Carcass - Torn Arteries
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

W sumie uderzałem bardziej w Nocnego Kochankapz pisze: ↑ndz wrz 26, 2021 8:07 pmRozumiem Twoją niechęć do DD, ale Wojtek ma porządnego jebanezablackmailer pisze: ↑ndz wrz 26, 2021 7:22 pmNo na pewno daleko temu od słodkopierdzących melodyjek z plastikowych gitarek![]()
![]()

A gruz to co ? Wszystko co ostrzejsze od Slayera czy granica między "gruzem" a muzyką leży gdzie indziej ?
No przecież wiem o czym pisałeśblackmailer pisze: ↑ndz wrz 26, 2021 8:09 pmW sumie uderzałem bardziej w Nocnego Kochankapz pisze: ↑ndz wrz 26, 2021 8:07 pmRozumiem Twoją niechęć do DD, ale Wojtek ma porządnego jebanezablackmailer pisze: ↑ndz wrz 26, 2021 7:22 pm
No na pewno daleko temu od słodkopierdzących melodyjek z plastikowych gitarek![]()
![]()
![]()

No to pięknie mnie pod włos wziąłeś

Kultowy band. Uwielbiam totalnie.

Co więcej nie ma szrotu w ich dyskografii. Wszystko konkretne.Daveastate pisze: ↑ndz wrz 26, 2021 10:21 pmZgadza się, świetna kapela aż żal że już więcej nie usłyszymy głosu Terrego.

Szrotu nie ma ale za to jest gruz
W Pagan Altar gruz? Przecież to melodie ładne sąDjuk_416 pisze: ↑ndz wrz 26, 2021 11:14 pmSzrotu nie ma ale za to jest gruzZdan pisze: ↑ndz wrz 26, 2021 10:30 pmCo więcej nie ma szrotu w ich dyskografii. Wszystko konkretne.Daveastate pisze: ↑ndz wrz 26, 2021 10:21 pm
Zgadza się, świetna kapela aż żal że już więcej nie usłyszymy głosu Terrego.![]()
Ale to straszne brzmienie choćby na Volume 1 i Lords of Hypocrisy. No gruz jak sie patrzy

Daveastate pisze: ↑ndz wrz 26, 2021 10:21 pmZgadza się, świetna kapela aż żal że już więcej nie usłyszymy głosu Terrego.

To NWOBHM. Nagrywane za 5 funciaków i rybę z frytkami