Europa czeka dalej
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
czyli generalnie jakies przecieki mimo ze oficjalnych dat nie ma sa - Hlamerykance wiedza ze na przelomie lutego/marca beda mieli kilka koncertow
Europa czeka dalej
Europa czeka dalej
Witam,no cóż właśnie dowiaduje się ,że bilety na Cure schodzą w zastraszająco szybkim tempie,jeśli to prawda to koncert "Maids" można spoko na :beer stadionie robić!!!!Wraca we mnie optymizm...czekajmy spokojnie,wiadomo że rozmowy są prowadzone!!!!! :rocxBudziol pisze:czyli generalnie jakies przecieki mimo ze oficjalnych dat nie ma sa - Hlamerykance wiedza ze na przelomie lutego/marca beda mieli kilka koncertow
Europa czeka dalej
ale to chyba generalnie inna publika?
To tak jakby powiedziec ze U2 sie swietnie sprzedalo to i MAIDEn sie sprzeda
To tak jakby powiedziec ze U2 sie swietnie sprzedalo to i MAIDEn sie sprzeda
U2 czy Cure to prawdę mówiąc pop-publika,aczkolwiek U2 ma nie porównywalnie więcej fanów niż Cure...Analogicznie fanów Maiden jest więcej niż Cure nie tylko w naszym grajdole!!!! :rocx Sprzedaż płyt Curów na świecie dochodzi do 40mln ,Ironów(wszystkie edycje!!!) to 100mln-można sprawdzić na francuskiej Wikipedii...Ta liczba pojawiła się w kilku żródłach...
:solo Maideni nie przypadkiem robią taką a nie inną trasę 2008! :solo
:solo Maideni nie przypadkiem robią taką a nie inną trasę 2008! :solo
zawily tok rozumowania 
ale wez pod uwage sprzedaz u nas a ta jest wyjatkowo marna
CURE dawno nie bylo u nas
Oprócz Dody to tu się nic nie sprzedaje...The Cure też rekordów nie biją,zobaczymy może się uda ,trzymam kciuki!!!!!!!!!!Budziol pisze:zawily tok rozumowania
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A argumentowal czemu? Nie lubi ich czy go na nich nie stac? Wg. mnie mogliby spokojnie podebrac ich Interkoncert choc taki gig stanowilby tez jakas konkurencje dla Mystic Festival.iron84 pisze:Maideni na 100% NIE wystapia na Masters of Rock. Przynajmniej tak mowil jakis czas temu organizator tego festiwalu.
Ja liczę na Mystica...zobaczycie koncertu w Czechach 2008 nie będzie!!!!!!!WICKER MAN pisze:A argumentowal czemu? Nie lubi ich czy go na nich nie stac? Wg. mnie mogliby spokojnie podebrac ich Interkoncert choc taki gig stanowilby tez jakas konkurencje dla Mystic Festival.iron84 pisze:Maideni na 100% NIE wystapia na Masters of Rock. Przynajmniej tak mowil jakis czas temu organizator tego festiwalu.
Z tego co wiem chodzilo glownie o kase. Wydaje mi sie, ze wola za te kase wziac kilka innych mniejszych zespolow, ktore daja nie mniej czaduWICKER MAN pisze:A argumentowal czemu? Nie lubi ich czy go na nich nie stac? Wg. mnie mogliby spokojnie podebrac ich Interkoncert choc taki gig stanowilby tez jakas konkurencje dla Mystic Festival.iron84 pisze:Maideni na 100% NIE wystapia na Masters of Rock. Przynajmniej tak mowil jakis czas temu organizator tego festiwalu.
Po drugie miejsce, w ktorym odbywa sie Masters of Rock jest troszke za male zeby zorganizowac festiwal z taka gwiazda (jak i bez tego liczba widzow siega prawie 30k a przy takim obciazeniu robi sie juz tam naprawde tloczno) Juz nie raz pojawialy sie pogloski, ze maja MOR przeniesc w inne miejsce (co ludziom sie srednio podobalo bo juz sie przyzwyczaili do tego miejsca). Organizator zapewnil jednak, ze przez najblizsze 2 czy 3 lata (nie pamietam dokladnie) festiwal odbedzie sie w Vizovicach.
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchettfaust pisze: Ja liczę na Mystica...zobaczycie koncertu w Czechach 2008 nie będzie!!!!!!!
Czyżby?iron84 pisze:Cos w tym jest, ze jak sie juz tam raz pojedzie to juz chce sie tam przyjezdzac co roku
Nie-Czechy odpadają,ale Polskaja ciągle mam nadzieję! :laugh
ja tez i to wielka!faust pisze:ale Polskaja ciągle mam nadzieję!
A zna ktoś jakieś chociaż drobne przecieki odnośnie setlisty
Oczywiście oprócz tego co pisał Rod 
lol. przecież on podał CAŁĄ playliste 
już nie mam tu najwięcej postów

to zapodaj 
no wlacha zapodaj "Szajgor"...jArO pisze:to zapodaj
Na glownej info ze wiecej dat juz w halloween ale wydaje mi sie ze chodzi o Ameryke a jeszcze nie o Europe
Też bym obstawiał, że Europy jeszcze nie podadzą, a na pewno nie całą.
Pojawił się też nowy artykuł zachęcający do zapisania się do oficjalnego FC. Jednym z argumentów jest to, że 12 osób z FC będzie wylosowanych do wyjścia na scenę w czasie Heaven Can't (to chyba specjalnie tak napisali, że się doczekać nie mogą
) Wait.
Wychodzi na to, że tego utworu możemy być pewni w secie na 2008.
Ja zamierzam członkostwo przedłużyć i nie pogniewałbym się jakbym trafił na scenę i ktoś mi zdjęcie ze Steve'm zrobił...

Pojawił się też nowy artykuł zachęcający do zapisania się do oficjalnego FC. Jednym z argumentów jest to, że 12 osób z FC będzie wylosowanych do wyjścia na scenę w czasie Heaven Can't (to chyba specjalnie tak napisali, że się doczekać nie mogą
Wychodzi na to, że tego utworu możemy być pewni w secie na 2008.
Ja zamierzam członkostwo przedłużyć i nie pogniewałbym się jakbym trafił na scenę i ktoś mi zdjęcie ze Steve'm zrobił...
Niekoniecznie należy być członkiem oficjalnego FC żeby wygrać wejściówkę na scenę. Mi osobiście udało się wystąpić z Harrisem na scenie (Spodek 2003) za pośrednictwem wygranej w konkursie radiowym organizowanym w Polsce. Oprócz wspólnego występu na scenie (podczas Heaven Can't...) dorzucili jeszcze wszystkim zwycięzcom gratisa w postaci odsłuchania wówczas nowej płyty w Ich osobistym autokarze :rocx
Jeżeli więc koncert odbędzie się u nas to domniemywam, że organizator może postąpić w podobny sposób- rozdzieli wejściówki na 3 rokowe radia a one zorganizują konkursy.
Aha - wśród naszej grupy było też 4 obcokrajowców (byc może to właśnie zwycięzcy ofic.FC).
Jeżeli więc koncert odbędzie się u nas to domniemywam, że organizator może postąpić w podobny sposób- rozdzieli wejściówki na 3 rokowe radia a one zorganizują konkursy.
Aha - wśród naszej grupy było też 4 obcokrajowców (byc może to właśnie zwycięzcy ofic.FC).
to byla raczej jednorazowa akcja.