http://www.setlist.fm/Deep pisze:Czy ktoś zna i moze podac setlistę z tej trasy ?
27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Re: 27/05/2010 - AC/DC - Warszawa
Nieeeee.
Już ich raz widziałem przed Whitesnake. Moim zdaniem pasują jak pięść do nosa... 
Haha. A ja wiem z pewnego źródła, że raczej TSA nie będzie supportem i w ogóle nie brano takiej myśli pod uwagę ;P
A Bracia to niech se dadzą spokój, bez żadnego supportu ten koncert. Fajnym supportem będzie stanie w tabunie ludzi kilkanaście godzin...
A Bracia to niech se dadzą spokój, bez żadnego supportu ten koncert. Fajnym supportem będzie stanie w tabunie ludzi kilkanaście godzin...
no dzis beda w TANCU Z GWIAZDAMI 
idealny support
no komedia!
idealny support
no komedia!
Do TZG w sam razBudziol pisze:no dzis beda w TANCU Z GWIAZDAMI
idealny support
no komedia!
W TZG całkiem fajnie zagrali, wpasowali się w konwencję programu, ale przed AC piorun DC to ja ich nie widzę...
Ostatnio zmieniony pn maja 10, 2010 10:15 am przez Stokrotka, łącznie zmieniany 1 raz.
macie może jakieś informację co do ilości sprzedanych dotychczas biletów?
to jest kwestia Ralfa 
Nie wiem - serio, więc nie gadam, nawet jakbym wiedział to już nic nie powiem - bo (jak zwykle) to się komuś nie podoba... Niech więc "liczba nasza" będzie tajemnicą , pojedziemy - zobaczymy! 
- Mike Patton
- -#Trooper

Bilety sprzedają się bardzo słabo:( dlatego dziwie się, że nie odbędzie się na Stadionie śląskim...
-
Deleted User 357
Ile razy trzeba pisać że Śląski jest w remoncie?Mike Patton pisze:dlatego dziwie się, że nie odbędzie się na Stadionie śląskim...
- Mike Patton
- -#Trooper

Sorry zapomniałem o tym... Co nie zmienia faktu, że bilety schodzą słabo...
-
Deleted User 357
Te za 170zł to akurat się nie dziwię że mogą schodzić słabo.
Mike - co to znaczy, że schodzą słabo? Ile to jest tysięcy. Bardzo jestem ciekawy ile taka kapela jak AC/DC przyciągnie ludzi.Mike Patton pisze:Co nie zmienia faktu, że bilety schodzą słabo...
- Mike Patton
- -#Trooper

ile AC/DC pzyciągnie ludzi to okaże się 27 maja... Jak narazie poszło ok. 30-35 tys biletów Organizatorzy spodziewali się znacznie większego zainteresowania, bo ściągniecie Ac/DC kosztowało ok. 3 milionów dolarów...tomtomala pisze:Mike - co to znaczy, że schodzą słabo? Ile to jest tysięcy. Bardzo jestem ciekawy ile taka kapela jak AC/DC przyciągnie ludzi.Mike Patton pisze:Co nie zmienia faktu, że bilety schodzą słabo...
35 kafli a oczekiwano 80 : D Pewnie połowy Bemowa nie zapewnią.
www.last.fm/user/darkfuneral18
ja jestem ciekawy wiarygodności tych informacji
+1Artur pisze:ja jestem ciekawy wiarygodności tych informacji
Ja zakładam, że będzie max 55 tys.
Biorąc pod uwagę o ile mocniej promowany jest koncert AC/DC niż Sonisphere jestem skłonny w to uwierzyć. Też się zacząłem zastanawiać jakiś czas temu czy sprzedaż nie idzie przypadkiem słabo.ja jestem ciekawy wiarygodności tych informacji
Niekoniecznie skala i forma promocji musi wynikać ze sprzedaży. Chodzi o target. Uogólniając mocno, na Sonisphere pojadą jednak w większości młodzi ludzie, więc promocja może skupić się na necie. W przypadku AC/DC organizatorzy na pewno liczą mocno na liczącą kilkanaście tysięcy rzesze fanów w wieku 40 - 60lat a żeby do nich dotrzeć potrzebne są billboardy, reklamy w prasie czy TV.Piwowarus pisze:Biorąc pod uwagę o ile mocniej promowany jest koncert AC/DC niż Sonisphere jestem skłonny w to uwierzyć. Też się zacząłem zastanawiać jakiś czas temu czy sprzedaż nie idzie przypadkiem słabo.ja jestem ciekawy wiarygodności tych informacji