego proponuję pomęczyć Live Nation - www.livenation.pl
Skąd Ty tak szybko takie info wytrzasnąłeś?
Własny fest w UK... Pewnie taniej od Download, a klimat lepszy, trzeba zacząć ciułać kasę.
Własny fest w UK... Pewnie taniej od Download, a klimat lepszy, trzeba zacząć ciułać kasę.
Wicker ma racje nie zaszkodzi meczyc aby scigneli ich do nas
Ja juz napisalem
A mam pytanie do Wickera myslisz ze jest szansa na koncert u nas wczesniej niz na GY 2008?
Teraz nie zagrali to grajac latem tylko na kilku najwiekszych fetiwalach myslisz ze przyjada do nas?
Ja juz napisalem
A mam pytanie do Wickera myslisz ze jest szansa na koncert u nas wczesniej niz na GY 2008?
Teraz nie zagrali to grajac latem tylko na kilku najwiekszych fetiwalach myslisz ze przyjada do nas?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Rozmawiałem z różnymi ludźmi.Madril pisze:Skąd Ty tak szybko takie info wytrzasnąłeś?![]()
Nie chcą grać na Download, bo tam fani musieliby płacić 150 funtów za cały 3-dniowy karnet. Bilety jednodniowe sprzedawane są w limitowanej liczbie i tylko na kilka tygodni przed koncertem. Z drugiej strony za Download mogą dostać niezłą sumkę więc wg. mnie mogą się jednak na to zdecydować... A Wembley zostawić na 2008.
W każdym razie jeśli graliby w Niemczech i Estonii to droga wiodłaby przez Polskę... IMHO powinniśmy ponaciskać trochę na Live Nation i zobaczyć czy nie zrobiliby gigu np. na Stadionie Legii.
na śląskiem a nie na legii.....WICKER MAN pisze:na Stadionie Legii. Cool
już nie mam tu najwięcej postów

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie będą grać tylko na festiwalach - część z koncertów to będą ich własne open air'y. Nie widzę powodu, żeby nie zrobili takiego także w Polsce. Bruce mówił mi, że zastanawiają się nad jedną opcją - nie powiedział jedynie czy w 2007, czy 2008 roku. Przyszłoroczna trasa ma dotrzeć do miejsc gdzie warto jeszcze promować AMOLAD i gdzie Maideni nigdy/dawno nie grali - np. do Indii (w marcu). Jeśli byłaby wola ze strony polskiego promotora to wg. mnie mogliby do nas przyjechać i powalczyć o złoto z AMOLAD.Budziol pisze:Teraz nie zagrali to grajac latem tylko na kilku najwiekszych fetiwalach myslisz ze przyjada do nas?
Piszta ludziska nic na s to nie kosztuje a promotor zeby ruszyl dupsko musi widziec ze jest spore zainteresowanie!
Fajnie jakby był w 2007 koncert w Polsce, ale jakby to miało się odbyć kosztem występu na trasie GY to ja dziękuje. Wole sobie poczekać do 2008.
Co się w takim mailu do nich pisze?
Nie wiem czy oficjalnie, czy bardziej emocjonalnie? 
No jesli kosztem GY to lepeij nie, ale tego nigdy nie wiadomo wiec lepiej pisac i meczyc zeby wogole byla chec ze strony naszych organizatorow!
czmu niby kosztem GY ? beda dwa i nie ma bata :]
już nie mam tu najwięcej postów