Coma

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: Coma

Post autor: juras »

Fear pisze:Właśnie tytuł jest super .
no chyba raczysz żartować :lol: miałem się już dawno zabrać za to pierwsze wyjście z mroku, ale strasznie mi się nie chcę.... jakoś nie mam dobrych przeczuć :wink:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Fear »

juras pisze:no chyba raczysz żartować
Ależ skąd :] Nawet bym nie śmiał :P
miałem się już dawno zabrać za to pierwsze wyjście z mroku, ale strasznie mi się nie chcę.... jakoś nie mam dobrych przeczuć Wink
Chyba sobie jutro do tego wrócę :] Nie może być by nowa Coma pochłoneła w całosci starą :wink:
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: eulogy »

Ja już drugi dzień na odwyku :lol: Dzisiaj wieczór sobie koncercik posłucham ;-)
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Fear »

eulogy pisze:Ja już drugi dzień na odwyku Laughing
Mocny jesteś :lol:

Dzisiaj wracam do PWZM.
Awatar użytkownika
kobi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: kobi »

plyte dopiero poznaje, takze o calosci sie na razei nie wypowiem, jednak na swiezo szybka refleksja - 'Nie Ma Joozka' imo baaaardzo w klimacie Illusion. Co dla mnie zaleta jest ;)
Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: jesper »

... tak się zachwycacie tym albumem że postanowiłem się zapoznac z muzyką COMA ... przy okazji wizyty w Media Makrt zakupiłem m.in. płytę ,,Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków" ... i co mogę o niej powiedzieć ... napeWno nic dobrego bo to niestety słaba płyta a knajpiana orientacja wiekszości nagrań spycha ten album do kategorii prostackiego macho rocka spod znaku Guns'n'Roses ... kulawe pseudopoetyckie teksty to przykład żałosnej grafomanii Comy ... no cóż 30 dyszki wyrzucone w błoto - zaraz wystawiam to ścierwo na Allegro gdzie jakiś fan z wypaczonym gustem muzycznym łyknie płytę bez mrugnięcia okiem.

... pozostałe inwestycje w postaci płyt SAXON - The Eagles Has Landed pt.III, COMMUNIC - Waves of Visual Decay to przynajmniej albumy które zdecydowanie poprawiły mi humor dzisiejszego popołudnia.
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

dobra prowokacja, albo spaczony gust
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

jesper pisze:fan z wypaczonym gustem
hahaha :laugh no ja rozumiem że można comy nie lubić ale żeby od razu walić na fanów? to teraz rozumiem dlaczgo Vlad twierdzi żeś głupi :lol:
Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

... tak to zdecydowanie spaczony gust tych bałwochwalczych pseudo wielbicieli tej miernoty o nazwie COMA :twisted:
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

jesper nie wysilaj się, nas wali Twoja prowokacja ;] nie podoba sie Coma - nie słuchaj :P
Deleted User 622

"Śmierdzi ci z buzi" i myślę ze Lublin nie ma z tym wiele wspólnego ;)
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Wrath pisze:jesper nie wysilaj się, nas wali Twoja prowokacja ;]
Właśnie... przecież co drugi post jespera to jakaś prowokacja, po co to komentować nawet :lol:
Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Matek pisze:
jesper pisze:fan z wypaczonym gustem
hahaha :laugh no ja rozumiem że można comy nie lubić ale żeby od razu walić na fanów? to teraz rozumiem dlaczgo Vlad twierdzi żeś głupi :lol:
... jak Vlad jest dla Ciebie autorytetem to Twój problem ... natomiast jeżeli cos mi sie nie podoba to mam prawo do krytyki czy to sie komuś podoba czy też nie - jeżeli coś jest gównem a taka w moim odczuciu jest muzyka zespołu COMA to nie napiszę że pachnie fiołkami i pieści moje zmysły ...

... przewrażliwionych wielbicieli COMA przepraszam za zakłócenie podczas masturbacji przy muzyce zespołu. :twisted:
Deleted User 622

... przewrażliwionych wielbicieli COMA przepraszam za zakłócenie podczas masturbacji przy muzyce zespołu. Twisted Evil
lubisz oglądać cudze penisy? :lol:
Matek
-#Nomad
-#Nomad

tak Vlad to mój mentor, zdecydowanie :lol:
a że coma ci się nie podoba to nie musisz walić epitetami do wielbicieli... rónwie donrze mógłym napisać że wieśniek z ciebie bo wiejskiego (dla mnei) saxona słuchasz
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Matek pisze:wiejskiego (dla mnei) saxona
Bo się pogniewam :closed :wink:
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Żelazny pisze:
Matek pisze:wiejskiego (dla mnei) saxona
Bo się pogniewam :closed :wink:
ale dobrze wiesz że połowa tego co sluchasz to dla mnie nie sluchalne jest i tylko wyraz politowania na mojej twarzy maluje ;)
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

I nawzajem;]
Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

syzygy pisze:
Wrath pisze:jesper nie wysilaj się, nas wali Twoja prowokacja ;]
Właśnie... przecież co drugi post jespera to jakaś prowokacja, po co to komentować nawet :lol:
... wydaje mi sie że masz problemy z odróznieniem subiektywnej oceny płyty od prowokacji która w tym przypadku nie miała miejsca ...
metal pisze:lubisz oglądać cudze penisy?
... odpowiedx jest prosta: nie lubię, jestem zdecydowanie wielbicielem kobiecych cipek ... ale widzę że męskie penisy to jednak jakaś Twoja fobia i kompleksy na tym punkcie skoro piszesz w taki sposób w temacie związanym z płytą zespołu COMA.
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Żelazny pisze:I nawzajem;]
no i dletego o tym nie rozmawiajmy bo po co się kłócić? ;)
ODPOWIEDZ