plyte dopiero poznaje, takze o calosci sie na razei nie wypowiem, jednak na swiezo szybka refleksja - 'Nie Ma Joozka' imo baaaardzo w klimacie Illusion. Co dla mnie zaleta jest
... tak się zachwycacie tym albumem że postanowiłem się zapoznac z muzyką COMA ... przy okazji wizyty w Media Makrt zakupiłem m.in. płytę ,,Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków" ... i co mogę o niej powiedzieć ... napeWno nic dobrego bo to niestety słaba płyta a knajpiana orientacja wiekszości nagrań spycha ten album do kategorii prostackiego macho rocka spod znaku Guns'n'Roses ... kulawe pseudopoetyckie teksty to przykład żałosnej grafomanii Comy ... no cóż 30 dyszki wyrzucone w błoto - zaraz wystawiam to ścierwo na Allegro gdzie jakiś fan z wypaczonym gustem muzycznym łyknie płytę bez mrugnięcia okiem.
... pozostałe inwestycje w postaci płyt SAXON - The Eagles Has Landed pt.III, COMMUNIC - Waves of Visual Decay to przynajmniej albumy które zdecydowanie poprawiły mi humor dzisiejszego popołudnia.
hahaha :laugh no ja rozumiem że można comy nie lubić ale żeby od razu walić na fanów? to teraz rozumiem dlaczgo Vlad twierdzi żeś głupi
... jak Vlad jest dla Ciebie autorytetem to Twój problem ... natomiast jeżeli cos mi sie nie podoba to mam prawo do krytyki czy to sie komuś podoba czy też nie - jeżeli coś jest gównem a taka w moim odczuciu jest muzyka zespołu COMA to nie napiszę że pachnie fiołkami i pieści moje zmysły ...
... przewrażliwionych wielbicieli COMA przepraszam za zakłócenie podczas masturbacji przy muzyce zespołu.
tak Vlad to mój mentor, zdecydowanie
a że coma ci się nie podoba to nie musisz walić epitetami do wielbicieli... rónwie donrze mógłym napisać że wieśniek z ciebie bo wiejskiego (dla mnei) saxona słuchasz
Wrath pisze:jesper nie wysilaj się, nas wali Twoja prowokacja ;]
Właśnie... przecież co drugi post jespera to jakaś prowokacja, po co to komentować nawet
... wydaje mi sie że masz problemy z odróznieniem subiektywnej oceny płyty od prowokacji która w tym przypadku nie miała miejsca ...
metal pisze:lubisz oglądać cudze penisy?
... odpowiedx jest prosta: nie lubię, jestem zdecydowanie wielbicielem kobiecych cipek ... ale widzę że męskie penisy to jednak jakaś Twoja fobia i kompleksy na tym punkcie skoro piszesz w taki sposób w temacie związanym z płytą zespołu COMA.