smacznego Brand;) ja zjem gdzies podrodze bowiem sniadanie niedawno zjadlam
Spotkania forumowe w Krakowie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Krakowie
nnonono, to gitara. ja bede ,ale konkretnie o ktorej to nie wiem :p do zobaczenia 
no to pojechałem
DUPĄ po nieheblowanej desce
na autostradzie miałem wypadek samochodowy i nie dojade do was... przepraszam was na prawde i zycze udanej zabawy... wypijcie tam za mnie jakiś toaścik...
już nie mam tu najwięcej postów

rotfl, jaki wypadek? Jechałeś samochodem na piwo? :0Szajba pisze:no to pojechałemDUPĄ po nieheblowanej desce
na autostradzie miałem wypadek samochodowy i nie dojade do was... przepraszam was na prawde i zycze udanej zabawy... wypijcie tam za mnie jakiś toaścik...
nie. pisałem, że mój dziadek z babcia i kuzynką jadą do krakowa do rodziny i mnie podrzucą. i mielismy wypadek na autostradzie bo nam koles zajechał droge i wpadliśmy do rowu. na szczęście nic sie powaznego nie stało, ale juz do krakowa ofkoz nie pojechaliśmy tylko do katowic i na izbe przyjeć

-
Deleted User 357
no to gruboSzajba pisze:nie. pisałem, że mój dziadek z babcia i kuzynką jadą do krakowa do rodziny i mnie podrzucą. i mielismy wypadek na autostradzie bo nam koles zajechał droge i wpadliśmy do rowu. na szczęście nic sie powaznego nie stało, ale juz do krakowa ofkoz nie pojechaliśmy tylko do katowic i na izbe przyjeć
A ja byłem na weselu
-
Deleted User 1309
Dobrze było . Baun$$ byl mhrocznie nieziemski
.
anoŻelazny pisze:no to grubo![]()
dobra. dawać sprawozdania

pilimy pilimy, na początku siedzielismy w tej dżazde.
piwo litrowe po 7 zl to kazdy sie na to rzucil az kufli zabrakło.
pani barmanka tez nie umie zrobic piwa grzanego tylko wode z sokiem imbirowym i gwożdzikami.
zjawili sie chyba wszyscy co zakladali tj 18 osob!
udane spotkanie mimo kijowego meczu na jednym telewizorze heheheh, szkoda tylko ze jak zaczelismy zmieniac knajpe to trwalo to ok 1,5h i defakto olałem i pojechałem do domu bo bylem spiacy hehehe..
Wiem ze Andzia robila fotki Lucowym aparatem i swoim tez to pwenie jakos w tygdniu gdzies sie je udostepni.
Pozdrawiam wszystkich co byli i czekam na potwórke :beer
piwo litrowe po 7 zl to kazdy sie na to rzucil az kufli zabrakło.
pani barmanka tez nie umie zrobic piwa grzanego tylko wode z sokiem imbirowym i gwożdzikami.
zjawili sie chyba wszyscy co zakladali tj 18 osob!
udane spotkanie mimo kijowego meczu na jednym telewizorze heheheh, szkoda tylko ze jak zaczelismy zmieniac knajpe to trwalo to ok 1,5h i defakto olałem i pojechałem do domu bo bylem spiacy hehehe..
Wiem ze Andzia robila fotki Lucowym aparatem i swoim tez to pwenie jakos w tygdniu gdzies sie je udostepni.
Pozdrawiam wszystkich co byli i czekam na potwórke :beer
Potem poszliśmy na mroczne bansy do pubu Tower. Ogólnie git
Ja się wybawiłem. Reszta coś.... Kiepsko wam to szło
Ale nevernind. Wszyscy szczęśliwie do domu dotarli??
-
Deleted User 357
Co,jakiś gothic elektro perversion :laugh
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ależ skądbalcerek pisze:a się wybawiłem. Reszta coś.... Kiepsko wam to szłoAle nevernind.
Nie wszyscy byli tacy gay, żeby do kitschu wpuścili i niestety nie było tam miejsca. Czekamy na fotorelację
Ciekawe ile tequili poszlo jeszcze w kiczu 
Ej, kozaki z was
Ta tequila w Towerze to mnie zabiła. Przepraszam, że sie zmyłam, ale musiałam. Zdjęcia i filmiki powrzucam i dam linka. Mecz był świetny, co za emocje 
A czy ktoś jeszcze robił zdjęcia oprócz mnie?
PS. Jacek Gmoch, kochamy Cie <serduszko>
A czy ktoś jeszcze robił zdjęcia oprócz mnie?
PS. Jacek Gmoch, kochamy Cie <serduszko>
No LucyAndzia pisze:A czy ktoś jeszcze robił zdjęcia oprócz mnie?
-
Deleted User 1309
Gdybyś widział te młode czarne ciała opętane tymi mrocznymi dźwiękamiCo,jakiś gothic elektro perversion
Właśnie . Juz teraz wiemy kto jest najbardziej hetero na forumNie wszyscy byli tacy gay, żeby do kitschu wpuścili
Powiem wam , że najlpiej było gdy siedzieliśmy w tej Jazzdze
Ekstra było się z Wami spotkać. Jedyny minus to niedziałajacy telewizor, ale Artur i ja nie możemy narzekać
Baun$ był wyborny, kebab rozsadzał mordę, Kicz też musiał być fajny, ale mnie nie wpuścili (pure fuckin' hetero
). Zmiażdżyła mnie rozmowa Marqa i Artura z Anglikiem na Rynku ('Cracovia is a jewish club'). 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Też chciałbym podziękować wszystkim za super spotkanie.

Takich gagów ogólnie było dużo więcejFutrzak pisze:Zmiażdżyła mnie rozmowa Marqa i Artura z Anglikiem na Rynku ('Cracovia is a jewish club').
kogo nie chcieli wpuścić? :> poza futshackiemMareq555 pisze:Właśnie . Juz teraz wiemy kto jest najbardziej hetero na forum
-
Deleted User 1309
Tylko futrzaka . Pierwszego naziola sankturium
.